Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 643
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Беболинчо, мерси много, еи какво ходене му удари  Laughing, скоро ще се гушкате с бебчо.
Ти Плико комплето ли си купила?

# 46
  • София
Преди малко едното ми мрско прасенце роди Laughing Беше си шок, защото двете са женски, а родилката я купихме преди месец от магазина и казаха, че е още бебе /на 2 месеца/. Така че вкъщи си имаме вече две новородени Mr. Green

# 47
  • София
Честито   bouquet

# 48
Лекси честити прасенца  Mr. Green
munka77 ние си взехме чентро комплето - има напълно легнало положение и е подходящо за новородени без допълнителни кошове и столчета
Само че нашето се сгъва като книга, а доколкото разбрах ти искаш да се сгъва като чадър. Каквото и да избереш от тази марка си мисля че ще останеш доволна  Mr. Green /извинявам се за рекламата ама това си мисля/

# 49
Здравейте и от мен!
Аз след малко ще ходя при док, че беше в отпуска и го нямаше 2 седмици. Като ме види с корема пак, ще му стане лошо. Беше казал, че до сега трябва да съм родила, ама ей ме на- дебела, подута, клатеща се като патица и с огроомен корем  Laughing
До сега не ми е правил преглед за разкритие, а и аз не виждам смисъла от такъв. Докато лежах в болница в 6 месец, ми направиха 3 такива и ми се видяха доста болезнени. Но сега за какво да ме бърка, той ако ще излиза бебчо, ще си покаже...  Сега и  да имам и да нямам разкритие, родилен процес явно не е тръгнал...
Успех на всички, които ще раждат днес!  Hug

# 50
Лекси, честити бебета. Можеш да си направиш детска ясла в кщи!
Мунка77, като гредам Ема, все едно си снимала мойта беба Бояна. Или просто в един момент бебтата си приличат всичките.
Аз се замислям да се доизцеждам и да замразявам. Само се чудя в какъв съд да го правя   newsm78
Беба пак е будна. Милата още незнае спи ли и се или иска да се коколи. Почти постоянно сме като Закс - само, че Бенджи и Звездния принц ги няма!

# 51
  • sf
а ние пък пращаме свеки и каката на море в петък и мъж ми ще ги закара. и понеже зор за море, ще остане една вечер с тях, та на мен ми се очертават към 48 часа сама с бебето
а, да видим кой ще оцелее  #Crazy

# 52
  • sf
                          НОВИНИ

днес Шушончето е родила бебе Ивайло -2650гр, 49см

Да са живи и здрави и много щастливи!

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 14:52 от donsyy

# 53
Честито на Шушончето Simple Smile Да й е жив и здрав и бързо да навакса с килцата и см-ите   bouquet
Вики, аз за вчера го бях планувала това с акта, обаче се успахме с бебко  Embarassed
Манджата ми е почти готова и дори успях едно душче да си взема  newsm44 Сега е ред на бебко да става, че да ми освободи гърдите набързо Simple Smile

# 54
Ева спи- УРАААААААААААААААААА .Имам чувството че тези бебоци много разбират.Вчера бях цял ден сама и тя като заплака аз така се шашнах.........ама тя не спря да реве повече от 3 часа, и аз се изнервих още повече,плача и аз ,плаче и тя.А днес дойде майка да ми помогне и гледай я ти нашата, спинка си като пич  Joy Е кажете сега това дете дали не разбира ккаво става- аз като бях бервна и уплашена вчера и тя беше така, днес баба й е пълното спокойствие Евичка също  Joy
Днес обаче забелязах че от едното ми зърно капе малко кръв,има раничка- тя върна малко от храната и беше розов цвета  #CrazyВеднага се обадих на една лекарка позната и я питах дали това не е опасно за беба-да поглъща и малко кръв по време на кърменето-и тя ми каза че не е , спокойно да си и давам ,ама аз още си се чудя.Има ли някоя от вас с подобен проблем и как действа???
А за диетата на кърмачките- е толкова различни мнения по въпроса не бях чела и срещала никога.Моята педи например ми забрани да пия натурални сокове, аз обаче хич не обичам вода и като се мъчих и наливах няколко дена с нея, реших да си пийвам и сокчета  Embarassed Каза ми също така да не ям мъхести много праскови и кайсии, е то какви други плодове да ям сега  newsm78 Аз си взимам прасковки, само че без мъх-тези нектарините
Май само това за зърнените храни има единодушие сред лекарите- аз също ги избягвам.
Ние с  luvbed вече действаме,ама аз незнам дали е напълно редно.Нямах вече лохии, ама сега от вчера започнах леко д акървя, и се чудя дали това е от нетърпението относно секса, или е месечния ми цикъл  newsm78

Честито на Шушончето и да е жив и здрав Ивчо   bouquet

# 55
Честито на Шушончето!Да е жив и здрав Ивайло, да радва много мама, тати и батко!  bouquet

# 56
Но сега за какво да ме бърка, той ако ще излиза бебчо, ще си покаже...  Сега и  да имам и да нямам разкритие, родилен процес явно не е тръгнал...
И аз така си мислех, но се оказа че си ходя с 4 см разкритие, без никакви контракции или други признаци Mr. Green И родилния процес така си беше тръгнал, че резултата не закъсня..

Честито на Шушончето! Бързо да става на крака и да се гушкат с малкия човек  bouquet

# 57
Здравейте на вси4ки мами и 4естито на новите!   bouquet
Влизам само на бързо да се похваля 4е на 14.07 в 14.00 родих мом4е - Петрослав! Пепи тежи 3.800кг и е 53см. Вси4ко мина нормално и ве4е ми е като сън. От днес сме си вкъщи с малкия сладур и се гледаме.
Имам проблеми с гърдите,пълни са с кърма и не мога да изцедя излишното. Мъ4а се и с помпа и на ръка но е прекалено болезненои едва сълзи. Незнам как ще се справя с този проблем. 4ао засега и лек ден!

# 58
Здравейте и от мен!Честито на всички нови майчета,да са им живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване!
Аз от вчера се мотая из Майчин дом за предоперативни изследвания,сблъсках се с отвратителното отношение на персонала и съм много разочарована,но както и да е.Секциото най-вероятно ще е в петък и вече наистина нямам търпение.Искаше ми се да е лъвче,ама важното е да е живо и здраво.

# 59
  • София
Честити бебчета на Шушончето и на Бубон  smile3525 Много да ги слушкат и по-малко колики.

Момичата, имам да ви казвам страхотна новина! Бебе Евтим на Стефи е добре. Напълно здраво бебе е!  newsm44 newsm68 smile3521 Днес бях на ЖК (с нея бяхме при една докторка) и тя ми съобщи хубавата новина. Задържали са ги в болницата, защото бебо се е родил по-дребничък и по-рано. Вече са си вкъщи и се хранят. Ще се опитам да се свържа днес с нея за повече информация от първа ръка. Много се радвам. Слава Богу, че всичко е наред и Стефи може да се радва на здраво бебче.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт