Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво сподели една от майките за раждането си?
Какви са мненията за болница Шейново?
Какви са мненията за педиатрите и редовните прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво сподели една от майките за раждането си?
Една от майките сподели, че първоначално е била приета в болницата с планирано цезарово сечение, но след няколко дни са я изписали. Въпреки това, тя роди у дома, когато контракциите й станаха на всеки 2 минути и беше планирала епидурална упойка, но нямаше време за нея. Нейният разказ е изпълнен с позитивизъм и успех, което вдъхва увереност и спокойствие на другите майки.
-
Какви са мненията за болница Шейново?
-
Какви са мненията за педиатрите и редовните прегледи?
-
Какви са преживяванията на майките с коликите при бебетата?
-
Какви са мненията за платените педиатри?

Толкова се радвам за Стефи и Евтим!
И аз като всички ни много ги мислех!ТАНЧЕ,много се радвам да видя бебка най-сетне-сладурана и наистина много прилича на баща си,дано е лъчезарна като тебе!!!На лекцията днес темата беше Раждане във вода,аз се присламчих при августинките,ама ми стана мъчно като ви няма вече.А и от днес имам болки и ниско долу и в кръста,абе започва си и при мен.После ходих в МОЛА и като луд с картечница си изхарчих всички кинти-после се чувствах виновна.
Така се уплаших,че ще раждам вече,че звъннах на Мими да я питам за упойката.Тя милата спеше,че принцеската все искала да суче.Но ми каза,че е родила с епидурална,която са й сложили близо на 6см.И аз още се чудя,мъжо ме плаши само с някакви случки за жени,които ги болял гръбнака после и разни такива.
За епидуралната, после ги боли глава, не гърба

Като казах, че скоро и контракции не съм засичала, док се изхили, че било крайно време вече да почват (подготвителните)
Добре, че се появи док и се сети, че не апарата е развален, ами съм грешно вързана...
Ще ги изпишат в петък. Малката искала все на мама на цицата да стои и вече я болят зърната, но си е взела силиконови и ще се преборят с проблема