Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 649
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
беболинчо, ако кръвта е ясна отивай в болницата. На лекцията в ТК казаха, че ако прокървиш трябва веднага да се отиде.
Не, не е. Само зацапване е от прегледа за разкритие. Или още някаква част от тапата...  newsm78
То още след като ме прегледаха забелязах че имаше кръв по ръкавицата на докторката.  Confused

# 76
ЧЕСТИТО НА БУБОН И ШУШОНЧЕТО!   bouquet  bouquet
И аз много се радвам за бебе Евтим, да е жив и здрав!!   baby_neutral

Беболично, ти не я ли пита докторката ква е тая кръв? Е, предполагам и тя я е видяла и ако имаше нещо нередно, щяха да ти кажат още в болницата.

# 77
  • София
Цитат на: link=topic=207308.msg4480028#msg4480028 date=1184685007
Не, не е. Само зацапване е от прегледа за разкритие. Или още някаква част от тапата...  newsm78
[/quote] ако е кафеникава, значи е тапата.

# 78
  • USA
Честито на Шушончето и на Бубон! Да са им живи и здрави бебоците!   bouquet

И аз много се радвам за Стефи! Дано оттук нататък да нямат никакви проблеми.  Hug

Бубонче, и на мен ми бяха така надути гърдите за около 2-3 дена. Помагат топъл компрес преди кърмене и студен след това и малко масажи на гърдите. Не прекалявай с помпането, както са ти казали по-нагоре. Помпай само да облекчиш малко като се наложи.

За разранени зърна тук препоръчват компреси от черен чай. Взимат се 2 пликчета чай - намокрят се и се слагат на зърната. На мен ми помогна това + ланолиновия крем на Медела.

# 79
До мамите с опит- какво означават зелените изпражнения??????????Вече цял ден Ева ака тъмно зелени акита, а досега не се беше случвало и аз се чудя какво става   bouquet

# 80
ЧЕСТИТО НА ШУШОНЧЕТО И БУБОН!!!ДА СА ИМ ЗДРАВИ,СИЛНИ И ПОСЛУШНИ БЕБОЦИТЕ! smile3525 Толкова се радвам за Стефи и Евтим! Hug PraynigИ аз като всички ни много ги мислех!ТАНЧЕ,много се радвам да видя бебка най-сетне-сладурана и наистина много прилича на баща си,дано е лъчезарна като тебе!!!На лекцията днес темата беше Раждане във вода,аз се присламчих при августинките,ама ми стана мъчно като ви няма вече.А и от днес имам болки и ниско долу и в кръста,абе започва си и при мен.После ходих в МОЛА и като луд с картечница си изхарчих всички кинти-после се чувствах виновна. Weary Така се уплаших,че ще раждам вече,че звъннах на Мими да я питам за упойката.Тя милата спеше,че принцеската все искала да суче.Но ми каза,че е родила с епидурална,която са й сложили близо на 6см.И аз още се чудя,мъжо ме плаши само с някакви случки за жени,които ги болял гръбнака после и разни такива.  newsm78

# 81
Янче, аз си мислех за лекцията на 19-ти да дойда с бебко, ма ще видим дали ще успея да стана Simple Smile За епидуралната, после ги боли глава, не гърба Simple Smile Мъжа ти май е решил да поспести некой лев  Mr. Green
Ками, това с акитата май е, че е настинало бебето, ама не му вярнам много. На моя един ден му бяха зеленки, един тиквени, после са златисто жълтички, пресеченки като яйчица... Ама не му се шашкам Simple Smile

# 82
  • sf
новини

на 06.07. messalina е родила бебе Самуил - 3кг , 48см.

оф, сега се прибираме и се почва търчене в банята , кухнята и т.н... малък ужас!  Crazy
как сте в жегите?

# 83
  • София
Честито на Шушончето, Бубон и Месалина, да са им живи и здрави сладурите   bouquet

# 84
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И ДА СА ИМ ЖИВИ ЗДРАВИ РОЖБИТЕ.
Днес бях ме на консултация вече сме 3.500 килограма и 52 см. наддали сме 650гр и 3 см.
За акото знам че нещо не е наред щом е друг цвят но по добре де питаш педиатъра си.

# 85
  • София
Страхотна новина за бебе Евтим! Толкова се радвам! Милата Стефи, какво трябваше да преживее последните месеци, толкова е хубаво, че всичко е наред!  Hug

Честити бебоци на шушончето, бубончето и месалинчето!  Laughing

Аз след днешния преглед май ще се настройвам за преносване... всичко ми е прекалено наред  Wink Като казах, че скоро и контракции не съм засичала, док се изхили, че било крайно време вече да почват (подготвителните)  Laughing Иначе и на мен като на марисасав ми прави впечатление, че акушерките в Окръжна нещо се взимат много насериозно... Днес една от вратата ме емна, без да пита коя съм и кво искам, овърза ме за тонове, без да ми опипа корема и съответно сложи накрайника отляво (по дифолт). Да, ама мойта щерка седи с гърба отдясно, и като взе да излиза една права графика, а след няколко минути апарата директно спря да пише...  ooooh! Добре, че се появи док и се сети, че не апарата е развален, ами съм грешно вързана...  ooooh! Та повторихме записа и всичко е ок.

И накрая да кажа, че се видях с Мария (Томасе). Много добре изглежда и много свежа  Grinning Ще ги изпишат в петък. Малката искала все на мама на цицата да стои и вече я болят зърната, но си е взела силиконови и ще се преборят с проблема   Wink

П.С. Абе знаете ли какво ми изписаха - по един спазмалгон сутрин и вечер, да ми се подготвяла шийката... да сте чували такова нещо?

# 86
  • Canada
Ianamama - не искам да те плаша, но това за болките от епидурала е вярно. Аз имах такива, в продължение на месеци, даже и сега от време на време ги чувствам, но доста по-рядко и по-малко интензивни. Истината е че много рядко се случва. Е, аз имах този "късмет" Mr. Green
Чудесна новина за Стефи и Евтим! Hug
Честито на всички нови мами!

# 87
Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебоците и всичко да е наред!!!   bouquet
Рокси, ти колко време след като разбра, че имаш разкритие, роди? В смисъл, че може да си ходиш и така, без да се почва раждането веднага!  newsm78
 Аз днес на консултацията леко се разочаровах. Моя док само чу тоновете със слушалката, подписах си листа и това беше. На вас как ви протичат посещенията вече на финала?!

# 88
Здравейте мами!
Радостна съм да ви съобщя, че моята добра приятелка и член на вашата отчетна темичка - kriskros с термин 22 юли - роди тази нощ момиченце 2750 грама. Не знам още дължината и името на госпожицата, но бебката е жива и здрава, а на мама й предстои възстановяване. Раждането беше с планово секцио.

На всички родили мами пожелавам здрави и кротки бебчета, а на очакващите - леко раждане, здрави бебета и бързо възстановяване!

Да се живи и здрави!   bouquet

# 89
Здравейте момичета!Отдавна ви чета но чак сега реших да се включа и аз!Термина ми беше на 07.07.07г.Родих на 18.06.07 момиченце Петя.3450кг.52см

Общи условия

Активация на акаунт