Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 644
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
ОХХ мерси  Hug Знам аз че не трябва, то на мен педиатърката ми забрани аз да ям мед докато я кърмя,пък каво ли остава на нея да й дам  ooooh!
Ще се боря с биберона, ама с такова отвращение го плюва че незнам  #Crazy
Отивам да легна малко докато и тя спи, защото сили не ми останаха

# 271
Мерси за пожеланията, мамчета и коремчета!
Честито на най-измъчената мама в този форум - Беболинчо Simple Smile Да й е живо и здраво бебешочето!
Ками, моя също не ще биберон, но аз го дразня с него, докато го захапе, иначе само ръцете гледа да са му в устата. Процедурата е хващаш бибата за дръжчицата и постоянно я пъхаш и махаш от езичето, като лекичко натискаш. Мед както са казали преди мен - в никакъв случай. Ние със свеки за тази работа щяхме да се хванем за гушите, защото тя беше приготвила цял буркан от литър специално за бебето да му топи биберона...  ooooh!
Танче, ако си качва мишоната ти, нямаш причина за притеснение. Следи и пампата да не е суха - това е другия признак.
За къпането - ние нашия си го къпахме без никакви притеснения дори когато имаше коричка. После подсушаваш добре с хавлийката и със спирт. Дори не сме слагали прахче по препоръка на детската лекарка в ТК.

# 272
ЧЕСТИТО НА БЕБОЛИНЧО!!! newsm44 newsm30 НАЙ-СЕТНЕ ГУШКА БЕБО! smile3541

# 273
  • sf
Рокси, татяна, , аз утре към 17- 17:30 ще съм в Заимов. ако някоя от вас дойде, да звънка, ако не  ме види. ама аз лесно се забелязвам  Crazy- с оранжва количка съм , а може и ревящо бебе да дундуркам  #Crazy

# 274
Ели, много хубав е Константин!  Hug много да го нацелуваш от мен!
Аз днес бях на запис - спкойни и щастливи сме в коремчето на мама...никакви признаци за раждане. Доки ме видя, че съм разочарована и ми предложи да остана в болница и както той се изрази да ме подготвят лека-полека за раждане. Аз го питах дали не е опасно да се предизвиква раждане (все пак не преносвам със седмица, две), а той ми каза, че така или иначе, дори и да започне родова дейност, ще ми сложат система за ускоряване на раждането (малка била вероятността да не се наложи). Почти бях останала в болница, обаче Десо в крайна сметка ме разубеди и си се прибрахме вкъщи...така че май ще се пласираме за лъвче  Simple Smile (ако устискаме до понеделник в 8 сутринта, когато се сменят зодиите тази година)
Рени, да ти е жив и здрав именника! Да е все такова хубаво детенце и да расте сравнително послушен, ама не прекалено  Grinning
Да е жив и здрав Константин на беболинчо!  Grinning  bouquet

# 275
  • София
Честито на беболинчо!  smile3525 Малкият Косьо много да я радва!

Добре дошла на sandcaslte!  bouquet

За смученето на пръстите и ръчичките. Софи ми я доведоха още на 2- рия ден в болницата с лапнат палец, а преди това я виждахме, че си го смуче още в утробата. Та спасение от това нямаше. Изпроблвахме всички биби на пазара, но тя правеше физиономия все едно ще повърне и я изстрелваше с език на половин метър. Слагах ръкавичи - смучеше тях, и успяваше да си измъкне ръцете. Пробала съм и метода на Рени - пак не ставаше. Та накрая я оставих и тя си смучеше пръста. Отучих я в последствие на 2 год. с Даум ексол - препарат точно за такива случаи. А по разни бебешки книги, които съм чела съветват, ако бебето не иска биба да му помогнеш да си намери пръстчето, точно защото има нужда от задоволяване на сукателния рефлекс. Все пак, ако успеете да ги научите с биби по-добре, но и пръста не е болка за умиране.

# 276
  • Sofia
ние сега се завръщаме от разходка в Южен парк - там се живее - и ще чакаме момъка да се събуди за баня и последно хранене за деня - въпреки, че няколко дни поред след храненето в 21 спи до 2 ...

# 277
Ох, как ми се идва и на мен в Заимооов... Ама брат ми го взеха днес в Ендокринологията, та вероятно ще си отвисим утре в болницата Sad Аз от следобед съм с течащ нос и не знам дали не си лепнах нещо или сенната ми хрема се събуди след раждането. До утре май ще разбера Sad
Мариска, правилно си направила. На мен пък ми се струва пълна глупост някой да преценява дали ще ти ускорява раждането, още преди да си започнала да раждаш. На мен докато се чудеха дали да ми сложат нещо за ускоряване, аз взех, че родих. Та не може да се определи още докато нямаш и най-малкото намерение да раждаш.
Айде лека и мека на всички ви! Дано ви слушат малчовците и да спят мноооого спокойно Simple Smile

# 278
Здравейте и от нас!
Ние се окъпахме преди малко и сега с таткото и бабата се редуваме в опитите да го приспим човека. Май пак влиза в серийка от тези с плаченето и коликите.
Гледам че утре ще сте в парка Заимов - не е ли малко ранен този час? Ние сега излизаме чак към 7, преди това ми се струва непосилно навън. Но утре ще гледам и ние да се включим в разходката. Много ще се радвам да ви видя отново, че ми липсвате! Hug
А и да запознаем мъниците:)
Ставам, че яко плаче

# 279
  • Sofia
много странно - ние от както спряхме да даваме капки против колики и е по-спокоен нашия - има си ги скърцанията и пръцканията - обаче като цяло е по-спокоен и по-леко понася нещата.

аз мислех днес сутринта да направя една обиколка на Южен парк, но единодушно решихме да правим късна баня и разходката да я изместим след хапването в 21.

искам да ви питам - усещате ли кога вашите бебоци са преуморени? моя милия доста бързо се преумаря и после е кошмар докато го успокоя. гледам да го занимавам не повече от 20-30 мин с интелектуални неща, като да следи и гледа предмети.

иначе в жегите най-лесно заспива на нашата спалня, защото му е по-широко и е леко по-хладно отколкото в неговото креватче.

Рени, стискам палци да е нещо временно. И дано с брат ти всичко да е наред!

# 280
  • sf
аз сега изпратих мойте на море и ми е едно кривоооооооооо
малкия цял ден ме прави на луда калинка. след последната доза рев заспа в 21ч и се събуди одеве в 12:30, яде, а сега се прави на заспал и всеки момент чакам да почне новата серия от сериала " луда калинка". 

а иначе за Заимов, аз към 17:30 се паркирам там на сянка, щото и нас не ме свърта, и до 20:30 съм там, - тъй че кой когато дойде.
 а аааа, и ся кат невиждала да си наваксам с писането, ако ви писне може и да не четете.
моя мъж много обича да се прави на мъченик, мрънкя си днеска му викам," утре си на море, ко искаш, че и с приятел за една вечер, ше забършеш некоя кифла, после ша се наспиш, и при нас ше си дойдеш в неделя вечер, ко ревеш?"  па, той,"оооо, ма то нема да е почивка, все ше ми е тегаво, бля, бля," и прави едни състрадателни физиономии, демек, горкия , колко е за жалене.
и викам"ми кат е така, я кат ги настаниш свеки и щерката , веднага потегляй обратно за София"  да видиш как престана да мрънкя  , ааааааааааааааа  ма ха  Twisted Evil
после вечерта вместо да каже я дай децата да ги заведа в парка, взе та си чисти колата към 2 часа  #Crazy, е, що не взе у нас да чисти  Crazy. иначе ми е добричък, ама по некой път откача и върши глупости.
айде стига писах, че чак на мен ми писна да се чета  hahaha

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 01:36 от donsyy

# 281
  • sf
бреееееееей, голема скука тука,
ама е много яко през нощта на компа. ша взема да си го преместя в спланята, та каката като е тука да си го ползвам, че иначе й преча.
малкия поне спа до преди малко, ся изцока квото имапе от циците, ама нещо се лигавчи.  ама ша яде пак в 6
айде че квичи

# 282
  • София
Честит дългочакан беболин Константин на беболинчо!    bouquet

# 283
  • USA
Аз да се похваля - моят бебок е качил 500гр за 2 седмици  Heart Eyes и вече има бузки.

И да споделя: педиатърът ни препоръча крем против слънце на Avon - Skin so soft - с 30 фактор и защита против насекоми. Каза, че въпреки, че не е специално за деца, съдържа някаква съставка дето е безвредна за бебета. Стори ми се много удачна комбинация, дано да го има и в България. Аз смятам да започна да мажа след като стане поне на един месец.

# 284
  • sf
хм, странно ми е педиатър да препоръчва нещо, което е не е специално за бебета. а лично аз въобще не бих рискувала с Ейвън, даже за себе си съм скептична  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт