Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 653
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • sf
ох, аз на практика не знам как ще се получи с нощното ядене. като яде вечерта , първо от гърда, после 100мл АМ, и ми се ще чак в 6 да яде, ама може би му е малко, щото от мен кой го знае колко яде, а и са повече от 6 часа. уф, абе не знам.  Sick

# 211
Вики, ей така правя с пъпчето:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151150&photo=17
дърпам кожата нагоре и надолу да се разтвори и с добре напоено памуче почиствам отвътре.
Нямам време да пиша че малкия мрънкосва и сега ми е на коленете върху една възглавница Mr. Green
Иначе вчера правихме пробно кърмене и изсука 110 мл, докторката каза че било ОК.

# 212
  • София
Ние сме с 8 хранения защото сме мънички.
Вики хич и не съм чела ама педито като дойде и айде ингвинална херния,след седмица хидроцеле на дясното топче,не и се връзвам много-не че не ме е грижа ама то повечето момченца още не им са пакетите както трябва.Така че споко.Не ви ли е малко това ядене на вас като мл.?Бебетата трябва да имат режим иначе ще е разпасана команда на мен това не ми трябва #CrazyНашите ги къпем всяка вечер от 8,3-9,15,че ни е повече масрафа Simple Smileпосле хапват и  по леглата.kami27 щом ти е казала педито слагай тънко с ръкавче и споко не си я простудила,нашите 5 дни ги къпехме с 32-33градуса вода докато сложим термометъра-бабата се сети.
някой да има такова бебе спи и изведнъж пропищи после заспи? Моля давайте мнения че ще откача?

# 213
  • sf
Цитат
някой да има такова бебе спи и изведнъж пропищи после заспи? Моля давайте мнения че ще откача?

спазъм на коремчето или сънува нещо

# 214
  • София
Да се отчета и аз все още 2 в 1. Hug
Честито на на santcastle, Аганка, Андромеда, Мия, дес76, Елче и още някоя ако съм пропуснала. Да са им живи и здрави бебоците и безпроблемно адаптиране.  smile3525
беболинчо, успех.   bouquet

# 215
  • Sofia
Иве, за пищенето - същото е и при нас - ама нашия и пъшка на всичкото отгоре!!! вече си има прякор - пъшльото ...  Ти си ми за пример - командориш ги твоите мъже!!! БРАВО!!!

за яденето - и аз като donsyy - не го знам колко точно изяжда - вече съм се видяла в чудо и все си мисля да спираме това бутафорно кърмене дето го правим. ама ако не го кърмя 3-4 пъти и после гърдата ми (аз кърмя само от 1, че другата де факто няма нищо) е леко натежала и набъбнала и ме е шубе да не си докарам нещо. помпата си стои за всеки случай сглобена, ама не я ползвам и нея вече - само дето я цапам ...

Деси, на мен ми казаха да го будя като заспи - ама то нашия само като е на цицата заспива. С бутилката не ще да пусне дзвера!!! Макси колко са казали, че трябва да изяжда?

ние събота ще купуваме климатик, че вече не се издържа... дребния пие вода като невидял - а е нахранен. до сега му вяхме с една тетрадка да се поразхлади и заспа...

# 216
Уф, какво правите в тая жега?
В креватчето е 29.6 градуса и никъв шанс да я смъкна тая темперетура Sad. Доротея също киха, не знам от какво е, и днес е малко неспокойна, предполагам заради жегата. Вода не давам, но ако много замрънка я слагам да суче с идеята да си изсуче воднистата фракция на кърмата. Сега спи по къс ръкав и боси крачета с едно чаршафче отгоре и не знам колко е добре за бебе на 10 дни.

Да ви питам, колко често ходите на педиатър? Нашта нали е във Варна, а ние още не сме заминали и за сега е идвал само веднъж един доктор тук когато ни изписаха.

# 217
Здравейте!
Да ви се похваля вчера най-накрая ни падна пъпа Party
Честито на santcastle, Таня, Андромеда, Мия, дес76, Елче.Да са им здрави и много послушни бебоците   bouquet  bouquet
беболинчо, успех утре  Hug

# 218
И на нашия днес му се отрази жегата. Два часа мрънка и ми заспа на рамото, въпреки, че вече като се бяхме гушнали и от двамата течеше вода, ама... Обринаха ми ръцете, където е било в допир с него и се е потило Sad А иначе на яденето не му се отразява - яде и чак се олива. Такова нещо не бях виждала. Имам чувството, че суче повече, отколкото може да поеме и отстрани тръгва тънка струйка от кърмата. На всичкото отгоре като се опитам да регулирам малко и да дръпна зърното той ме поглежда супер сърдито и както ми е зърното в устата почва да върти бързо главата наляво-надясно и чак светки ми излизат.
Обаче откакто си взех накрайниците за гърдите поне ми се оправи едната гърда. Имам рани отстрани на самото зърно от издърпванията и сякаш си забива челюста и е ги е сцепил. Дано и другата скоро се оправи, че...
Силве, ние ходихме веднъж вече и на 30 сме отново. После почваме в месеца по веднъж.

# 219
  • USA
Честито на всички нови майчета и да са им много здрави бебоците!

Dess76, за зърната ми помогна ланолинов крем на Медела, компреси с черен чай и силиконови зърна като бяха много разранени.

Ками, не се притеснявай за ръцете и краката. Нашият педиатър каза, че е нормално да са по-студени и това не значи, че на бебето му е студено . Ако са топли, значи му е топло. Всъщност, новородените загубват 90% от температурата си през главата. Така, че ако мислиш, че му е студено слагай шапка.

Рени, аз не правя нищо особено с пишката. Накъдето си застане - натам. Не забелвам.

Лекси, според мен и 10гр да са, по-добре и ги давай. Така ще успее да си вземе част от ензимите в кърмата да разгради АМ.

# 220
  • sf
и на мен доки ми каза,че и 5 капки да са пак са от полза, ама понякога така ме хващат нервите- особено когато почне да ми тече от гърдите. ама и с каката така бях- до 9тия месец изкарах на смесено хранене. а с тоз маймун ще видим, ама няма да е повече, та да са на равно  Joy

# 221
  • София
Обаче тези 10 мл като ги цока по 30 мин., после няма сили да си изпие АМ и заспива. Последните две хранения се цедих - по малко от 10 мл. Давам повече добавка и бебка си я изяжда цялата и само спи. Дори и биба не търси Shocked Явно преди е била гладна, защото все търсеше нещо да смуче. Та аз май ще се предам... Има ли някой само на АМ?

# 222
  • София-Красна поляна
Ей, мамчета да знаете колко ми липсвахте! Ама много сте изписали. Утре ще се опитам да ви изчета и отговоря с малко закъснение. Ето я моята принцеса:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154904

# 223
NaMeLeSz много е хубава малката  Heart Eyes
Аз сега се приготвям за болницата и тъкмо пак ме обхванаха едни страшни мисли, нo като я видях и ми мина  Mr. Green
скоро и аз ще гушкам малко бебче  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 07:28 от беболинчо

# 224
  • София
Успех, беболинчо Hug Всичко ще мине бързо и лесно и ще си гушнеш бебето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт