Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 647
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Ками27 аз също имам раничка на  едната гърда, и на мен ми казаха че няма проблем, ако беба поглъща кръв, но на мен почти ми зарастна вече, като си го мажа с крем за зърна Bioclin и я кърмя със силиконово зърно, че иначе тя все повече ми го разраняваше.
 За диетата на кърмачката, частния педиатър при който ходихме каза, че всичко да си ям особено плодове и зеленчуци, каза че мога да пия и по едно кафе, че дори и вино можело да се пие. Само много пикантни храни да не ям и консерванти.
 Да питам мамите вие кога сменяте памперса преди или след хранене? Аз го сменях преди, но тя по време на хранене или точно след него го пълни и трябва да стои 2-3 часа с пълен, опитвам се сега да го сменям след, но тя започна да повръща, и докато го сменя тя се разбуди и след това не иска да заспи.
 Честити бебчета на шушончето и на бубон, да са здрави и послушни   bouquet
Страхотна новина за Евтим на мама Стефи   bouquet

# 61
[ Да питам мамите вие кога сменяте памперса преди или след хранене? Аз го сменях преди, но тя по време на хранене или точно след него го пълни и трябва да стои 2-3 часа с пълен, опитвам се сега да го сменям след, но тя започна да повръща, и докато го сменя тя се разбуди и след това не иска да заспи.

И аз като тебе доскоро го сменях преди ядене. Сега обаче почнах от време на време да го сменям след или пък помежду храненията ако се събуди. Абе с две думи дебна подходящия момент. Още не е повръщал при смяна, но пък ако го видя че е много сънлив не го нося до чешмата да го мия, а използвам мокри кърпички.

# 62
  • София
Страхотна новина за бебе Ефтим,много се радвам,да е жив и здрав и да радва мама и тати  bouquet
Честито на Шушончето и Бубон много здраве и едни послушни бебенца.
Аз имам проблем с Ники спи и изведнъж пищи,после пак,лигавили се боли ли го нещо Weary

# 63
  bouquetЧестито на всички МАМИ!Целувки да беб4етата им...много да ги слушкат и многооооо да ги радват.
 ooooh! И на нас ни остана мъничко....надявам се скоро и аз да ви се похваля, но засега няма никакви знаци от моята бебка... Wink

# 64
Имам проблеми с гърдите,пълни са с кърма и не мога да изцедя излишното. Мъ4а се и с помпа и на ръка но е прекалено болезненои едва сълзи. Незнам как ще се справя с този проблем.
И аз имах същия проблем, колкото повече цедиш , толкова повече стумулираш производството на кърма. Опитай с горещи компреси преди да накърмиш, и след това изцеждай само до облекчаване на гърдите, не до край, и ако можеш спри да изцеждаш, бебчо сам ще отригулира количеството произвеждана кърма. Успех, ще се справиш  Hug
 За повече кърма педиатъра ме посъветва да пия по 2 л течности, а на вечеря да ям по-солено, че през нощта се образувала повечето кърма и солта спомагала за нейното образуване.

# 65
Satisfied
Тука сме 2 в 1 разбира се  Mr. Green
Беболинчо имаше проблем, че моята бамбучка не искаше да застане мирна за малко поне  Rolling Eyes
Много трудно се мерят тонове при нас  Mr. Green
Иначе всичко и е наред. Преглед за разкритие пак не ми правиха newsm78 По-добре да сме изчакали дата на термина  Rolling Eyes
казаха ни да почваме с креватната гимнастика, ама то мен си ме е шубе, а за мъжа - не мога да ви опиша  Crazy
Много се радвам за Стефи  newsm10 Наистина е страхотна новината  Peace
Честито на Шушончето и Бубон  smile3525 smile3525
Да разстат здрави мъжете  newsm53
Хайде стига от мен, че пак станах спамърка  Blush

# 66
  love001 Страхотна новина за Евтим ,много щастие и радост да им носи занапред
Татяна аз се мажа сега с гармастан и като че ли имоята зарастна.Давам си и от нея защото не иска само от едната гърда.За диетата аз не съм много стриктна -в края на краищата не мога да се отрека от всичко което допреди месец съм обожавала.Например шоколадче хапвам веднага след кърмене поне един път на ден.Преди да родя ядях много шоколад и сега организма ми пак си иска
За пампите- и аз съм с същият проблем -в повечето случаи ачка веднага или на края на кърменето като аз вече съм сменила преди хапването

# 67
Леле, момичета, неможете да си представите колко се радвам за Стефи и Евтим! Това е страхотна новина. Дано бързо забравят притесненията и се радват един на друг!  bouquet

# 68
ейй как се зарадвах за Стефи и Евтим. Всичките ни бебета трябва да са напълно здрави - няма как иначе  Hug
Честито и на новите мами, а те май не са малко   bouquet
Аз до сега се мотках насам натам  Mr. Green Успях да се видя със сестра ми и беболинчо вече може да излиза. Нямам други планове за деня освен да го чакам него  Heart Eyes
Да ви се оплача от прегледа днес още кървя  Confused Малко ми е притеснено

# 69
Цитат
ейй как се зарадвах за Стефи и Евтим. Всичките ни бебета трябва да са напълно здрави - няма как иначе
Hug много съм щастлива  Grinning
Честито на бубончето - жив и здрав да е малкия голям юнак!  bouquet
Честит рожден ден и на Кем - много здраве и щастие и желая!
Аз подремнах два часа следобедно - радвам се, че бременността ме научи да си поспивам и през деня, преди и дума не можеше да стане за това
моколоко, не им се връзвай на отношение, навсякъде има гадняри. Ела да видиш акушерките в Окръжна - неосъществени принцеси (за разлика от докторите)...в болниците стоим няколко дни и си заминаваме, важното е всичко да мине наред с раждането и да са ни здрави бебетата Grinning

# 70
nellyani виждам те че четеш  Mr. Green Кажи как сте с малката?

# 71
Днес съм голям спамър  Embarassed
Това е защото бамбучка поспа повечко и дори успях да кача и аз снимки в албумчето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154299
Хайде лека вечер без колики, а на тези който ще раждат, леко раждане  Hug

# 72
Супер новина за Стефи и Евтим Simple Smile
Танче, със сигурност знаем кой ви е бащата Simple Smile Изцяло си е негово копие. Много ти е убава момата Simple Smile
Айде, на нас ни е ред за следобедна разходка Simple Smile

# 73
  • София
Честито на Шушон и Бубон. Да са им живи и здрави и много да ги радват    bouquet
Много се радвам и че бебчето на Стефи е добре Grinning

# 74
  • София
беболинчо, ако кръвта е ясна отивай в болницата. На лекцията в ТК казаха, че ако прокървиш трябва веднага да се отиде.

Общи условия

Активация на акаунт