Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 136
  • 274
  •   1
Отговори
# 135

What's up meeeen! Mr. Green

Ама голямо оживление кипи тук...браво, браво!!!

за комплиментите за Тръцолината и моите умения в ролята на фризьор! Hug Ама което си е вярно, не мойм я опази таз сладурана. От сега привлича обожатели. Laughing Преди 2 седмици един младеж като я хареса, взе си я от количката и искаше да я взима с него в детската градина. Успяхме даже да увековечим този тъй важен момент от нейната история - първи флирт...
Ей ги тука младите  Simple Smile

А пък ако знаете наистина баща и какъв е .... от сега всички съчувстваме на горката Йоанка, като дойде време да води кандидат-женихи в къщи. Ще е като Робърт Де Ниро в "Запознай се с нашите". Всичко негово е най-хубаво и никой не може да го пипа. Като се роди малката сладурана и като идваха наши приятели да я видят, той ги посрещаше на вратата и им казваше "Няма нужда да си мийте ръцете, щото няма да я пипате... хвърлете и набързо едно око и бягайте на терасата" Shocked После много дълго време всички гледаха да идват вкъщи като го няма, че да могат да и се порадват като хората....И сега гледа с подозрение всеки, който я вземе. Simple Smile
Таквиз ми ти работи около нас....
teedy - много сладко клипче наистина...сладурана голяма е Дарито!
steli-ssd - ама много ви е хубаво килимчето! На Стенли - честито, а на Цвети - браво за приноса!
Щастливкей - туй "Тръци" го измисли баща й и така си й вика. Пък аз свикнах покрай него и аз и викам тъй от време на време. Пък за пелените и аз много ги ползвам - за всичко. Ама ти що не сложи снимки в албумчето от срещата, сега се сетих? Нищо че е лудница, де....
stes - пожелавам ви бързо да си намерите къща - хубава и просторна!
Ави - знаем ви вас със Сашето - нищо не ви плаши - ни дъжд, ни пек. Дано има успех инициативата срещу боклуците.... и аз винаги страшно се дразня на боклуци, особено пък сред природата! Naughty
Доника - няма какво да се притесняваш - наши хора сме си тука - всичко си знаем... Sunglasses. И Димитър би се ядосвал, ако знае, че говоря за сеХ, пък на мен ми е любимата тема на разговор. Добре че, не знае....
Vessselka - я кажи някой хубав филм, дето си гледала напоследък, че и на мен ми се гледа нещо хубаво.
irinii - много странно, но много хора са го казвали това за погледа на Йоанка... newsm78... Спорен ден на теб в приготовленията за партито! Hug
la estrella - ние слагаме сладураната да спи в количката, като ходим някъде. Спестяваме доста товар така. Ако и вашата е подходяща, защо да мъкнете и легло по автобусите...
MariaF - скорошно оздравяване ти желая. Докато дойде време за морето - вече да си напълно ОК! А за каната - и ние без нея никъде не ходим.
И накрая, но не на последно място - поздравления за медийните изяви на Дари и Ради. То впрочем нашите сладки септемврийчета, надничат от всякъде по списанията.
Хайде, мили дами, че аз докато свърша с писанията си .... мръкна...

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 18:46 от fibi4ka

# 136
  • София
Честита 10та месечинка на Филип!   ura

За обрязването - макар че не ни интересува по обясними причини, мисля си че природата е перфектна и едва ли може да се подобри.

Стели, и на мен ми харесва пъзела. Да не би да са два? Аз взех един с цифри, но не съм го ползвала, защото първо много миришеше на химикали, второ беше много малък - само цифрите от 0 до 9. Какъв е вашия?

А за динята - и Мия първия път не я хареса, но сега умита резен като за възрастен. Сама си ги пъха парчетата едно след друго, без да изчака да ги сдъвче, глупачето.

И аз се шашнах от Дария. Такива уверени стъпки прави! Мислех си че става въпрос за някакви случайни несигурни пристъпвания. Браво на детето! Да му мисли майка му.  Simple Smile

# 137
Здравейте мацки! Hug
За прощъпулника да разкажа....
Свкърва ми омеси една питка ,и наредихме на Дария разни нещица-глобус,книжка ,лаптоп,микрофон,протмоне,несесер с химикалки,микроскоп,маша и разни лекарски работи-слушалки и апарат за кръвно!! а-бе каквото се сетите и сложих едно мое златно синджирче което нося ,а тя никога не ме хваща за него и не му е обръщала внимание като я нося!Та така-пуска се питката да се търкаля и детето да бяга след нея ,и мойта мацка направо към златото тръгна!!може би ,защото е лъскаво ,но имаше и други лъскави работи-глобусът и лаптопът.....незнам,и след това хвана питката и започна да я ближе
после питката се чупи и аз слезнах долу и раздадох на децата пред блока по едно парче ,и те трябва да бягат с него ,за да е и Дария пъргава.
Момичета ,иначе много се притеснявах преди от стоенето на Дария права и от желанието й да ходи,защото е много рано и може да й се изкривят крачетата ,ходих на ортопед,но засега е нормално и само вигантола не трябва да забравям да давам!Мисля към септември пак да отида
Нямам снимков материал,а снимахме с камера ,но не съм готова с свалянето
Това е засега ,бягам ,че пак ме гонят от компа Mr. Green

# 138
И при мен проблема с интернета Sick Толкова писах и сега няма нищо.
Чакай да видя сега какво ще си спомня.
Теди, каква ще стане сега малката Дари като е хванала пъро златото? Simple Smile
Искам да благодаря на Лулова за книжката с рецвептите,много хубава. Ето и един сайт с рецепти ако някой друг се интересува.
http://www.pakostnik.com/bg/recipe.php
Мария,пожелавам ти скорошно оздравяване,че в тези жеги да си болен си е направо кошмар.
Стели, килимчето е супер. И аз си мечтая за такова,но...
Да се похваля - Ивчето има второ зъбче  tooth Вече и двамата се качват на спалнята,не знам какво ще е като проходят . И последната ни беля - Ивайла вчера си намерила една буболечка в банята и си я дъвче с новите зъбки Simple SmileСамо се надявам да не е била жива и по възможност да е не е от деликатесния вид - хлебарка ooooh!

# 139
  • Пловдив
Здравейте, отново!

За пъзелчето - да, 2 са и съм ги присъединила! Наистина имат дъх на гума или нещо такова, ама аз такова измиване им дръпнах ако знете......2часа в душ кабината с бебешки шампоан ги изтърках и мих....   bath1 ...доста се озорих Sick После ги простирах да съхнат....мъжа ми умря от смях! Но пък Стенли доста си ги харесва и са много удобни! Цвети ми ги намери от София, за което много, много и благодаря! Heart Eyes Hug
teedy , браво на Дария. Както се пее  в един мюзикъл "най-добрите приятели на жената са диамантите" /а при вас и златото  Wink Laughing
MariaF , да се оправяш бързо, за да си здрава на почивката! Честита месечинка!
 fibi4ka , значи да внимавам ако Стенли си хареса Йоана.......!!! Joy
ирини, черно и бяло ми е една от най-любимите комбинации....класика в жанра!!! Весело купонясване и после....снимки... Sunglasses

За морето- и аз мисля да взема каната за вода, кошара за бебета има в хотела, количката, басейнчето, мнооогоо дрехи, играчки /по-малко/ , хавлийки и поне 1 спален комплект за бебо /предпочитам да си спи на неговите, а не на хотелски/....друга а сега още не се сещам! newsm78

Чаооооо

# 140
Честито на проходилата Дария, голяма сладуранка е!!! Simple Smile

Ние от около месец ходиме, но иска да се държи за нещо малко, не смее да се отпуска сам. Въпреки, че вчера и днес направи първите си самостоятелни крачки без да се хваща никъде.

Cvetiberova - и аз се колебая кога да му включа кисело мляко и вместо кое ядене?

# 141
  • София
Eeeх Джина, ми не не го храниш достатъчно детето...пък и явно ще е почитател на азиатската кухня Joy
Да ви се похваля-от днес си имам Дядо Яго-оказа се, че вчера ни е избил още един зъб, та вече 2 за една седмица и то един над друг...А до дни ще изскочат още 2. Ние както навремето имаше лозунги"Петилетката в една година"-та 2 зъба за седем дни и в рамките на месец ще настигнем всички озъбили се hahaha
Стели-ссд, и аз мисля да взимам такъв пъзел, но по-нататък...
Абе, умно дете е Дарето-ще я лъжете с някакви си други джунджурии-в парите и златото му е цаката Simple Smile
Чао засега и до после, отиваме с Яго на разходка

# 142
Хей,да ви поканя да гласувате за нас  в конкурса за кърмаческа снимка,ако не е много нахално Simple Smile
http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs1/
http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs2/
Но ако ви хареса друга снимка повече гласувайте за нея, важното е да подкрепи идеята Simple Smile

# 143
Здравейте, сладурки! Grinning
Днес се включвам късничко, но по-добре късно, от колкото никога. Mr. Green
Честита месечинка на Филип на MariaF! Да расте здраво и палаво дете. Много сбъднати мечти! Heart Eyes

Веси спинка, Мими и тати са на кафе, а мама е там където очаквате. Mr. Green
steli-ssd, честито нова придобивка! Hug Страхотен е, знам от личен опит. На Мимката преди време купихме такъв. От Стамболийски. Учудвам се, че в Пловдив не си успяла да намериш. Даже сега гледам, че са пуснали някакви, на които картинките не се разглобяват и стоят точно като килимче - с мотиви на Мечо Пух и други животинки. Много са красиви. И практични. Браво! А tzvety е истинско злато! Hug
cvetiberova, Веси пие кисело мляко от около месец. Много и харесва. Или съвсем чисто, без никакво подслаждане, или с бисквитка или пасиран плод. Аз купувам "На баба", за съжаление тук няма мляко "Био". Confused Задължително 2 процента обаче, знам го от педиатър.
irinii, прекрасна комбинация от цветове! Не се съмнявам, че всичко ще е много на ниво. Ти си върхът! Hug
Djina, честито зъбче на Ивчето! Непременно ще гласувам за вас. Предполагам, по близнаците ще те познаем. Joy
Доника, ха честито зъбче и на вас. Обаче с "Дядо Яго" просто ме разби. hahaha
fibi4ka, брей, че ревнив татко си имате. Laughing А снимката е много сладка. Heart Eyes
После пак! Целувки! Heart Eyes

# 144
Здравейте,септемврийки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

Искренно благодаря!

# 145
 Cry Cry Cry
Господи колко мъка има по света.... Ще се моля за Лилибон и мъничкия Криско... Нямам голяма финансова възможност, но ще внеса малка сума, поне е от сърце...
Дано помогнат на горкото детенце, представям си мъката да не можеш да гушнеш детето си, защото знаеш, че ще му причиниш болка...Спирам да пиша, защото наистина е тъжно...

# 146
Здравейте от горещата Стара Загора...

Тук пак вилнеят огромни пожари, даже сега извикаха и съпруга ми да гасят. Той нали е военен и работи в Полигона Змеево и ги извикаха, понеже на Старозагорските бани гори пожар и застрашава и поделението ( понеже то е много голямо като площ и достига чак почти до баните). Много ми е притеснено...ама много, че какъвто е карък милият... Дано всичко мине нормално Praynig. Ама ме съмнява с този силен вятър дето е задухал в момента тук. Нямам и връзка с него, каза че ще ми звъни той, да не го притеснявам аз. Сега тъкмо идвам да спим с Дани у майка ми, че аз съм си малко страхлива (макар истранно да ви се стори). Не съм свикнала сама. Писна ми с тези пожари вече честно да ви кажа. Че то изгоря родината бе... Какво става това лято... незнам, ще се мре... Такава жега не си спомням да е била до сега.

Вие как сте в жегата??? По цял ден се затваряме с даная в къщи с климатика и това е. Нямам избор. Навън не се диша.

Тов ае за сега от мен! Ставам, че ще вечерям.

ЧАО И ЛЕКА ВЕЧЕР!!!

# 147
Ето от нас една много пресничка снимка:

# 148
ох.... много мъчно ми стана за криско иродителите му... естествено, че щепомогна колкото мога. Дано и Господ му помгне!  Praynig

Ави, добре че има будни граждани като теб.   bouquetВинаги съм била на мнение,че ако искаме нещо да се промени трябва да се ползваме от правото си да избираме и да отчитаме грешките на тези, които сме избрали

# 149
   Господи.....  много съжалявам за това,което се случва с Криско. Ще се моля за него и разбира се ще помогна с каквото мога!

Общи условия

Активация на акаунт