Бъди все така красива и чаровна, мила и грижовна, обичана, желана, от слънцето огряна!
Честита месечинка на Вики на Базел!
Честит рожден ден на мъжа на Диман!

казвам почти защото сега погледнах етикета на кутията на звездичката ни и Ники го изял половината
"Маджик" -нещо си е. Имам и JSM без последните 3 цифри
казвам почти защото сега погледнах етикета на кутията на звездичката ни и Ники го изял половината
"Маджик" -нещо си е. Имам и JSM без последните 3 цифри 
Малко плашеща история,добре че я научих сега,не докато съм живяла там.Успях да ги обиколя всичките си познати,макар това да ми костваше ставане в 7 и лягане 4 сутрин.Посетих и някой горещи заведения из червеният квартал и страхотното заведение за палачинки на мой познат.Успях да си хапна от всички любими сирена и сладкиши.Заредих се с мнооого положителни емоции и хлад,защото температурата беше 15 градуса и последният ден ни валя доста дъжд и ни провали разходката из един от прекрасните плажове на Хага/в следствие на което съм с гърлобол и малко Т/.Моите скъпи дечица,който съм гледала вече са порастнали и са станали още по-красиви и умни.

Влизам в съседната врата за кухнята и там жената вдига ръце и почва да ме омолява да не и се сърдя,защото била пропуснала да ми каже,че днес им бил последният работен ден и отваряли на 10 октомври поради ремонт и нямало смисъл да подавам документи
Препоръчани теми