Отговори
# 105
добро утро моми4ета Hug

МАМАМЕЦАНА без коментар Sad прави са моми4етата

# 106
Здравейте и от мен!

Аз вчера бая се поуморих и днес спах чак до 9:30, което си е рекорд и ставах само веднъж да пишкам. Joy

Кроки и аз от няколко дни много взех да се издувам.Краката, точно над пръстите както ти обясняваш, са ми като понички, също и пръстите на ръцете, нямам кокълчета #Crazy
Вече и през ноща не ми спадат.И аз си мислех за албумина, но на последните изследвания ми беше чиста урината и лекарите ми каза повече никакви изследвания да не правя.
Ама ще взема и аз да си купя от тези тестлентички за албумин newsm78 за първи път ги чувам.
Пък и с тези течности, нали уж по 2 литра минимум на ден трябва да се пият, пък за да не се издуваш,трябва да не пиеш, нищо не разбирам.

мамамецатози твоя си е за убиване.Как изобщо можеш да се питаш дали това е нормално?Според мен този , незнам как да го нарека, изобщо не е наред.Да си събира багажа и  #Cussing outКак не го е срам, не стига, че вече ти е адски тежко, не стига, че тормози и детенце, което вече е върха , а ми и ще го търпиш. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз от днес вече съм без Магнерот, така че ще очаквам включване baby_neutral

# 107
Благодаря ви, мили момичета. Ето че срещам подкрепа от напълно непознати. Жените винаги са по-състрадателни и солидарни.
Мъжът ми снощи се прибра към 2 часа и аз се опитах да говоря с него, но той пак с неговото: бе кво искаш, не ме занимавай. И тогава аз откачих - вдигнах му скандал за първи път в живота си , но турбоскандал. Казах му абсолютно всичко, каквото ме наранява и му казах да се изнася от апартамента (той е мой и аз съм независима финансово - имам нормална заплата и сега съм по майчинство). Мълчание. После се поуспокоих и говорих 4 часа (луда работа), но пък му казах всичко, каквото мисля и че няма смисъл да продължаваме. Той се опита да даде някакви обяснения на постъпките си, но аз му казах, че това, което се е случило няма да му го простя никога. Извини ми се, целуна ме и после всеки си легна в леглото (спим отделно, защото напоследък ме боли гърба да спя в хола при него). И така... Незнам...
Пиша анонимно, защото ме е срам, но иначе имам регистрация.
Благодаря ви и ви пожелавам най-хубавите бебенца.

# 108
Мамамецана, браво, че си си казала всичко направо, поне да ти олекне душевно.
Но според мен, не натяквам мнение, той няма да се промени.Това си е човек с вече изграден характер.Пък дори и ти да можеш да му търпиш глупостите, това което казваш, че прави с голямото ви дете, за мен е достатъчна причина.Децата са най-ценното нещо и с нищо не са заслужили това. Heart Eyes

Момичета да ви питам- възможно ли е в тапата да няма кръв и да пада на части?
От няколко дни ми изтича едно такова бяло и слузесто, ама буквално изтича-седя и усещам как тече.Много е гадно. newsm78Не мирише, не сърби, но вече не прилича и на бяло течение, по-течно и слузесто е newsm78

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 11:42 от adriana d

# 109
Бях навън наистина не се живее. Дори и в Бояна-бяхме на кафе, newsm35 но и там е супер адска жега. Момичета, ние това лято, ако издържиме медали трябва да ни сложат нашите бебчовци!  Laughing

Тези дни се тормозя, защото до понеделник трябва да дам отговор на моята лекарка относно това, как искам да раждам. Показанията са ми за естествено раждане. Но от друга страна малко се страхувам, а и не ми се чака до 23 август-имайки се предвид, че много бебета закъсняват, та може и да отиде септември. Направо незнам-много клоня към секцио!  Confused

# 110
  • ГОре на черешата...
Ние вече се прибрахме от разходка - в парка се живее - хладничко, подухва вятър, добре, че ни е наблизо и всяка сутрин сме там. Дори и вечер към 22 ч. излизаме.

Взех още едно комплектче за изписването - на "Венера" /аз много си ги харесвам техните неща - повечето дрешки на Калоян, особено бельото, са техни - фин памук, красиви, добре ушити и много издръжливи на цапотене и пране/ - от 7 части, чисто беличко с фин зелен кант по края, много тъничко и меко - ако са такива жеги да имам резервен вариант, че вчерашното гащеризонче е по-плътно. И само за 9,50 лв Peace.

Ето го: http://images18.snimka.bg/003494980.jpg

# 111
  • София
Здравейте,
Не мога да ви чета, само да отбележа, не съм родила, но от миналия вторник съм приета в Майчин дом- имах болки. Държат ме на банки с магнезии, плановото секцио ми е на 1 или 2 август, а доктора ми - в чужбина. Връща се на 30 юли.Стискайте палци да издържа!
Лежа на 10 етаж, доста е гадно, леглата са с пружини и с тоя огроооомен корем едва ставам-Персоналът - без коментар...

# 112
  • Pb
Ще ме извинявате, че съм назад с материала, но ще гледам да се осведомя тези дни какво става с вас, момичета.
Само искам да ви кажа докато не ви изтекат водите и не ви хванат хубави болки, никакви болници. Мен както не ме беше стах, сега елате да ме видите. Нагледах се и се наслушах.
Като ме пращаха в предродилна да ми записват тоновете, едвам издържах да гледам родилките. Няма да казвам нищо повече, да не ви стресирам. Ще ви помоля, не викайте докато трае разкритието. Болките са адски, но си пазете силите за напъните. Дишайте, дишайте и пак дишайте, но само не викайте, това е ценна енергия, която отива на вятъра... Трудно е, но явно наистина бързо се забравя, като ги гледах женичките колко щастливи се разкарват на другия ден по коридорите, все едно нищо не е било.
Лежах във ВМИ-то в Пловдив.
Внимавайте с разходките, само по хладно (освен, ако не искате да родитге по-бързо). Жегите провокирали преждевременното раждане, болницата буквално се пръскаше по шевовете, на моменти нямаше места за родилките, пълна лудница...
Оф, не мога да опиша колко се радвам, че съм си вкъщи...

# 113
Добро утро и от мен!
Велева,дръж се момиче,стискай още малко!
Мамамецанке,направо толкова мъчно ми стана за теб,за детето и за бебо,това не е мъж,това е животно /извини ме/,хубаво че си му казала всичко,но той няма да се промени,Ади е права той е изграден характер.Покажи му вратата и това е!Знам че ще ти е трудно,но ще се справиш макар и с две деца,такива мъже не заслужават жена като теб.Може за малко да се промени за да те заблуди,но не вярвам това да е завинаги.Стискам ти палци каквото и да решиш,но помисли и з а децата-те нямат нужда да растат в тази среда!Ние всички сме с теб и те подкрепяме! Hug Hug Hug

# 114
Елхичка,радвам се че всичко се е нормализирало и отново си сред нас!

# 115
  • София
mari_eta  много е слдко комплекчето и  е  на страхотна цена! Hug
veleva  - стискам палци всичко да е наред.
мамамецана  - напълно съм съгласна с Ади и Сирена  това нещо няма да се промени. Любовта, вниманието  и уважението не са за един ден нито за няколко часа. Щом досега не го е разбрал а се държи като нестабилен тинейджър не знам за кога. А живота си върви и не знам дали си заслужава да се бориш и да възпитаваш и 2 деца и мъж. Ако той сам не знае как да се държи и какво да направи цял живот ли ще обясняваш  и ще се тормозиш.

# 116
  • UK
 Мамамецана само ще ти кажа, че знам какво преживяваш... в момента и аз преживявам същия кошмар и едва се държа вече на краката си... Вчера и ние се скарахме ужасно с мъжа ми...

Момичета само минавам да ви поздравя и се махам защото точно сега не съм добра компания  Cry.... толкова съм отчаяна и разочарована, че не мога да мисля за нищо... не съм яла нищо от вчера на обяд... не ми се мисли за нищо... мъжа ми само ме прегръща и ме целува но не мога да забравя панаира който беше вчера... получих болезнени контракции на 15 минути и си мислех, че ще родя... за сега съм добре... мина ми но ме е страх за детенцето  Cry той се оплаши много и тръгна да вика бърза помош но аз го спрях и така... не съм спала цяла вечер... бебето милото се въртеше постоянно...
 Оплаках ви се и отивам да си полегна малко и не знам какво ще правя...
 Целувам ви...

Сиренка ще ходим ли на лекцията и знаеш ли кога ще е че забравих   bouquet

# 117
Мариета, много сладко комплектче и на много изгодна цена  Peace
мамамецана, сподлям мнението на момичетата, които са ти писали вече.
елхичка, Велева, още малко остана
гледам малко останахме вече тези, които сме в осми месец. нямам търпение да раждем вече. пречи ми тоз корем, чак ме е яд на него на моменти  Embarassed ама ще стискам още , поне да 37 седмица искам да устискам

ее, ама какво им става на тия мъже бе  #Cussing out Мегита, дръж се, незнам какво е станало, дано сте си изпуснали нервите просто. грижи се за бебчо  Hug

# 118
Меги,лекцията е в сряда и да ще ходим!
И аз не знам какво им става на тия мъже,може и те да са изнервени като нас,ние също имахме голяма разправия тази седмица с моя мъж,но след един ден се оправихме и той многократно ми се извини и ми каза,че съм права както винаги и че ще му е за урок!
Явно и те вече нямат търпение да се появят бебетата и ние вече да не сме бременни,знам ли??!

# 119
и аз ще дойда този път на лекцията.

Общи условия

Активация на акаунт