ЮЛСКА жега не ни плаши, щом в прегръдките ни ще са нашите юнаци

• 13 621
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • sf
Рени, ама педито ли ти каза? щото аз забравих да питам мойта. а се чудя да й звънна ли или може в края на месеца или е късно? и колко точно го дърпаш? абе голям чуденка с тия пишки. четох, четох, и накрая се омотах пак  newsm78

# 166
Не педито, аз си го реших  Mr. Green

# 167
donsyy на лекциитте на МА-МА казаха че трябва само да се почиства. Нямало нужда да се издърпва насилствено. Идеята беше че бебчо като се събужда или като му се пишка и получава ерекция   и така самичък се забелва. Но трябва това което е вече забелено да се почиства, че се събирало незнам си какво вътре!

# 168
  • Бургас
Да кажа и аз за пишоците на малките момчета. На мен с баткото никой нищо не ми беше казал и не щеш ли към 5-тия месец аз разбирам че пошока трябва да е забелен вече  #Crazy и почнах малко по малко на миене да отварям и да почиствам, по малко опъвах кожичката ама почти нищо не ставаше. Накрая сварих тетра, приготвих си антибиотичното кремче (боже не му помня името нещо с "г" май беше  newsm78 ) и му дръпнах по-силничко кожичката, вярно потече кръв, изполях го с тетра, намазах го с кремчето и така се забелихме. Малко плачкаше като пишкаше първия ден, ама така е като го оставих 5 месеца и никой не ми беше казал нищо  #2gunfire

аз искам да питам - моя син за 10 мин си опатква бутилката с мляко - това ми се струва много бързо - може ли мамите, които хранят изкуствено да споделят?

Аркси не се шашкай има и по-тежки случаи, моят батко си изяждаше всичко точно за 3 минути, а племенника ми с шишетата на д-р Браун ядеше по 40 мин и това ми се струваше ужасно много, но пък колкото по-бавно толкова по-малко въздух влиза в коремчетата им и имат уж по-малко колики.

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 13:59 от 6u6on4eto

# 169
  • София
Здравейте и от мен! Аз много отдавна не съм писала, защото до тази седмица бях на работа ( за което 99% от близките ми ме обявиха за луда). Но иначе влизам и попрочитам през ред Sad. Затова честито на всички майчета с бебчета.Желая им много леко гледане и щастливи и усмихнати дни.По повод звъненето и на мен ми идва да подивея от това непрекъснато проверяване дали пък ей така случайно не съм родила и някой да не е разбрал.То вярно че и аз съм си виновна , защото като си внуших , че като вляза в деветия и ще родя , но човека май не иска да се появява в тая жега Laughing.Вчера се рових да проверя кога влиза Слънцето в Лъв и е на 23.07. в 8.00 ч ,та мъжа ми каза , че мога да раждам в 9 ч на 23.07 , преди това не Laughing

# 170
  • София
По повод пишлетата при мен беше много отдавна с баткото , а и да си призная таткото се занимаваше с тая работа ( разбира се и сега той ще се заеме), но си спомням че още от първия месец при всяко къпане му забелваше пишлето по мъничко и така малко по малко неусетно си се отлепи.Просто не сме имали никакви проблеми, но знам че съвсем в началото започнахме и всеки ден му го подръпваше.Детето не е изпитвало никаква болка.Мисля че така е най-добре, но все пак и е много индивидуално.

# 171
  • Sofia
Веси, моя му давам да си посуче от мен преди всяко ядене, но след това си изяжда към 80-90 мл. гледам да яде през 3 - 4 часа, ама до сега бяхме навън, и той не благоволи да се събуди. сега спи в количката - а трябваше да яде в 14 диването му с диване. а и са някакви ужастни ревове напоследък - днес ще сменим храната и ако до утре е същото положението - ще ходим до педиатърката...
почвам да се чудя защо така.
donsyy,  а твоя по колко точно яде - и всичко ли си изяжда???
за пишлето - нашия татко го е страх да го забелва - въпреки, че баща ми ще идва да помага следващата седмица и той ще му покаже как става цялата работа - че баща ми е къпал 3 бебета и знае.

# 172
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАЛКИТЕ БЕБОЦИ
Мами, накоя да ползва колан за след раждане?
Дайте някаква идея. Докито ми каза, че вече мога да се пристегна. Гледах ги в Данет и много се чудя!  newsm78  newsm78  newsm78

# 173
  • София
Здравейте,за пишките само когато ви кажат педиатрите Peace
Добре си яде за 10мин Искре,да беше видяла Ради по 50мин неможех да го нахраня а за Ники неоставаше време,сега вече всичко е в нормите 15м за всеки даже сама мога да ги храня ако се оригнат бързо като татко си.Много обичат докато ги целувам да се оригнат.Вадо им давам м/у храненията като поискат Ники от вчера пие.
Кога се правят първите имунизации?

# 174
  • София
Привет от нас все още 2 в 1.  Mr. Green
Днес ми правиха преглед за разкритие, да си призная бях подготвена да е неприятен и е наистина неприятен, но дето се вика трай бабо за хубост. Според доки имаме 1,5-2 см разкритие и шийката е скъсена та има голяма вероятност да не си дочакаме термина. После на записа на тонове се засекохме с Там-там- всичко е ок с тоновете и това е от докито за днес, а в петък ме вика пак.

Честито на мамите Кем и ani_sunnygirl bouquet

Имунизациите Иве вече трябва да са почнали от болницата, а след това ти казва самия педиатър кога. Ти можеш да си избереш обаче с каква ваксина да е- жива или нежива- едните се поемат от касата, другите от собствения джоб.  Peace
lion4e лъва не почва ли от 21 юли?  newsm78

# 175
  • на пистата
момичета да ви питам на кой ден изведохте бебоците навън,че намам търпение вече а сме само на 5 дни и педито каза след 10ден Sad

# 176
Здравейте и от мен!И честито на новите мами!
Комшийките от Гео Милев,избрахте ли си вече педиатър и кой?А кога става записването?

# 177
elpet не се настройвай че ще родиш по-рано. И аз бях убедена че заради жегите и какво ли още не ще родя по-раничко, но младежа не мисли така
Лошото е че като имам такива мисли и чакам само да ме заболи и да почна да засичам контракции. А и бях споделила тези си мисли с роднини и приятели и сега по цял ден обяснявам по тел че още не съм родила... Много е изнервящо  ooooh!

# 178
Честито на новите мами да са им много послушни бебоците.
Да ви се похваля днес Сашко сука повече и на двете хранения и почти не яде от шишето .
А когато суче съвсем малко и се инати и неще му давам  по 90 мл. кърма които изцоква за 10 минути.Още не сме го теглили и нямам търпение да вида дали е наддал.
А за пишлетата не съм се сетила да пробвам как е положението че с баткото се наложи чак да уролог да стигнем.

# 179
Ха здравейте и от мен bye
elpet кога ме издаде за тоновете  Mr. Green
Та вече и аз знам какво е това чудо  Laughing Докторката каза че тоновете са перфектни, контракции - никакви  Thinking  А пък преглед за разкритие във вторник ще ми правят  Rolling Eyes Shocked /ако не родя до тогава, ама се съмнявам  Wink/ аз съм се настроила да си раждам лъвица.
......................
lion4e лъва не почва ли от 21 юли?  newsm78
Аз знам че Лъв е от 22 юли  newsm78
Ще си правим един прайд вкъщи Mr. Green
Като чета как си обсъждате проблемите за кърмене, спане и др. такива направо вече искам и аз да съм родила  Blush но пък от друга страна - страааааааааах  Shocked Абе няма угодия  Laughing
Разписах се  Embarassed
Честито на новите мамчета   bouquet
Няма ли новини от Мимето  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт