Rated PG-18: American Motion Pictures Presents....

• 18 536
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Как пък си запомнила датата  и по това май си приличаме Wink

Ще видим като стане на 12, ще помня ли изобщо нещо и ще имам ли с какво да помня най-вече....Чакай, не бързай с чуденето и маенето. Wink

Госпожо миз, ша ма прощавате, ма вътрешна, външна, няма значение - хубууту си и хубуу. (и без джиджи, ша ва замола, ако обичате Naughty)

# 211
... обаче книгата я прегледах, ще я чета другата седмица, щото албена я взе със себе си на лагера. искаш ли да те светна по основните точки  Mr. Green?
Аз не съм бАш от най-дивите фенове,по-скоро киноманската част...та за последната книга и как свършва,можеш да ме светнеш, да.Понеже аз мога да се заблуждавам добре,и един ден пак ще" ах-кам " и "их-кам" в почуда,изненадана от края  Joy

# 212
  • usa
Госпожо миз, ша ма прощавате, ма вътрешна, външна, няма значение - хубууту си и хубуу. (и без джиджи, ша ва замола, ако обичате Naughty)

виж, по таз точка не мога да споря, колкото и да ме подтиквата вродената склонност към оспорване Simple Smile. (за джиджито ще си помисля след третата чаша шампанско...)

Аз не съм бАш от най-дивите фенове,по-скоро киноманската част...та за последната книга и как свършва,можеш да ме светнеш, да.Понеже аз мога да се заблуждавам добре,и един ден пак ще" ах-кам " и "их-кам" в почуда,изненадана от края  Joy

и аз не съм от най-дивите - не ходих на празненствата в полунощ и книгата я закупихме с щерката чак в ранния следобед. вълнувам се умерено и за разлика от теб предимно от книгите Simple Smile. айде ще изчакам още малко с разкритието, да дам шанс на другите любители да ми забранят, пък ако никой не протестира, ще кажа туй-онуй каквото съм схванала от бързия прочит Simple Smile.

# 213
и аз не съм от най-дивите - не ходих на празненствата в полунощ и книгата я закупихме с щерката чак в ранния следобед. вълнувам се умерено и за разлика от теб предимно от книгите Simple Smile. айде ще изчакам още малко с разкритието, да дам шанс на другите любители да ми забранят, пък ако никой не протестира, ще кажа туй-онуй каквото съм схванала от бързия прочит Simple Smile.

Аз ни една книга не съм прочела от поредицата ( ще се поправя Simple Smile ), но съм гледала всичките филми. Я раздуйте сега "умирга ли мУмчЬето" или не Simple Smile Joy

# 214
девойки имам питанка:
преди месец изпратих 3-4 снимки на нашите с надеждата че ще пристигнат ,еми не са пристигнали още и аз вярвам че няма и да пристигнат,за 3ти път ми се случва да изпратя на някой картичка или снимки и те да не пристигнат.това ми е за последно!!! Crossing Arms
тъй като нашите не са наясно с компютъра и нямат представа как да си ги принтират сами има ли интернет фото услуги с които аз мога да им ги поръчам и да им ги изпратят,става въпрос в БГ да са услугите,защото явно като видят писмо от Америка...... Rolling Eyes

# 215
  • usa
Аз ни една книга не съм прочела от поредицата ( ще се поправя Simple Smile ), но съм гледала всичките филми. Я раздуйте сега "умирга ли мУмчЬето" или не Simple Smile Joy

утре шти кажа, ако никой не ми забрани до тогава, имай малко търпение Simple Smile

# 216
девойки имам питанка:
преди месец изпратих 3-4 снимки на нашите с надеждата че ще пристигнат ,еми не са пристигнали още и аз вярвам че няма и да пристигнат,за 3ти път ми се случва да изпратя на някой картичка или снимки и те да не пристигнат.това ми е за последно!!! Crossing Arms
тъй като нашите не са наясно с компютъра и нямат представа как да си ги принтират сами има ли интернет фото услуги с които аз мога да им ги поръчам и да им ги изпратят,става въпрос в БГ да са услугите,защото явно като видят писмо от Америка...... Rolling Eyes
кофти... аз съм пращала ама пристигат. Дали бг фото нямат и принтер? Пусни тема в клюкарника, а нали има една за любители фотографи,  в хоби, май беше, може и там д ати отговорят.

# 217
Оооо ,това много кофти...всеки път треперя,докато не ми потвърдят за получено писмо.Аз съм от тези дето още пишат истинки писма(на шепа хора),и не пропускам рожден ден на роднини и приятели,да отбележа с картичка по пощата.....сега пак тръпна Rolling Eyes
   Не се отказвай....аз извадих късмет с пощальона ни в Бг...научила си ни е жената,и види ли нещо от Америка,ако няма никой у нас,го оставя в съседно магазинче( а аз ,й изпращам подаръче).....

# 218

Днес да ви кажа прекарах деня в job shadowing един от нашите доброволци, който е медицнска сестра в интензивното отделение. Много тежка работа това да си мед сестра бе, аз нищо не правих, аз съм направо изтощена..., а той едва имаше време да седне и имаше само 2 пациента. Невероятни са сестрите тук , да не говорим колко мъже има в тази професия.

Аз за две нощи в болницата звънях на сестрата около 25 пъти и повече щеше да е ако мъжът ми не беше до мен да ми носи топла вода и да ми брои да дишам (не съм раждала, панически атаки имах). Не съм се лиготела, просто имах проблеми, но накрая ми беше виновно, че така я разигравах, а тя беше толкова добра.

Имам билет за 6ти, нямаше за по-рано.  Sad Cry Майка ми продължава да ходи по лекари, ама едно и също казват. Намерил се и кой да й опише последствията от операцията - не се знае дали ще може да яде и да ходи и тя никак не е навита да я оперират, за да живее още година. Чула за мъж, който се излекувал от същия вид рак с китайски билки. Съврзала се с него, говорили си и сега тя ги пие. Аз навивам да спре да пуши, да пие и кафето да спре, за да подействат билките по-добре. Но се чудя въобще редно ли е да пие нещо китайски при всичките бракувани неща точно от Китай...

# 219
девойки имам питанка:

Супер гадно. Моите картички и писма стигат, НО! веднъж само, преди 4-5 години пратих плик със снимки и не стигна - от тогава- снимки отделно не пращам, винаги са в колет или пакет с нещо друго, което е застраховано. На кой му трябваха моите снимки, просто не знам. Защо картички и писма (пак в дебели пликове, съмнителни т.е.) ще стигат, а снимки не?
Майка си принти снимки или ходи във фото, но казваш, че твоите не могат? Thinking Нямаш ли доверена приятелка или позната, която да помолиш за услуга там, където е майка ти, някой, който да го свърши за нея, макар че не е много удобно, сигурно не са една и две снимки...?
Съвет: прати ги в кутия, малка, а не в плик, която застраховай непременно (всъщност тя ще е застрахована автоматчино според новите им разпоредби на пощите - до стойност $62 или нещо такова, получаваш автоматична застраховка)

# 220
  • У дома
Hear Again , кураж и късмет и от мен!! И ние сме минали по този път - даже докторите викали на майка ми да не чака края на операцията на баща ми, а да се готви за погребение. Слава Богу, израстнах с баща и още се държи. Моят съвет е да и намериш един добър хомеопат като си отидеш, някои от тях са много добри в областта си. От баща си знам рецепта за подсилване на кръвта - пиши ми ако искаш да опиташ.

ТинаХрис, ами ела към Плейнфийлд, днес тъкмо приключихме ремонта. А преди два дена в парка и аз попаднах на БГ мама с момиченце, колкото мойта мамуна и сме се разбрали скоро да се съберем.

# 221
Аз за две нощи в болницата звънях на сестрата около 25 пъти и повече щеше да е ако мъжът ми не беше до мен да ми носи топла вода и да ми брои да дишам (не съм раждала, панически атаки имах). Не съм се лиготела, просто имах проблеми, но накрая ми беше виновно, че така я разигравах, а тя беше толкова добра.

Имам билет за 6ти, нямаше за по-рано.  Sad Cry Майка ми продължава да ходи по лекари, ама едно и също казват. Намерил се и кой да й опише последствията от операцията - не се знае дали ще може да яде и да ходи и тя никак не е навита да я оперират, за да живее още година. Чула за мъж, който се излекувал от същия вид рак с китайски билки. Съврзала се с него, говорили си и сега тя ги пие. Аз навивам да спре да пуши, да пие и кафето да спре, за да подействат билките по-добре. Но се чудя въобще редно ли е да пие нещо китайски при всичките бракувани неща точно от Китай...

Ох, Хиър само като те прочетох и сърцето ми се сви  Hug Моля се майчицата ти да се оправи  Praynig Дано всичко се нареди и да се оправи!!!! Много се моля за нея!!! Ако искаш пиши ми на лични или на Кю да си кажем няколко приказки  bouquet Praynig

# 222

ТинаХрис, ами ела към Плейнфийлд, днес тъкмо приключихме ремонта. А преди два дена в парка и аз попаднах на БГ мама с момиченце, колкото мойта мамуна и сме се разбрали скоро да се съберем.
Тина Хрис като отиваш към Плейнфийлд мини и през Нейпървил и тук има доста българи. Simple Smile

# 223
Момичета много ви благодаря за съветите и за отговорите.
Може ли още една молба какво ще кажете за това: http://www.h1base.com/details.asp?id=171&cat=49

Благодаря bowuu

ПС а знаете ли такива фирми посредници, които се грижат за да ти намеря работа и после ти взимат от заплатата за тази услуга, освен този сайт дето ви питах за него.

# 224
Ех, момичета късметийки сте, аз българи за 3 години в Hюхамшърско не видях. Дано имам повече късмет в Аризонa.

Victoria, много кофти. Аз всеки път като изпращам нещо го застраховам. Мисля, че експресните имат автоматична застраховка, но е скъпичко. Иначе правя винаги до $100 и заседа нищо не се е губило( да чукна на дърво). Аз преди 2 седмици изпращах снимки на баща ми. Но бяха малко повече, трябаваше да слагам описание(от зелените бланки) и стигнаха доста бързо.

Bistraz, вчера гледах нещо от Минеаполис. Изглежда много хубав град.

Искам и аз да гледам Хари, книгите не съм ги чела още. Мъжа ми си купи книгата, но неможе да е чете докато не се преместим, че няма време.
 От днес му започват изпитите за 3 дни Praynig

Общи условия

Активация на акаунт