Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
Контракциите по време на бременност могат да бъдат подготвителни, безболезнени стягания на матката или болезнени и редовни, които са признак за започващо раждане. Управлението им зависи от вида на контракциите. За безболезнените контракции се препоръчва консултация с лекар за съвет. За болезнените контракции е важно да потърсите медицинска помощ.
-
Какви са препоръките за използване на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина?
Споменавайте ме с добро
Важното е, че всичко ще завърши благополучно, не се притеснявай. Ама тъпото е, когато се налага да минеш през всичко това...
Стискам палци да се намерят всички неща.
аз съм си кльощава откакто се помня, забременях 48.500, а освен това моят аг ми забраняваше да ям разни неща за да не качвам по много кг /аз не че го послушах де
/ но трябвало за цялата бременност да кача само 10 кг; сега като отида на 31-ви този месец на преглед ще видим какво ще каже и сигурно пак ще ми размаха пръст заради килограмите
обаче аз вече не му се впрягам щото след неговите забрани трябваше само домати и краставици да ям...