Остана заведение да изберем и БУРГАСки мами да се съберем!

• 15 257
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
marianamama , радвам се, че държиш фронта още
Шушонче стискам палци всичко да мине възможно най-леко  Peace

# 106
Шушонче,късмет и от мен и бързо да се възстановиш!И после те чакаме да показваш снимки и да разказваш как е минало,че и на нас ни предстои скоро!

# 107
  • UK
 Шушонче хайде мила  Hug Много кураж и с нетърпение очаквам новината така дълго очаквана и желана  Hug  bouquet Аз знам през какво преминахме за да стигнем до тук  Hug   bouquet

# 108
  • По света и У нас
6u6on4eto - стискам палци за вторник, не се съмниавам, че всичко ще мине ОК  Hug

marianamama - я бебчо да си седи на Дто, за къде се е разбързал  Grinning

Lollipop   - добре дошла  Hug

Satriani - това ли търсеше  newsm32 /е не е точно странично обръщане, но може би пак би ти свършило работа  Hug

Чухте ли, че вече безвизово ще пътуваме и до Нова Зеландия  Wink

# 109
  • Бургас
Честит празник,Биляна *! МНого щастие ,здраве и приятни емоции!

Шушонче, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и утре да се похвалиш с едно сладко бебече !  ylinfant

# 110
Шушонче ,стискап палци и успех  Peace

# 111
  • Бургас
Благодаря за куража момичета, ама мен ме тресе нервата. По куриер ще пратя инфо  Mr. Green

Въпросче: Колко дни държат в родилно ако всичко е нормално след секцио. Преди беше 7-дни, снощи гледам пишеше на вратата - мин. престой 5-дни. И кога ги махат конците. Абе няма ли някоя прясна мама секцио да каже подробности  newsm78

# 112
  • вкъщи
така е,5 дни минимум се стои.моята приятелка роди във вторник,в неделя ги изписаха.и аз дове4ера ще си разбера евентуалната дата за секциото,ако не сме се обърнали.да ти кажа вси4ките ми приятелки и познати много бързо се възстановиха,така 4е не се притеснявай толкова.

# 113
  • Бургас
Привет,
само минавам. Шушонче, леко секциио и скоро да гушкаш на-сладкото бебче!
Хубав ден

# 114
  • България
Шушонче, кураж мила  Hug Мисли за малкото съкровище, което толква скоро ще гушнеш и всичко ще е наред  Laughing  Hug  Heart Eyes

# 115
И кога ги махат конците.
Махат ги преди да те изпишат т.е. 5-6 ден. Поне при мен така беше. Даже не ми ги махнаха, а отрязаха възела, другото само се разпадна.

# 116
. На мен секциото ми е във вторник и страшно ми е нервно  Sad
Успех и от  Hugмен.

# 117
Въх шошончееееее... Simple Smile
Най-хубавото идва момичееее.... Simple Smile

С теб съм!  Hug

(От прозореца ми се виждат стаите в които са майките с бебетата в болницата!
като излизам на терасата да пуша ще мисля за теб!
)

# 118
  • Бургас
 Hug на всички за куража.

като излизам на терасата да пуша ще мисля за теб!

Въх пушачка такава  Joy и без цигара да мислиш за мен  hahaha

# 119
Мерси момичета, а за секциото : една приателка роди преди ниаколко дни при Георгиев и ги изоисаха на 5-ия ден в събота, а за конците ходи допълнително да и ги махат. Така, че успех и леко раждане и от мен Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт