Ний сме бременилки бърбориви на Юлски бебета игриви

• 12 968
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Иве, на мен ми казаха, че не е проблем да не ака 2-3 дни. Иначе може да му направиш лека гимнастика с краченцата - все едно кара колело.

# 181
даааа още сме 2 в 1...
без тапа и с разкритие, но със спокойна матка  ooooh! Всеки ден ходим да слушаме тонове и само ми казват "утре пак да дойдеш..."
То реално само 2 дни са минали след термина, но аз си мрънкам и нямам търпение да гушкам бебче.  Heart Eyes
А колкото до въпроса: още ли не си родила - вече съм си изключила телефоните! То не се издържаше  #2gunfire

# 182
Здравейте,и аз като phil цяла сутрин пускам перални и гладя,гладя...останах без кръст  Sad  Много мразя да гладя  #Cussing out  мисля това задължение по-нататък да прехвърля на свеки  Mr. Green  щом иска да помага - добре е дошла   Laughing 
Аз в сряда ще ходя да раждам  Mr. Green  А едно спокойствие ме е обзело... Хич не се притеснявам,мъжо е по-гипсиран   hahaha  Ама после да се видя каква паника ще съм  Joy  Joy
Доскоро

# 183
Здравейте и от мен,

Ние днешната разходка си я направихме до Пигис. Сдобихме се с още залъгалки на Авент, че досега бяхме с 1 и малкия не, че много ги обича, ама само тая цока. Ама тея залъгалки имат егати и цените - 2 за близо 12 лв Sad Аз се сдобих със силиконови накрайници за гърди. Не се издържаше с тези еднократни подплънки за кърмата. Постоянно ми залепват зърната за тях и е супер неприятно. Пък многократните почват още след първото ползване да смърдят на мляко и нема пране. Та сега ги стерилизирах тези силиконки и ги ползвам вече. Чувствам се страхотно с тях. Да си бях спестила още от самото начало парите с подплънките... Simple Smile Като се прибрахме си насмогнах с домакинството Simple Smile Явно не съм била толкова некадърна  Mr. Green Бебко пък не щеше да спи, ами само се пули срещу мечоците над леглото му. Вече дори им се усмихва и почва да ги проследява докато се въртят Simple Smile

# 184
  • София
Hello и от мен!Все още 2 в1!
Честито на Елпет, да и е много здрав и послушен малкия бебок!

Вчера цял ден обикаляхме по болниците с моя любим. Първо ходихме в ТК. Слушаха ми тоновете. Изписваха едно мургаво бебе,което бяха облякли в малка розова булчинска рокля. Отпред ги чакаше един мерцедес,целия окичен с розови панделки и балони,а на една друга кола отгоре бяха покатерели розова количка и всички дрешоля на бебо.А на всичкия този панаир, бяха викнали и оркестър. Моя мъж като видя всичко това и ми вика:Аз тук няма да те докарам да раждаш.Било мръсно в болницата,старо и имало много мургавелки.Аз му казвам, че навсякаде е така,той не,не било така.Та после минахме и през Шейново. Е там като влезеш на първия етаж е супер,но на втория пак му било мръсно.Ама голям глезльо ми е.Там обаче чакахме половин час докато слезе лекар за да види за какво сме дошли. През това време дойде едно момиче с изтекли води. Когато дойде лекарката аз настоявах да обърнат внимание на другото момиче първо,че аз не съм спешен случай,но лекарката не пожела. Качи ме горе да ми мерят тоновете и докато си вървим по коридора,тя ми вика -нали знаеш, че тук се плаща затова. Леллеее,на мен както ми се беше насъбрало -от чакането на 5 лекаря горе и никой не си дава зор да види защо си дошъл и затова па и пари ти искат,че като се поставих на мястото на момичето с водите - как в такъв момент,никой не ти обръща внимание,а не стига ,че си плащаш добросъвестно осигуровките и като се разревах и тръгнах да се връщам.5 лекари започнаха да ме уговарят да се върна,искаха да се подписвам,че си тръгвам. Моя като ме видя, такъв скандал им вдигна,а другото момиче си замина. Та после питаха за нея къде е.Е няма нужда, тя може да почака още. Та още я мисля милата.. къде ли е отишла.
Та след двата панаира,аз рева и двамата се чудим къде ще раждам. И накрая отидохме в Токуда.Имах късмет,че на смяна беше д-р Диков, и той ми слуша тоновете,та се разбрахме,ако до понеделник не родя, да ходя там в 8.30 сутринта и ще видим какво ще ме правят.Та малко се поуспокоих. И такива ми ти емоции.Айде, че много ви надух главите!

# 185
Здравейте момичета, малкия не ме оставя и секунда да ви изчета, затова моля да ме извините ако вече е дискутирана темата, но малко помощ ще ми дойде добре. Става въпрос за капки за колики. От Саб страшно много повръща, сега взех Еспумизан, но ми се вижда много 25 капки преди всяко кърмене. Моля за съвет какво да го правя, много се мъчи горкия с тези колики.

# 186
wwesie като прочета такива случки и така ми кипва  #Cussing out Абе тез лекари деца нямат ли??? Не са ли ставали и те родители  Shocked  Толкова ме е яд,че живеем в такваз тъпа държава...   #2gunfire

# 187
ох wwesie и вие ли сте още 2 в 1  ooooh! Аз си мислих че вече си имаш бебче...
Много неприятно се е получило със Шейново. Тези доктори се държат сякаш всеки ден раждаме по 10тина пъти, а не че ни е за първи път в живота... /като оставим настрана плащането за всичко което даже ни се полага/ Горкото момиче от Шейново. Дано вече се гушка някъде със здраво бебче  Praynig
А колкото до мръсотията в ТК: аз специално питах r0ksi за хлебарки и тя каза че не е срещала. А със сигурност ти гарантирам че няма да те сложат заедно с някоя мургава кака.
Ако можеш да си позволиш вип стая си мисля че няма да има проблем. /или поне аз на това се надявам  Mr. Green /
Аз за Токуда бях чувала че могат да те върнат ако са заети. Хубаво е че сте се разбрали с конкретен доктор. Стикам палци поне това да не го мислиш вече.  Hug

# 188
Мда, както каза Беболинчо, аз бях на 2рия етаж, за 4 дена не видях нито една хлебарка или мравка, а много ме е страх. Братовчедките са винаги отделно, в една стая. Болница без тях едва ли има.
Аз честно казано избрах болницата заради лекаря, а не толкова заради условията, макар че от ВИП-а съм много доволна. За Токуда можеш д апиташ МДС, тя ражда там.
А оркестъра пред ТК не бил повикан от някой специално, а хората си били дошли от Радомир и си висят постоянно там. Нещо като оркестъра пред ритуалната зала, който се е женил знае- щеш, не щеш те си свирят брат'чедите и те налитат като мухи на мед Mr. Green
Ние като излизахме от ритуалната зала бяхме голям цирк, защото всички пари бяха в моята чанта, при това надлежно разделени и защипани с кламери- за ресторанта, за DJ и прочие. И тея ми ти свирачи като наобиколиха мъжа ми, той миличкия ни един лев няма в себе си, та се наложи да вадя от кламерчетата Joy А пред ТК ни засвириха "Назад, назад моме Калино"....и мъжа ми вика "Абе ей, това е момче, я да сменяте песента" #2gunfire И веднага обърнаха на "Сине, сине.."

И докато не съм забравила- МДС, Макси направо ти е одрал кожата, много ти прилича според мен  bouquet

# 189
  • София
Привет мами! Аз като лежах за задържане в ТК в патологията ми се стори нормално в смисъл не беше мръсно но пък за престоя ми от 4 дни мога да кажа,че мернах 5,6 хлебарки! Simple Smile Циганките обаче си бяха в изолатор и никъде на етажа нямаше настанена такава! Peace
Надявам се и в родилното да е така Simple Smile  Praynig
А за ВИП и аз искам ама всеки ми казва,че трудно ще се доредя Confused  дори и  единичните били заети  Rolling Eyes понеже сега имало много родилки! Е не че няма да устискам живот и здраве няколко дни и в другите стаи ама си мисля че ще ми е по добре Simple Smile
Желая на всички лек ден! А на раждащите възможно най-леко раждане! Praynig Hug

# 190
Сега аз да ви разбия малко фантазиите за ТК Simple Smile Ако си вземете ВИП стая, със сигурност ще сте на чистичко. Аз си взех единична, защото двойни нямаше в момента, иначе искахме с Вики да се преместим дружно. Хлебарки имаше на втория етаж, а предполагам и на 5-тия. Аз поне изпадам в ужас от тези гадини и добре, че в стаята не ги беше страх Simple Smile За мургавелките, така е по принцип. С моя късмет обаче се оказах с една леля, дето я свалиха от патАлогията. Беше си платила за екип, ама парички за превръзки и лигнин не стигнали... Толко гнусна жена не бях виждала. И като я помолих поне да не размаха найлона с кръвта навсякъде (дори хавлията ми направи в кръв), тя ми обясни, че не съм си била у нас си  smile3511 Та последния ден си изкарах във ВИП стая и не съжалявам нито за лев от тези пари.

# 191
  • София
Добре заварили Grinning Вчера ни изписаха и вече сме си вкъщи. Кърмим се и се дохранваме, вече имаме и колики май. И ревем като за пет бебета Wink.
Честито на новите мами  bouquet
След малко, ако Теди разреши, разбира се, сядам да ви чета.

# 192
  • София
Рени гадно е наистина!
Аз за това се надявам за свободен ВИП дори и единичен ама да видим..... съмнявам се! КАзаха ми че пазели по някоя стая но за мамите които си плащат за екип иначе трудно работа било! Rolling Eyes
И все пак се моля да имам късмет!  Praynig

# 193
  • Sofia
Лекси, Добре дошла! После ще разказваш как сте, що сте - като се укроти малката де.

# 194
Хелоуууу от мен и корема!
Честито на Ели и Ицо и добре дошъл на малкия Косьо!Много скоро да са си у дома и тримката да се наслаждават на себе си!
Искам и аз да раждам вечеее! TiredИзморих се,снощи пак безсъние и умуване как да се обърна така че поне една част от тялото ми да не боли.А и искам да се гуша с бебето!
Като ви слушам мамите вече и ми става едно такова мило...и нетърпеливо! Blush
Бебета за днес?!

Общи условия

Активация на акаунт