What's up meeeen!

Ама голямо оживление кипи тук...браво, браво!!!

Ей ги тука младите

А пък ако знаете наистина баща и какъв е .... от сега всички съчувстваме на горката Йоанка, като дойде време да води кандидат-женихи в къщи. Ще е като Робърт Де Ниро в "Запознай се с нашите". Всичко негово е най-хубаво и никой не може да го пипа. Като се роди малката сладурана и като идваха наши приятели да я видят, той ги посрещаше на вратата и им казваше "Няма нужда да си мийте ръцете, щото няма да я пипате... хвърлете и набързо едно око и бягайте на терасата"

Таквиз ми ти работи около нас....
teedy - много сладко клипче наистина...сладурана голяма е Дарито!
steli-ssd - ама много ви е хубаво килимчето! На Стенли - честито, а на Цвети - браво за приноса!
Щастливкей - туй "Тръци" го измисли баща й и така си й вика. Пък аз свикнах покрай него и аз и викам тъй от време на време. Пък за пелените и аз много ги ползвам - за всичко. Ама ти що не сложи снимки в албумчето от срещата, сега се сетих? Нищо че е лудница, де....
stes - пожелавам ви бързо да си намерите къща - хубава и просторна!
Ави - знаем ви вас със Сашето - нищо не ви плаши - ни дъжд, ни пек. Дано има успех инициативата срещу боклуците.... и аз винаги страшно се дразня на боклуци, особено пък сред природата!

Доника - няма какво да се притесняваш - наши хора сме си тука - всичко си знаем...

Vessselka - я кажи някой хубав филм, дето си гледала напоследък, че и на мен ми се гледа нещо хубаво.
irinii - много странно, но много хора са го казвали това за погледа на Йоанка...

la estrella - ние слагаме сладураната да спи в количката, като ходим някъде. Спестяваме доста товар така. Ако и вашата е подходяща, защо да мъкнете и легло по автобусите...
MariaF - скорошно оздравяване ти желая. Докато дойде време за морето - вече да си напълно ОК! А за каната - и ние без нея никъде не ходим.
И накрая, но не на последно място - поздравления за медийните изяви на Дари и Ради. То впрочем нашите сладки септемврийчета, надничат от всякъде по списанията.
Хайде, мили дами, че аз докато свърша с писанията си .... мръкна...