Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 640
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • sf
r0ksi , навита съм за Заимов, аз и без това мислех да мръдна до там. ще се чуем, ако искаш
да заповядат и другите ентусиасти  Hug

# 256
Здравейте.
Много е горещо, а ние по жегите ходихме на пробно кърмене, за 15мин изсука 70мл, педито каза че било добре, че те сега ядяли по 60-90 мл, но на мен ми се струва малко направо се чудя  newsm78 . Но иначе си наддава добре мишката.
 Мамчета на който им е паднал пъпа, къпете ли се в корито вече, чудя се дали да изчакам да паднат всички корички от вътре?
 Ние се къпем към 8:30-9ч, и все още си имаме 8 хранения. Педиатъра от б-ца Вита ни каза вечер преди къпане да я мажем с олио, а сутрин да я мажем с тоалетно мляко. Аз мисля че за олио е много горещо сега. вие какво мислите?
 Мамите с момиченца споделете дали и с какво почиствате срамните устни.
Ренка да ти е здрав и много послушен именика и с гордост да носи името си  Hug   bouquet
Добре дошли на Ели и Мими   bouquet
Хриси като ти прочетох поста и отидох да се премеря, резултата е че след болницата не съм свалила нищо и съм си 60 кг.
 За коликите бебоците си присвиват краченцата към коремчето и като че ли се напъват и коремчето им е твърдичко.

# 257
  • Sofia
Татьяна , всеки педиатър казва различно. Важното е малката да не мрънка и да качва добре Simple Smile. Не се притеснявай!
Рени, да ти е жив и здрав Илия, все така послушен и мама да има все така да го храни Simple Smile.

Ние мислим днес към 9 да ходим в Южен парк на разходка, че по-рано едва ли ще става за разходки ...

r0ksi , коликите се моли да дойдат в най-лекия им вариант. Иначе започват да присвиват крачета към коремчето. Да пъшкат и като се изпръцкат се поуспокояват. Поне моя е така. Казват, че били в определено време през деня, ама моя всеки път като спи си се гърчи милия.

# 258
Татяна за почистването на срамните устни- външните лекички ги разтваряй и почистваай с водичка,ама вътрешните изобщо не се опитвай да разтвориш, имало нещо, което предпазвало от инфекции
Аз мажа Ева с преварен зехтин и мисля че се чувства добре., а за къпането нямам мнение защото когато започнахме да я къпем във ваничката пъпчето й отдавна беше заздравяло

Аз да ви питам нещо- вашите бебоци бутат ли си ръцете в устата???И това винаги ли е признак на глад??Дори да е яла преди половин час, пак може да го прави и незнам дали не е  гладна милата.Днес направо ме подлуди и мен и майка ми, не е спала от обедните часове, само яде, след тава за малко кротва и след 10 мин се почва с рева и носенето на ръце........................ ooooh!

# 259
Ето ме и мен!
Днес се прибрахме с малкия бебок вкъщи и влизам само, да кажа, че сме добре и тепърва ще се учим на всичко!
 Нямах време да ви чета, но ще наваксам в последствие.
  Hug

# 260
Новини:
Беболинчо е родила син, Константин, 3700 гр, 51 см.

Обади ми се преди малко, звучеше много добре, каза само че е родила преди 2 часа.

# 261
Искре, Ками мерси за бързите отговори  Hug
Ками и моята си слага ръчичките в устата и понякога даже ги смуче, но при нас това става когато има колики и сукането я успокоява, но се опитвам да давам биба, първо я плюеше, но сега я взима и е по-спокойна.
 Добре дошла Сандкастл  Hug
Хриси, Вики я се разберете за час на срещата, та да вземем и ние да дойдем.
 ЧЕСТИТО НА БЕБОЛИНЧО   bouquet Много да я слуша и радва малкия Контантин  Hug

# 262
  • Sofia
Ками, Алекс също си лапа ръцете. Даже вече нацели, че палеца е най-удобен и лапа него. Биберон е спасението ... А и го правят, за да се успокоят - сукането им е като успокоително.

# 263
Абе вие не помните ли, че на лекциите ни казваха, че може да си се къпе спокойно и преди да и паднало пъпчето? Ние си се къпем във вана и после го подсушавам с 90 градуса спирт и антибиотична пудра и си е съвсем добре... в смисъл... чета и се чудя да не греша, ама мисля, че не, щото и на последната лекция в училище МаМа ни го обяснява Ели... newsm78

За ръцете - и Доротея си ги лапа и изобщо не ще биберон - или мама, или ръката Simple Smile

Иначе ние потегляма към Варна днес Simple Smile

# 264
Честито на Беболинчо  smile3525 smile3525
Бързо да се прибират вкъщи  Hug

# 265
  • USA
Честито на Беболинчо! Да е здрав и усмихнат малкия Константин! smile3501

Добре се завърнали на Ели, Namelez и  sandcaslte!

Донси, като чета за твоя Виктор, все едно за моя Кристиан си писала. Същата история сме - скърца и реве от колики. Тази нощ и аз не съм спала. Дано скоро да се оправят дечицата, че тея колики са голям ужас. Относно капките, май всичките са с един състав - Simethicone. При нас действат с променлив успех.

# 266
Татяна, Искра мерси много  Hug Днес беше ужасно, цял следобед не е мигнала само плаче, давам и да суче и тогава мирясва,ама не яде а само си цока.По този начин зърната почват да ме болят и затова я отделям,ама след 10 мин е надала истински вой и започва да си лапа ръцете.Така се шашнах че се разревах оставих я на майка ми и отидох да купя Аптамил.Като се върнах тя си беше засукала ръката, чак синка си е направила и е заспала.Явно наистина сукането им действа изключително успокояващо.
А как успяхте да им дадете бибите, избщо не я иска......................Майка ми казва да я топна леко в мед, ама аз не смея  newsm78

# 267
Честито на Беболинчо , скоро да се гушкат с Константин вкъщи  Hug   bouquet

# 268
  • София
Честито на Беболинчо! Да й е жив и здрав!
  bouquet
kami27 , но го топвай в мед. Тъй като медът може да съдържа спори на Clostridium botulinum , което да доведе до заболяване от ботулизъм, деца под 12 месечна възраст не бива да се хранят с мед.
Иначе и моята, ако бибата не й е в устата, си лапа ръката. Но определено предпочита бибата. Най-вероятно защото й я дадох още в родилния дом и винаги коягато е неспокойна й я предлагам.

# 269
  • Sofia
Ками, мед в никакъв случай. Освен това което ти е казала Лекси, той може да предизвика и много алергии!!!

Общи условия

Активация на акаунт