Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 124
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Мила Ирини, честит юбилей!

Бъди все така красива и чаровна, мила и грижовна, обичана, желана, от слънцето огряна!

Честита месечинка на Вики на Базел!

Честит рожден ден на мъжа на Диман!

# 166
  • Пловдив
Добро утро, мами и бебчета....!!!
Кафенцето предлагам днес да си го пием на сянка в двора на Марианка..... Hug

Честити месечинки на патерица на Стефи на bebe_dundi и Марти на omnipresent!!!
Честит РД на патерица на мъжа на assia!!!

Честита месечинка на Вики на Базел!
Честит рожден ден на мъжа на Диман!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИРИНИ!Бъди здрава! Бъди щастлива! Бъди обичана и желана! Бъди успяваща и вдъхновяваща!
http://www.youtube.com/watch?v=V-36u4xUCF0

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 09:03 от steli-ssd

# 167
Ириниии, Честит Рожден Ден, мила виртуална приятелко! Heart Eyes Hug
Желая ти от сърце:
Щастие, на което всеки да завижда,
Любов, за която всеки да мечтае,
Здраве, което всеки да иска
И усмивка, която никога да не залязва.

# 168
Привет сладурки,

Ето ни и нас най - после  Wink
Първо и най - важно - Честит рожден ден, Ирини!!! Желая ти най - вече здраве, много късмет и бъди обградена винаги от огромна любов!
Искам да честитя на патерици рожденните дни на Ави и Мари-анка    bouquet  Hug
Честито и на Бори-анка за прекрасната новина!!!
Ние бяхме за седмица на планина и както ни е издала Ави, кръстихме Стефи миналата събота. Кръщенето беше в Соколски манастир (където се и венчахме преди година). Там е много красиво и се създава празнично чувство още като прекрачиш прага на манастира. Всичко мина ок, Стефи плака малко, но нищо необичайно при такива "страшни свещеници"  Laughing След това се почерпихме на ресторанта на Етъра, който за мое учудване вече работи и следобеда направихме кратка екскурзийка с кръстниците до връх Шипка.
Ето и снимков материал. Паролата е 1234
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157117
Иначе си изкарахме страхотно в Габровския балкан  - по цял следобяд лежане в шезлонга и пиене на биричка със сестра ми и майка ми - ние бяхме само жени там, след кръщенето изпратихме всички мъже да работят  Wink

Благодаря за вчерашните честитки по случай 11-та ни месечинка. Как наближи първата годинка на сладурите ни...

Хайде стига толкова за сега  Hug

# 169

Мила Ирини, удоволствие е за мен да честитя от тук рожденния ти ден и да ти пожелая много здраве, щастие и любов!!!
Продължавай все така да виждаш и да усещаш истински важните неща в живота, да не губиш онази вяра, характерна за силните хора, която ги кара никога да не се отказват и винаги да вървят напред, защото знаят, че всичко хубаво тепърва престои!
Лично аз съм много щастлива, че имам възможност да опознавам макар и задочно, такава интересна личност като теб, защото за пръв път в живота си "срещам" човек, който така успешно съчетава в себе си духовното и материалното, външното и вътрешното. При хората, които познавам винаги едното е за сметка на другото. 
Това не е комплимент /не обичам да правя такива/, просто истината за мен! Продължавай все така!

Ето и моя поздрав за теб! http://youtube.com/watch?v=VwsGanJ-oUQ

# 170

Честит рожден ден, Irinii!  bouquet  bouquet  bouquet
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО УСПЕХ В ЖИВОТА! Hug

# 171
Честит рожден ден мила Ирини.Бъди все така лъчезарна,усмихната и мила и нека винаги си обградена от много любов,здраве и щастие.И скоро още едно или повече прекрасни деца
По късно ще пиша повече че Неси е истинска фурия и не ме оставя
Целувки

# 172
Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти много здраве за теб и хората, които обичаш! Бъди все така обичана и обичаща!

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА ИРИНИИ!!!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и всичко да ти е наред!!! Simple Smile

Тези цветя са моят поздрав към теб: http://www.vbox7.com/play:d0ba883a

Днес съм малко по-добре, наистина тепърва ни предстоят изненади от малките бебковци.

Целувки от нас!!!

# 174
Irinii,

Поздрави, цветя, целувки
чаши вино и прегръдки
здраве, радост и любов
дълъг и щастлив живот!

# 175
                                              Irinii, честит рожден ден!                                                                           

Желая ти всичко най-хубаво!

Ти си четвъртия човек когото трябва да поздравя днес по случай рожденния ден.

Момичета, знаете ли кой е представител на "Tomy" за България. Харесала съм една играчка и искам да знам дали мога да я поръчам.

# 176
Момичета, знаете ли кой е представител на "Tomy" за България. Харесала съм една играчка и искам да знам дали мога да я поръчам.

Аз почти знам Joy  казвам почти защото сега погледнах етикета на кутията на звездичката ни и Ники го изял половината hahaha Joy   "Маджик" -нещо си е. Имам и JSM без последните 3 цифри newsm78

# 177

Аз почти знам Joy  казвам почти защото сега погледнах етикета на кутията на звездичката ни и Ники го изял половината hahaha Joy   "Маджик" -нещо си е. Имам и JSM без последните 3 цифри newsm78
Златна си! Туй търсачката голяма работа:

Маджик България 
Детски играчки - Пауър рейнджърс, Соник и Покемон.
адрес: 1606 София,  ул. Крум Попов No.76А  вх.Б ет.1 офис 1, тел.: +359 88 6601600, тел./факс: +359 2 9630187

# 178
Честит рожден ден,Ирина!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Привет на всички мами и бебоци.Ето ме и мен на линия.Изкарах няколко прекрасни дни сред приятелите си в Холандия.Видях за последно къщата в която живеех,защото от тази седмица е за продан.Разказаха ми една много странна история,че след мен в къщата са дошли наематели,който се оплаквали,че имали проблеми със съня и детето им момченце на 10 месеца плачело непрестанно ,страхувало се и не искало да спи.Извикали някакъв човек,който по-късно се върнал с други двама и след 1ч. ходене по къщата и водене на някакви разговори,споделили че имало жена дух,която била изключително нервна и притеснена ,агресивна и търсела синът си,който не можела да открие.Но те говорили с нея и вече я нямало.Семейството направили проучвания и се оказало,че в къщата е живяла жена,която е загубила бебето си на 11 месеца и след време е починала и мъжът и продал къщата и се преместил с другите деца.Странното е че докато живеех в тази къща винаги ме беше страх да остана сама и често сънувах някаква жена с черна коса с бебе в ръце и когато посягах към нея почваха да ми падат зъбите и косата и се събуждах от ужас.Би било интерестно дали това е същата жена  newsm78 Малко плашеща история,добре че я научих сега,не докато съм живяла там.Успях да ги обиколя всичките си познати,макар това да ми костваше ставане в 7 и лягане 4 сутрин.Посетих и някой горещи заведения из червеният квартал и страхотното заведение за палачинки на мой познат.Успях да си хапна от всички любими сирена и сладкиши.Заредих се с мнооого положителни емоции и хлад,защото температурата беше 15 градуса и последният ден ни валя доста дъжд и ни провали разходката из един от прекрасните плажове на Хага/в следствие на което съм с гърлобол и малко Т/.Моите скъпи дечица,който съм гледала вече са порастнали и са станали още по-красиви и умни.

Прибирайки се получих една страхотна изненада от Арен,който вече мога да кажа че ходи,защото обикаля сам по всички стаи и тераси/вече не са само 4-5 крачки/ Ще пусна клипче по-късно.В тази връзка малката крачеща принцеса на teedy е просто вълшебна  Heart Eyes
Днес се опитах след 10 ходения до кухнята и събиране на информация какво да нося да запиша Арен.Отивам с 30 бурканчета,60 капачки,копие от акта за раждане,молба и бележка от лекарката и влизам през 1 врата и там жената ми казва: Ааааа,ако носите документи за градината...не записваме вече,елате след година и половина.Аз  #Crazy Влизам в съседната врата за кухнята и там жената вдига ръце и почва да ме омолява да не и се сърдя,защото била пропуснала да ми каже,че днес им бил последният работен ден и отваряли на 10 октомври поради ремонт и нямало смисъл да подавам документи  Shocked Трябва да мина през университета да взема справочник,че да не изпуснем поне него  Mr. Green
bebe_dundi супер сте  Hug
Хайде ,че изписах цял ферман.Целувки на всички ви

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 15:00 от dennis

# 179
                                                   Ирини , да си жива и здрава , обичана и  много щастлива  Hug   

Денис, побиха ме тръпки от тази история ,мислех че тези неща ги има само по филмите. Добре,че си се прибрала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт