Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
Контракциите по време на бременност могат да бъдат подготвителни, безболезнени стягания на матката или болезнени и редовни, които са признак за започващо раждане. Управлението им зависи от вида на контракциите. За безболезнените контракции се препоръчва консултация с лекар за съвет. За болезнените контракции е важно да потърсите медицинска помощ.
-
Какви са препоръките за използване на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина?

Лелееее аз както не мога да търпя досега да си бяхме изболи очите. Аз на моя свеки дето няма кой знае за какво, че хич и не ща да ходя там, ама ми е хубаво като ни пълни торбите. Ама нещо много се изнервям като ходим на гости. После ми трябва седмица да се възстановя психически от престоя там.
не помня какво беше. Май ще се наложи да започвам със записките. Айде чао за сега. После съм на зъболекар. Стискайте палци да не боли, чееее ....
А да и въпроса за парите-в събота с нашият тати попрегледахме в Нета кагалозите със стоки за бебето и в един момент,някъде между дрехите и нещата ,необходими за хренене,тати обяви,че информацията му е прекалено много като за първи път,че го боли корем и легна да спи,а даже не бяхме направили примерна сметка.Но той си е такъв,ще му мине. 

Има снимки в албумчето на "големите покупки"
....отново имаше резултат.....изследванията ми са ОК 

не ми се ще да го давам, но в крйна сметка може и да го командировам на татито при сестра му.....тя е котколюбива
и приятна вечер
Преди 3 години обявихме годежа си. Свекъра каза "Ами честито като така сте решили, а ние ще помагаме с каквото можем". Ноооооооооооо свекървата отсече "Че то до Май месец много неща могат да се случат "
И се случиха, с нейна помощ разбира се! Не се оженихме, тогава поне. Чак сега като се пръкна беба и аз го изнудих милото направо. Та сега 2я път като им казахме, че вече ще сключваме брак, че имаме записан час в обредния дом и тя позеленя
ХИхихиии, ние пък не ги поканихме на свадбата. А на другия ден отиваме у тях с парче от тортата - да почерпим. И тя ангелчето ми купила цветяяя и беше една милааааааа .... не съм свикнала така! Инъче за бебето се радва искрено жената, то си личи кога един човек не се преструва. Мен това ме устройва - детето да обича, а аз винаги ще съм чуждата, навлека. Пък и сега като замина за чужбината - много добре ми понася
Дай боже всеки му по едно такова кротко и добро дете да има кой да се грижи за нас 

.Така че, ако и на вас ви се появят вени, не се страхувайте, и това е още една екстра на бременността