Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 662
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • sf
беболинчо , късмет! и моя е кисел, макар че сутринта спа от 9:30 до 11, ама след като го съблякох и намокрих с вода. май ще го къпя по два пъти на ден. сега се гърчи по ръцете ми, ама кат нема акъл, в леглото му е по-хладно.
от днес му ддавам Вигантол.

# 181
Честито на Мия и Андромеда! Живи и здрави да са им бебчетата!   bouquet
Беболинчо, късмет и леко раждане!  Hug

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 12:59 от marisasav

# 182
Благодаря ви момичета  Hug

# 183
  • София
беболинчо, бързо и леко раждане!

Контролното кърмене показа само 10 мл Sad А беба още не е достигнала теглото си при раждането. Чудя се дали има смисъл да продължавам. Според личната и мъжа ми май не.

# 184
  • Sofia
Лекси, направи каквото ти мислиш за добре. Все пак - слагай си Теодора да суче - нашата педи каза - и 5 мл да са пак са нещо. А тя си изсуква цели 10!

# 185
  • София
Честито на Андромеда!  bouquet
Много здраве на бебе Бояна  bouquet
Вики и моя скърца много,ама и се гърчи.Ради му излезнаха около вратлето червени пъпчици ходихме при педито и каза че е претоплен.Дано да е това.От днес почваме 7хранения спираме това в 3 през ноща,какво ли ще е/братя Аргирови/.
Моя мъж всеки ден ходи до социалните,сега и до здравната каса за бланки за болничните,после пак до социалните за събеседване  за помощник за децата,а утре до детската кухня.
Тези на които бебетата са АМ може ли да споделят килограми възраст и милилитри АМ/по колко на хранене/ на бебетата?

# 186
беболинчо леко раждане  Hug  bouquet
Честито и от мен на Андромеда   bouquet

# 187
Оп, здравейте мами
Аз вече съвсем забравих да форумствам май..
Сега като зачетох - Indiscipline, ние с теб май също сме се засякли в Шейново, кой знае - може и да сме се засичали по коридорите:)
Да доложа, че също съм доволна от Шейново. Яд ме е, че не успях да задържа бебчо на тамошния режим.
Утре става на 2 седмици, а коликите май вече започват. При всяко проплакване таткото тича да го успокоява и аз само се карам, че го разглезва и свиква. Редовно ги намирам или гушнати или бебчо да спи на нашето легло. Хем са сладки, хем не искам да свиква Confused
Т.е. сигурно по бебешките въпроси вече трябва да пишем в някоя друга тема, а?
Пожелавам леко раждане на малкото мами, които са още с тумбаци и спокойни сладурковци на всички останали!!!
  bouquet

# 188
ЧЕСТИТО НА МИА И АНДРОМЕДА-МНОГО РАДОСТ И ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ! smile3525  ylinfantАз днес закрих сезона на лекциите,мисля това да ми е последното ходене с корем.Беше мноого забавно,може би една от най-хубавите лекции,бяха докарали корито с вода,кукла бебе.В публиката напоследък има младо семейство,много старателно-таткото снима с камера чак.Изкараха ги да се пробват с къпането на куклата-голям смях падна!Срещнах и Силвето-изглежда много добре,направихме планове живот и здраве септември да си направим срещичка с бебоците-пак да се събираме.БЕБОЛИНЧО,ЛЕКО РАЖДАНЕ!!!  Peace

# 189
Здравейте и от мен!  bouquet
Да се похваля и аз си имам още една госпожица - Цветелина роди се на 12.07.07г.(не можахме да устискаме за 13,но да ми е жива и здрава), тежи 3350гр. и е дълга 50 см.
Вече сме си в къщи и се опитваме да свикваме една с друга!

Може ли някой да ми каже нещо за разранени зърна,защото сега се мажа с дефламол,но няма кой знае какъв ефект.

Честито на всички нови мами и да съм живи и здрави бебчетата,а на тези който им предстой леко раждане и бързо възстановяване!

# 190
Честито на новите мами Simple Smile
Янче, аз за тази лекция точно се канех, ама пусто... Днес беше ден да плащаме сметки, та с малкия стигнахме до пощата. Бабите ми предложиха да го оставя в количката и да ида да плащам отпред. Само как си го помислиха, че ще си оставя бебето само отвън... Гуших малкия, ама той спеше така сладко и си прередих всички. Опашката няма да казвам колко беше голяма. Една баба изкоментира, дали нямало кой да ми плати сметките. Абе като стигна в пощата имам чувството, че млади хора няма в тази страна...
Да ви питам - рязахте ли ноктите на вашите сладури? Аз днес за втори път ги режа. Много бързо му растат...
За пъпчиците - и нашия има доста по вратлето и личицето. Всеки ден една се появи, друга се скрие. За сега само с водичка отмиваме мизерията натрупана от жегите и софийските улици. Бързо завяхват и се махат все пак и не ми се ще да му горя кожичката със спирт.
Вики беше питала за пилето, но май аз съм изпуснала отговора, та да задам отново въпроса. Мъжките мами, вдигате ли пишлето на бебоците, когато им слагате пампи? А също и забелвате ли пишлетата? Аз май почти успях да го забеля на нашия. Надявам се до ден-два вече да съм приключила с това.
Беболинчо, леко и безболезнено раждане  Hug

# 191
  • Sofia
Иве, моя суче 20 мин - какво и колко идея нямам (хем ми се напряга гърдата ако не суче, хем не мога да изцедя повече от 10тина мл) - иначе може да изяде и 130 мл. ама аз гледам 120 максимум да яде, че ще се ошишка. иначе - 110мл / 3 седмици и 4 дни / предполагам вече е около 4кг и малко.

Следващата седмица сме на консултация - ще видим какво ще каже педито. За ортопед - нашата ще ни даде направление следващата седмица. За вит. Д - на нас не ни казаха нищо - може би като стане на 1 месец ще го почваме ...
Нощното хранене - започвам и аз да го махам, ама се чудя кое точно да е ...

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 15:10 от arksi_

# 192
Dess76, на мен ми помогна кремчето на Авент. Дори  не съм си купувала, а ползвах мостричките, които бях събрала от лекциите на 9 месеца. Дори ми се стори, че и на бебо му е по-лесно да суче, когато съм намазана. Преди това ползвах гармастан, но нямаше ефект - въпреки, че толкова много го хвалят

# 193
Здравейте и от мен!
Янамама и аз така вече - писна ми от всичко...искам само да се свърши вече!

Май ще се преносвамеееее! Thinking

# 194
хе хе titini от лентичката ти виждам че имаш още 6 дни до термина  Hug Спокойно, не го мисли от сега преносването

Общи условия

Активация на акаунт