Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 126
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
Да,мн е тежко за горкото детенце,сега повече от всякога -когато имам дете мога да разбера как бих се чуствала при такава ситуация Sad

фибичка-к'во ли не гледах последната седмица-Черното тефтерче,Престиж,Мач пойнт-тези като че ли най-ми харесаха Heart Eyes

# 151
Добро утро, момичета!

Да честитим днешните месечинки на Стефи на Бебе Дунди и Марти на Омнипрезент! И малко на патерица да поздравим и Филип!

МарияФ, бързо да оздравяваш! Като се сетя само как с теб си купувахме бремелински рокли, а виж юначетата ни какви са големи вече!

Дари и Ради - поздравления за приемането ви в клуба на медийните звезди!

Лулова, как е Хари?

Джина, познах ви на снимките, но моля те просветли заспалия ми мозък как точно бих могла да дам гласа си за вас!

Нужни са ми клечки за очи! Днес наистина ще пия кафе - няма само да се радвам на виртуалните ви почерпки.

# 152
  • sofia
Здравейте Сладуранки!
Черпя ви тази сутрин с парче торта по случай рождения ден на любимия ми . Ще вляза по-късно с коментари по темите!Целувки на всички!И много спорен ден!

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 10:23 от assia

# 153
Ассиа - да ти е жив и здрав мъжа!!!

# 154
Ася, честито на мъжа ти  newsm59 Много да те слуша и да те обича Simple Smile
Ави , гласува се като отвориш снимката и кликнеш върху звездичките отдолу. Наистина и аз трудно се ориентирах. Иначе аз съм Ангелина Иванова. В единия раздел съм само със Здравко просто защото нямам много кърмещи снимки Simple Smile
За бебенцето на Лилибон ми е много мъчно,направо не мога да си представя какво е да знаеш,че детенцето ти е болно и не може да се оправи. Възхищавам се на майка му , която намира сили в себе си да му помага поне да не се мъчи толкова. Искрено се надявам да може да му се помогне в Англия,макар да не разбрах точно с какво след като заболяването е нелечимо. Може би ще облекчат болките му Cry А е толкова сладичко и беззащитно smile3518

# 155
Привет! Heart Eyes

Честито на проходилата Дария! Да е жива и здрава!  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДКИТЕ Стефи на Бебе Дунди и Марти на Омнипрезент! ДА СТЕ ЗДРАВИЧКИ И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА! smile3525

Тук днес се поразхлади малко! Днес си направихме с Даная една разходка. Сега дойдохме у майка ми, Даная заспа, а аз реших да седнамалко да попиша. Много съжелявам за Криско и родителите му. Ако имам възможност, естествено ще помогна! Praynig
Тук все още си гори пожара до Змеево и моят мъж май пак няма да си идва. Снощи се прибра в 23ч. ( той пак рано си дойде), а за днес незная... Пак се притеснявам, ама така е нямат избор, трябва да помагат. Пожарните не могат да смогнат. По цял ден се чуват сирени из целия град. Имам чувството че цяла България гори, като гледам новините.
За ходенето, Даная все още не смее да се пуска, но е много смела. Все пак по някога се пуска за 5-6 секунди и после сяда... Ще проходим и ние, ама кога ще е тя си знае.

Милички ставам да помогна на майка ми, че нали ви казах че правят ремонт!

Лек ден на всички! Heart Eyes

# 156
    Привет!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДКИТЕ Стефи на Бебе Дунди и Марти на Омнипрезент!

Ася , честит рожден ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и много да те слушка!  Hug 

Ох , днес най- накрая си направихме една наистина приятна разходка с  Габи ,защото се поразхлади малко.Тя вече започва да се пуска да ходи самичка,но май не е сигурна много ,ама на мен вече ми омръзна да ходя след нея.
Хайде чао засега ,отивам да полегна при детенцето  Mr. Green!

# 157
Ася, да ти е жив и здрав любимият мъж! Благодаря за почерпката.

Сашко си има трето зъбче. Проби с точици кръв по венеца, след това нещо като торбичка по ръба на венеца, която се скъса и зъбчето най-накрая се показа. Повече от месец венецът беше подут и се виждаше ясно зъбчето отдолу! Сега е тризъб малък тигър!

Ирини, страхотно да си изкарате довечера! Чакаме разказ и снимки!

Честито кръщене на Стефи на Бебе Дунди! И тук, моля, разказ и снимки!

Предлагам за следваща среща 30 юли, понеделник! Чакам предложения за час и място!

# 158
Днес и ние за съжаление отбелязахме първият си инцидент. Както хранех Георги, той попринцип не застава на едно място. Изправи се на кревата и си отваря шкафа, така прави от месеци наред, днес обаче реши и да извади приборите и аз да го хвана, та някъде се е ударил, по-късно видях има малка резка на главичката и малко кръв. Много болно ми стана, още не мога да се съвзема. Много е кофти, когато си нащрек 24 часа и пред теб да стане и да не можеш да реагираш.

# 159
Деси,не се шашкай,виж че даже не си и разбрала че се е ударил-не е било болезнено.От сега нататък ще е все така,колкото може ще ги пазим.Нашия Румчо 2 пъти си разкървява устата пред мен,неможе да съм плътно нонстоп до него.Така че дишай дълбоко  bouquet

# 160
Добър вечер, сладурки! Grinning Hug
Честита месечинка на Стефи и Марти! bebe_dundi и omnipresent да са ви живи и здрави принцеските и много, много да ви радват! Heart Eyes

аssia, честит празник и на съпругът ти! Жив и здрав да ти е и с много любов да ви дарява!

Vessselka, много ми харесва новият ти аватар. Поздравления!  bouquet Все забравям да ти го кажа. Simple Smile
Desssy, успокой се, Vessselka е права. А вчера Веси се изръси от спалнята и как се разплака милото... Close
cvetiberova, наистина днес времето беше по-хладно и ние направихме същото като вас. Grinning Peace
Ави, честито ново зъбче на Сашко! Grinning
Кузманка, ужасно съжалявам за пожарите. Дано положението бързо се овладее. Praynig
Djina, тъкмо се и аз се чудих как точно да гласувам за вас и гледам, че си дала отговор. Колко пъти отварях и затварях линка. Laughing Чувствах се като Иванушка Глупака. hahaha
Честито на Дари и Ради на yoana77 за медийната изява! Grinning Днес си купих списанието. Peace
Днес и ние направихме приятна разходка на вън. Grinning На обяд се наложи да изпратя малката при свекърва ми, че мнооого домакинска работа ми се беше натрупала. После взех Мимка от градинка и пихме с нея кафенце по женски. Wink

# 161
Жив и здрав да е таткото на Габи и Ели, че с тези 3 жени здрава му гърбина Simple Smile

Честито второ зъбче и на приятелчето ни Хриси и трето на приятелчето ни Сашко  Hug

Деси-Деси, колко има да падат и да се удрят  ooooh! нервичките ни да са здрави, и въпреки това си ни е мъчно като се случи...

Кузманка, много неприятно с тези пожари наистина, дано скоро всичко отмине.

За киселото мляко само и аз да си кажа, че педиатърката ни съветва да е нискомаслено, т.е. 2-2,5% Аз от известно време съм си заплюла Верея и това давам, въпреки че започнах и с Био...

Иначе у дома е доста прохладно, и в жегите ги оставям по памперс и гащички ииии веселбата е безкрайна... този малкия дивак се е научил да се изправя на масата, протяга максимално ръка и каквото хване негово си е... така напоследък обръща чинии и каквото си намери, а вчера и чашата с вода на брат му, та на бързо си хвърли един студен душ... дива работа, ейййй

А днес в градината, в която записах Ивайло още в началото на януари, ми вдигнаха бързо адренелина, като се оказа, че липсва в списъците, а директорката в отпуск.... еййй като яхнах метлата... та чакам до утре за положителни резултати  Mr. Green

хайде лека вечер и чакаме разкази за черно-бялото парти Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 22:01 от Щастливка

# 162
  • София
Деси, и мен ми е много криво като падне. Оня ден падна от дивана в кухнята, а уж бяхме трима човеци в стаята. А долу е гранитогрес.

Джина, много сте сладки! Гласувах, ама не виждам таткото във втория раздел, или е достатъчно че снима кърмеща майка - значи е в подкрепа.  Simple Smile Вдъхнови ме и аз да пратя - имам няколко на които Мия е на 1 ден.

Щастливка, Дано да се оправи объркването, че иначе дупе да ти е яко. Ужасно е че няма места в градините. А нали вече нямаше да има предварително записване?!

За киселото мляко - значи аз нещо съм се объркала. Не знам защо мислех че трябва да е 3.6%.

Честито на лъва на Ася! Да си глези много трите жени! Вече е полунощ и мога да почерпя за моя:

# 163
Честит рожден ден на съпруга на assia и съпруга на diman!
Честит рожден ден, Irinii!

Много здраве, късмет , щастливи мигове и сбъднати мечти! Да се чувстваш винаги специална и обичана! Весело посрещане на този специален юбилеен ден!

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 01:38 от tzvety roussimova

# 164
Честит Рожден Ден,Ирини![/b]

Бъди здрава,усмихната,щастлива и доволна от живота  Hug
Поднасям пожеланията си в "черно-бял" цвят,както го изисква случая  Wink

Общи условия

Активация на акаунт