ТАТУИРОВКИТЕ?

• 32 787
  • 224
  •   1
Отговори
# 75
Татуировка ще си направя само на ходилото! Дреме ми, че нямало да я вижда никой... Важното е да си гъзар, да се чувстваш велик от някаква си драсканица по тялото, да ти става онази работа от мисълта как тъпите крави си падат по надраскани тъпотии... Да, на ходилото! Нещо в стил Леонардо. Тайната вечеря, например...

# 76
Не, нямам а и не съм сигурна, че искам да имам. Naughty
Мразя да ме бодат с игли. Crossing Arms

# 77
Имам временна на глезена http://img249.imageshack.us/img249/4082/043xd1.jpg За съжаление започна да изсветлява и ме хваща яд,защото постоянна не бих си направила не от страх към игли,а от страх от инфекции и хепатит p.s.извинявам се за качеството на снимката

# 78
Татуировка ще си направя само на ходилото! Дреме ми, че нямало да я вижда никой... Важното е да си гъзар, да се чувстваш велик от някаква си драсканица по тялото, да ти става онази работа от мисълта как тъпите крави си падат по надраскани тъпотии... Да, на ходилото! Нещо в стил Леонардо. Тайната вечеря, например...

Глей си работата  Crossing Arms

# 79
Абе прав си,че има някой тъп в случая ха познай кой??????Девиза от подписа ти говори красноречиво за теб........

# 80
http://bgphoto.net/photos/2262/o632578940019375000.jpg
моята временна...искам дракон на същото място...хъ, колко къса ми е била косата преди две години Laughing

# 81
здравейте
ами и аз да се похваля имам 10 замислям още
само трябва да измисля къде и каква да е
снимки едва ли ще сложа защото нямам хубави
но определено подкрепям идеята

# 82
Нямам, а и нямам желание да си направя Crossing Arms. Многоо познати съжаляват за това ,че са си направили  Peace

# 83
Не още, но ще си правя, само да реша къде по тялото, имам известни колебания.

# 84
Имам татуировка на глезена на крака-млако жабче

# 85
Нямам и не харесвам. 

# 86
Нямам, а от много години си мечтая да имам. Не съм се престрашила.

Защо винаги пишеш с огромни букви?  newsm78 Няма нужда, глухи не сме  Grinning

# 87
Не още, но ще си правя, само да реша къде по тялото, имам известни колебания.

Бях решила следващата да е на кръста. Отказах се. Сума ти народ има там. Не ща и аз да съм една от многото. Иначе стои супер секси, ама..Ще се въздъжа...

Сега пък обмислям да си преправя моята си, налична, но и това не съм сигурна дали иска. А е хубаво човек като прави нещо такова, да е 100% убеден  Grinning

# 88
Иначе стои супер секси, ама..Ще се въздъжа...
Не разбирам какво му е сексито, но все пак съм мъж, не разбирам от жени Simple Smile

# 89
Иначе стои супер секси, ама..Ще се въздъжа...
Не разбирам какво му е сексито, но все пак съм мъж, не разбирам от жени Simple Smile

Ох, Стоянеее  Crossing Arms Ми секси ми е. Както ако видя татуировка на мъж, така и на жена. Секси е за мен, не държа да е същото и за теб. И слава Богу. Иначе щяхме да се избиваме, ако харесвахме едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт