Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 658
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!Честито на новите майчета,да са им живи и здрави бебчетата!
Мойто секцио е определено за понеделник на обяд.Направих всички изследвания,които трябват и в неделя с чантичката в болницата.Дано и бебето да мирува дотогава.Мене отсега ме е страх,а в понеделник незнам.
Беболинчо,успех утре!

# 196
Момичета, как сте в тези жеги?????
Моята бебка само недоволства,сега я нахраних и тя повърна почти всичко преди малко  Cry
Вашите сладури кихат ли, моята да и от днес доста често-това да не е признак на настинка???????????

# 197
  • sf
и моя киха често, ама мисля, че е от засъхнали секрети в носа.
Виктор яде към 22:30-23:00 , после към 2-3, зависи колко се разскърца и после към 6, та аз мисля да махам това в 2-3, та да му останат 6 яденета на денонощие. помня, че с вероника ми трябваха 2-3 дена , за да се откаже. рева, мрънка, наливах с вода и после спря да иска да яде. трябва упоритост, макар и да е трудно, но после се отблагодаряват, защото знам за деца , които до 2-3 годинки се будеха нощем и пиеха мляко, което е абсурд според мене.
ама днеска от сутринта нещо се обърка режима, щото яде малко преди 8, вместо в 9, та нямам идея как ще е довечера  ooooh!

# 198
Рени,специално питах лекторката от Ма-ма,Ели май беше,относно пишката в каква посока трябва да се слага под пампата и тя каза-НАДОЛУ,как си е в естествено състояние.Относно забелването,каза както ни посъветва личното педи да постъпим.А също я питах всеки ден ли като къпим бебо трябва да го третираме с измивно средство-тя каза ДА.А после мазане с лосион или мляко.Гимнастика след 4-та седмица,само сутрин преди ядене.Излизане-можело и на другия ден след като ни изпишат на разходка,а контакта с други хора да е след 40-я ден.Та я споделете мами,каква козметика ползвате и всеки ден ли сапунисвате бебо от косата до петите?

# 199
  • София
Здравейте и от мен!  bouquet
Да се похваля и аз си имам още една госпожица - Цветелина роди се на 12.07.07г.(не можахме да устискаме за 13,но да ми е жива и здрава), тежи 3350гр. и е дълга 50 см.
Вече сме си в къщи и се опитваме да свикваме една с друга!

Може ли някой да ми каже нещо за разранени зърна,защото сега се мажа с дефламол,но няма кой знае какъв ефект.

Честито на всички нови мами и да съм живи и здрави бебчетата,а на тези който им предстой леко раждане и бързо възстановяване!
Деси аз ползвах Гармастан, в болницата,като ми се разраниха зърната мина ми за 4-5 дена и от тогава не съм имала проблеми, а сме изцяло на кърма с бебка.
беболинчо леко раждане и сладко здраво бебче да гушнеш съвсем скоро, защо не днес  Wink    bouquet

# 200
  • София
Аз ще махна това в 3 през ноща,да видим дали и двамата ще свикнат иначе си отивам в спалнята и ги оставям в дзверилника Joy
Моите си кихат особенно като ги разсъбличам.Пишките от оня ден на Ради я забелваме Sad малко се поду но слагахме риванол.Хич не ми е приятно да им ги пипам.На Ники я слагаме нагоре за да се излее водата/зачатъци на хидроцеле/.Ние ядем по 95 и 100гр а педито вика по 110,ама като го махна 8 ядене ще увеличавам.Още не съм ги хранила на вън,все се прибираме в тая жега.

# 201
Честито на новите мами,да им са живи и здрави бебчетата и много да ги радват!
Ние като се прибрахме от болницата пъпчето ни беше паднало и ми казаха че мога да го мокря,но още след първата баня започна да кърви.Обадих се на педито и ми каза че триабва да се разтвори самото пъпче и да се почисти от срупчета ако има вътре!Е не го направих защото не ми изглежда много приятно!Пазих го от вода една седмица,мажех със спирт и два пъти на ден го пръсках с бивацин!Всичко се изчисти само много барзо.
На тези които ще раждат секцио искам да кажа че няма нищо страшно.Аз нямам думи да опиша моето раждане което също беше секцио.Определено искам пак да го изживея!

# 202
  • Sofia
оле - ама вашите деца по 8 яденета ли имат?!? нашия яде по 7 пъти като максимум, а вчера гледам че е имал 5 яденета ?!? а иначе баща му поема ношното бдение и тази нощ за втори път е направил номера да му даде 60 мл в 2 часа и познайте кой писна че е гладен в 5  ooooh!
а вие към колко къпите бебетата и след или преди ядене?

# 203
Нещо се шашнах, уж е горещо ,а крачетата и ръчичките на малката за студени и влажни, обадих се на лекарката и тя каза да и сложа дълго ръкавче и чорапки.Сега май вече не са й така студени.Обаче незнам дали е настинала или когато плачка е нервна и тогава и се изпотяват ръчичките и крачетата и стават по студени
Дайте мнения моля ви  newsm45 Ако съм я простудила няма да си го простя

# 204
  • sf
Гоца, а как рабрахте за това хидроцеле?
аз пак направих грешката да чета една медицинска книга и сега ми се привиждат всякакви хернии, аномалии и т.н. , абе ужас!  ooooh!

ааа, ние 7 яденета имаме, ама дано скоро станат 6.
мажа го с Бюбхен, ама не всеки път го мием с нещо- ако много реве го плацикаме набързо само с вода  Embarassed

# 205
  • Sofia
donsyy, не ги чети тези книги!
аз така се бях шашнала, че на Алекс нещо му има от изкуственото мляко - че има алергия и не му понася и за това реве!

едва сега успя да заспи в леглото си - добре че е дядо му да го успокои ...

сега чета "THE BABY WHISPERER" - много интересна книжка - как да си комуникираш с бебето и как трябва да му се изградят навици - да се къпе по едно и също време и да се знае, че като се събуди: яде, има активен период и после сън. така и самото бебе се чувства по-добре. а и имало 5 вида бебета - моя се оказа от тези дето обичат да има ред (на кой ли се е метнал ... )

# 206
  • sf
то и за нас е по-добре децата да си имат ред и навици. така по-лесно се познава защо реват и т.н.  нямам търпение да минат още 2-3 мисеца и стават по-очовечени./ не си вярвам много , ама звучи добре  Joy/

# 207
  • sf
получих този смс-

" от Елче- термин 27.07. - днес родих момченце-планирано секцио.3280, 50см. Константин. Въпреки, че не съм писала чета редовно форума и искам да благодаря на момичетата за споделения опит и съвети, които ми бяха много полезни през цялата бременност и за по-нататък. "

Да са живи  и здрави!

# 208
Ихааа още един Константин. Да е жив и здрав. Следващия обаче да е моя моля!  Crossing Arms

# 209
  • Sofia
55

Ние вчера бяхме много криви, не спа цял ден - най-много един час да му се събира, но на пресекулки. До преди малко пък плака и накрая заспа, да видим до кога    Crazy
Да питам Донси и другите които мислите или вече сте махнали едно хранене - вашите герои хапват ли винаги достатъчно, защото Макс редовно заспива преди да си е изпил млякото и затова се буди често, понякога се храним на 2 1/2 часа   ooooh!   и затова се чудя как да го направя тоя номер с нощната пауза????

Иначе да не пропусна - живи и здрави да са ни новите бебчета    baby_neutral    малко ни остана и вече няма да има от вида 2 в 1    Mr. Green   успех на въпросните и безболезнено и бързо раждане     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт