, не бях чувала досега на някой да му се случи такова нещо наистина . Добре че вече не си там.
! Диска е страхотен , Лаци пя и танцува много му хареса..
Пожелаи си нещо и нека то се сбъдне като добавка от мен-целувки 

Много щастлива да е и с усмивка да посреща всеки ден от живота си... и чакаме разказ в картинки, ей 
хайде да си нагласи новата къща, да си намери човек за работа и да изкара хубаво ваканцията си 
наистина малко зловещо звучи историята с къщата, но със сигурност си взела всичко, което е могло за краткото време с приятелите ти и дечицата:) много сладички:) И честито за ходещите малки краченца, чакаме с нетърпение видео 

Стреснала си персонала в детската градинка и посред жеги се е разработил.
Много ти е натоварена програмата, но ти си като слънце - ще огрееш на всякъде. 

Радвам се, че Арен вече крачи уверено. 
Дано проходи скоро, че ЕГН-то вече си казва думата.
Не помня с Мимито да ми е било така трудно.
6егувам се, разбира се. Сигурно едва ти е стигнало времето, но следва6тия път ти желая да си за по-дълго и с Арен и да ни дойдете и на нас на гости. 

Цял ден е кисел...

Ще се чуем по морскиЗамислям се за плажа да взема от ония каишки за кученца, които са с ограничител... 

/ Ето ме с любимит еми кумове
Менюто - бюфет с разнообразни предястия, топли месца, леки салати, мезета, гарнитури.... всичко беше супер вкусно!!! /тъй като професията ми изисква честа организация на събития и ползване на кетъринг съм станала полу-експерт по "бушета", "мини-воловани" и др. подобни из...ци, мога да различа даже дали са ползвани оригинални продукти, та мисълта ми е, че храната наистина бе добра/Питиета - водка, уиски, Пломари, Бяло вино и безалкохолни. Подаръците, които получих бяха наистина уникални... Всеки гост ме накара да се чувствам наистина близка и специална, както с присъствието си така и с избора на дар - от сърце. Няма да влизам в подробности /че ще е малко нескромно
/ Бях почти напълно щастлива /беше ми мъчно като поглеждах към татко ми... знаех какво си мислеше и какво му се искаше да направи за мен тази вечер... Спаси също не се чувстваше конфортно - нямаше кой да го глед аи горкият беше с нас на цялат ашумотевица - т узаспиваше, ту се будеше - лели и баби се редумаха край него, а той точно в този момент искаше мама/ В 00.00ч, когат онастъпи моята дата внеоха тортата. Всичките 50 гости пяха за мен, после танцувах блус със Спаси и с любимият ми мъж!

Наздраве - пия за вас! 

Обзавеждането е и приятна, но и доста отговорна задача, защото после си гледаш по 24ч собствените гафове /ако има такива, де/!
....Даже и любимото мляко не иска да пие понякога....
По-лесно му е лази отколкото да ходи /пък и така не го държа и си мисли че може да отиде навсякъде

Ей, това време, няма спирачки. Нищо, че не ми личи, но и тази сутрин изглеждам така
. Обаче като лепна усмивката и не се забелязва умората. Снощи Веселушка в 02ч. реши, че повече не и се спи и до 04ч. обикаляхме цялата къща като сомнамбули (така ли се пише
). И понеже адски ми се спеш, защото както обикновено, си легнах в полунощ, взех, че изпих едно кафе.
От къде ми хрумна тази щуротия, идея си няма, но той дявола, нали е за това. Да те бута, когато не трябва. 

Планирам тези дни един малък шопинг из детските магазини. Нали в края на м. август ще кръщаваме Веси, та ми се ще да си се поподготвям вече. Препоръчани теми