Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 640
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
ЕХ,Рени ме изпревари-тъкмо сядам да ви честитя именника-малкото съкровище ИЛИЯ!ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН И С МНОГО КЪСМЕТ!!!  smile3525 newsm24 Добре дошла на мама Ели и Косьо-винаги да сте така щастливи,дори след трудностите-с усмивка!  bouquet Мими,и аз много се забавлявах с бибата на щерка ти,както й Надина все иска да й показвам снимката-ама много голяма биба!  Grinning Днес е страшна жега,милото ми дете чак се измъчи,от сутринта неспира да реве и да се нерви,никъде не я свърта.Ни навън,ни в къщи.А аз се разкапах тотално,от мене тече вода и кърма,днес верно мога да нахраня бебе,напоследък е много.Надина само ме гледа и вика-мамо,мляко мляко-даже го пипа с пръст,чуди се дали да пробва,ама тц.Топло ми е за подплънки и сутиени,ама скоро няма да има как.

# 241
  • София
Добре дошла Ели,да ти е жив и здрав сина!
Мерси за подкрепата.Гери опитах с мустелата ама ефект никакъв.Искре ние мислехме днес да ходим ама в тая жега до парка ще умрем,но аз съм твърдо за.Гледам днес само баби с внучетата при нас,една води детенце с каишки за прохождане и вика на детето "ако не бяха Юздичките как ще ше да проходиш"това да не и е конче.
Какви чайчета давате или водичка само?
Честит Имен Ден на Илия да е жив и здрав!

# 242
Момичета,помагайте!Разболявам се-имам температура 37,3.Какво да правя незнам.Какви хапчета мога да пия докато кърмя малката?Дали изобщо да се доближавам до нея?Кърмата мога ли да я давам-цедя се преди всяко ядене и и давам с шише.Ако спра да я кърмя кърмата ми ще спре,сигурна съм.Какво да правя?

# 243
  • София
Анжелка, мисля, че можеш да пиеш само Парацетамол, но най-добре се обади на джипи-то или педито те ще ти дадат най-добър съвет. До тогава можеш да опиташ с много течности, чай от шипка и краката в топла вода. А ти чувстваш, че се разболяваш? Да не би да имаш запушено каналче и проблемът да е от гърдите? Обади се на лекар на всяка цена.

# 244
Анжела,спокойно-първо си вземи маска от аптеката,а инъче можеш да пиеш парацетамол,аз съм пила фервекс и колдрекс,незнам за хомеопатичните колко бързо действат.Гоца,Надина още се претопля макар да е на 2 и половина,ето сега като се събуди видях че е със ситни пъпчици,макар да стои гола в къщи,обличам я тънко,пие много течности,ходим по сянката,излизаме в 9.30,а в 12.30 се прибираме.Като беше бебе най-действаше да я оставя гола,без памперс-но незнам за недоносените бебчовци как стоят нещата.Мисля,че сами трябва да си минат за няколко дни,дане са от друго?А инъче брат ми също е недоносен,ама ако видиш какъв левент е,както и имам приятелка родена 1.900кл,а е страхотна-айде ти и синчетата сте с връзки горе,както каза твойта дружка-само хубави неща ви чакат!  Hug

# 245
Здравейте! Аз днес пак бях на тонове. Докторката каза, че ще ме чака още и ако не тръгне- тогава. Видях се с беболинчо, добре е, мисля че днес ще имаме новини от нея Praynig

# 246
  • sf
здравейте! чАК СЕГА смогвам да попиша, иначе хвърлях по един поглед. моя глезан е ужасен днес. май колики го мъчеха. и през нощта ме тормози и днес чак към 14 заспа и то след адски рев, тъкмо мислех да бягам, Joy той взе че заспа. та дремнах и аз 1 час- брееееееееей как звучи само. ся го чакам да се буди за ядене. а довечера всички отиват на море и аз оставам сама до неделя  Crazy
залагайте сега клечки дали ще оцелея

# 247
Ох, аз моя успях днес бързо да го приспя - сложих устни на главичката и това му подейства много успокояващо. Та поне успях да не заспя с него и да посготвя и изчистя  Mr. Green
Вики, без клечки знаем, че ще оцелееш, нямаш друг избор Simple Smile
Анжелка, и аз първо за запушен канал си помислих. Ако нямаш симптоми на разболяване, направо ходи да се цедиш в банята  Peace

# 248
Здравейте и от мен  Tired
Добре дошли обратно на Ели и Мими  Hug
Много са готини бебоците  Laughing
Днес май освен от беболинчо и молоко чакаме за вести   newsm78
Честит имен ден на Илия Simple Smile

# 249
  • София
Честит имен ден на Илия на Рени!!!Да е жив и здрав с гордост да си носи името!
Честито на новите мами!
Гоце,и аз чета понякога разни работи за недоносените и се шашкам,но наистина има много недоносени,пък здравички деца,дано и нашите са от тях  Praynig
Аз искам да питам мамите,родили секцио дали вдигат и разнасят бебетата си дълго време или само за малко?И до какви кг на детето трябва да се съобразяваме заради операцията?

# 250
  • София
Яна вчера бяхме при педито и тя каза претопляне,а и аз забелязвам като го обърнем да спи на другата страна и поизсветлеят,ама на следващото пак на тази страна.Пъпчиците са около вратлето гънките,явно е на мен и аз се изприщвам.Ще видим.Все ги гледам за обриви,нямат.Емчето дано са ни здравички. PraynigНа вас какво ви казва педито,нашето никакво по специално отношение,все едно са си доносени.Вики ще изкараш до неделя,ако видиш трудности идвай ще пием по мастика а мъжо ще гледа и твоя-свикна вече.аз го използвам максимално докато е в отпуска.

# 251
Момичета,помагайте!Разболявам се-имам температура 37,3.Какво да правя незнам.Какви хапчета мога да пия докато кърмя малката?Дали изобщо да се доближавам до нея?Кърмата мога ли да я давам-цедя се преди всяко ядене и и давам с шише.Ако спра да я кърмя кърмата ми ще спре,сигурна съм.Какво да правя?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208006.0

# 252
Уф, днеска ми е баси кошмарня ден. Обикалям по жегите като идиот и се опитвам да си платя тока- в сайта на Електрото ми дава че имам неплатена сметка, на ксата не щат да ми земат парите- нямала съм задължения. Сума ти телефони навъртях, скарах се с лелите на касата и накрая чак се разревах.
Добре че малкия поне е кротък и не плаче, че иначе не знам...щяха да ме изнасят с краката напред.
Вики, ако искаш утре надвечер една срещичка с бебета в Заимов? Не съм сигурна дали ще успея да се организирам, ама ако си там може и да се опитам да сколасам....
Честито на именника на Рени  bouquet
Гоца, не се навивай на глупсоти, толкова безсмислици има изписани в тоя форум, недоносените деца стават съвсем нормални и големи хора като всички нас...сестра ми се е родила 2 кг, ела да я видиш сега- нито е малка на размери, нито на акъл. Гушкай двамата малчовци и си свиркай Whistling
Вие слабеете ли? Аз съм свалила около 3 кг откак се прибрах у дома. От 86 в деня на раждането вече съм 73. Но има още до нормалните размери, голям зор ще видя ooooh!.

# 253
Рени,мерси за темичката!Сигурна съм,че не е от каналите просто според мен е от климатика.Ние го пускаме в хола на 23 и той духа директно към спалнята,където спи мъжа ми и там се живее идеално.Ние с бебето сме в друга стая до която също идва хлад,но по-малко.Аз обаче щъкам из всички стаи и явно съм изстинала.
Аз от 75 кг,вече съм 61.Хапвам само диетични неща и според мъжа ми имунната ми система толкова се е скапала,че сега от нищото съм се разболяла.Дано да оживея,че моя мъж в неделя има рожден ден и си е поканил приятелите на ресторант и аз се канех това да ми е първото излизане вечер,но...
Донесоха ми от Ливан едни капки за колики Бебекол.Снощи и сложих в кърмата и цяла нощ не е мръднала,но се притеснявам,че я упоих нещо,защото и днес доста спи.Няма да ги давам повече ще чакам ако се появат силни колики тогава.Те тепърва щели да започват.Дали това е вярно?

# 254
А как да ги позная тея колики?
Нашия ерген от вчера сякаш помрънква повече, но аз мислех че е от жегите. Даже лекичко са му се зачервили крачетата, може би снощи го е напекло слънцето ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт