Отговори
# 120
  • Pb
МамаМецана, прочетох ти историята. Сама казваш "Нямам думи." Аз също казвам "Нямам думи." Мисля, че разказа е достатъчно показателен.
Лошо е, че нямаме навик в подобни тежки моменти да търсим помощта на специалист, който да ни помогне адекватно. Призовавам те да си помислиш над въпроса, защото близките и познатите, колкото и да са добронамерени, рядко ще имат потенциал да помогнат с достатъчно компетентен съвет.
Дори и да е настанало време разделно, искам да ти дам кураж и да знаеш, че винаги може да споделиш тук, разбиране винаги ще намериш.

# 121
  • Пловдив
Елхичка аз родих (секцио) на 7-ми във ВМИ-то.Значи сме били по едно и също време в болницата.
adriana d само да ти кажа да внимаваш,защото аз като спрях Магнерота след два дни ми изтекоха водите.
Мариета супер е комплектчето.Аз бях купила за Стилиян цяло гащеризонче и  точно на изписването го облякох и памперса пропусна.Изписаха го напикан и увит в една пелена.

# 122
здравейте
нямам никакво време,
само искам да спомена за контракциите, от личен опит, когато усетите контракция, аз не си спомням как съм дишала, и дали изобщо съм спазвала някакви методи, най-вероятно не, но ако се отпуснете максимално и изчакате контракцията отминава без болка, просто се отпускате, ако се стегнете е гадно,

# 123
  • Pb
Елхичка аз родих (секцио) на 7-ми във ВМИ-то.Значи сме били по едно и също време в болницата.
А така. Ами пусто като не сме се виждали преди това, може и да сме се засичали по коридорите, ама кой да ти знае...

# 124
Момичета да ви питам- възможно ли е в тапата да няма кръв и да пада на части?
От няколко дни ми изтича едно такова бяло и слузесто, ама буквално изтича-седя и усещам как тече.Много е гадно. newsm78Не мирише, не сърби, но вече не прилича и на бяло течение, по-течно и слузесто е newsm78
Ау и аз днес намерих нещо такова на бельото си. Слузесто. Леле, да не би верно да е тапата???

# 125
Veleva-стискаме палци да устискаш до началото на август!

Elhichka--радваме се, че отново си сред нас!

# 126
Върнах се се от запис на тоновете, нищо не ми казаха за раждането. Нито дата, нито нищо  Cry Само, че във вторник ме искат в болницата
Megita, дано  намериш нещо, което бързо оправи настроението ти!  Hug
Veleva, на 10тия етаж има и внимателни акушерки, например Вили е много яка. Днес бях на запис и тя беше на смяна пак много мила. Има и едни сърдити лели, ама май те са навсякъде. Стискам ти палци. Аз във вторник в 8ч постъпвам на 10ти етаж и ако си още там ще се видим  Grinning
Adriana D, и на мен ми "излиза" нещо слузесто от време на време. Абсолютно прозрачно е и ми казаха, че няма страшно, ама ще се успокоя след прегледа като ме приемат.
Елхичка, добре дошла обратно! Ти си героиня!
Mari_eta, големи красоти си накупила!
Клара, права си за контракциите, като се опиташ да отпуснеш всеки муслул по тялото си като, че ли по-малко боли. Но си е гадно!
Най-гадните неща около раждането, които си спомням са: туширането за разкритие, контракциите след 5 см,  слагането на катетъра и 1вия ден след секциото. Всичко обаче минава и заминава, всяка мама се чувства героиня след раждането си независимо как е протекло то. И тя е героиня - дала е живот!!!

# 127
Елхичка радвам се, че си устискала и че си си у дома Heart Eyes

Велева, а на теб пожелавам да стискаш здраво още малко  bouquet

Мамамецана хубаво си направила, а като си и финансово независима толкова по-добре за теб Peace

Мегита тоз твоя мъж пак ли те ядосва Rolling Eyes Пази коремчето hug

# 128
  • Бургас
Здравейте мамчета.
И аз да се разпиша че да не ме отпишете.
Гледам че се инатим всички и ще раждаме май през август,то имаше майчета ни дадоха тон ама ние не, стискаме ,то аз съм далеко още ама другите и те на щат да излизат усещат жегата.
Елхичка радвам се че си добре вече и си сред нас все още 2 в1.
Аз снимах малко от моите дрешки за бебо и досега се пулих колко огромни изглеждат на снимка.
Аз снимах няколко неща и се отказах ми то много нещо мързи ме като ми дойде музата пак.
За лекцията пишете моля ви кога е тоя път дано успея вече да дойда,и каква беше темата тоя път.
Ето малко снимки на дрешки ама са мънички не такива като за момче на 2 год. Laughingкакто изглеждат.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130130&photo=235
Ох и аз имах такова нещо слузесто преди 3-4 дена ама нищо от тогава.

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 14:22 от Mira(vatan1919)

# 129
  • София
Да се отчета и аз! Peace
Велева,Елхичка радвам се че сега сте по добре! Praynig
Мегитка дано и при теб нещата се оправят,не се ядосвай и си мисли за беб Hug
Ади аз не пия Магнерота от 10 дни и не съм родила още Simple Smile Доки каза: Като го спреш не си мисли че ще родиш веднага Simple Smile А за това дали е тапата не мисля мила,и на мен все ми се стича нещо ама доки поне каза че не е  Rolling Eyes не знам!
Днес жегата е убийствена просто ooooh! Като ходя корема ме боли много ниско долу и не знам защо бебо ли опираа? Тежи лии...? Контракции имам ли нямам ли вече не знам .......... много се обърках!
Мамамецана, мога да ти кажа че ти съчувствам много и те моля да помислиш кое е най- добре за вас а не за него! Naughty Hug

# 130
  БРАВО на мамамецана за постъпката. Ако не друго поне мъжът ти ще си има едно наум от тук нататък.

Да ви кажа, че в  MALL-a има намаление до 50% във Fox baby и във Fox kids и има много хубави неща. Цените с намалението са съвсем поносими, даже някои са си направо евтини. Ако някой има желание и възможности може да се разходи. Аз си купих разкошно плюшено меченце за 3лв. Друго не съм взимала, че парите, които носех бяха с друго предназначение, ама през седмицата сигурно пак ще отида.

# 131
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен  Hug

Аз днес в този гаден ден, съм много доволна. Купихме така ме4тания от мен блендер, стария се с4упи и сега 6те си меля замразени плод4ета на коктейл4е.
Но най- доволна съм, от декорацията която направихме около леглото на беб4о. Има какво о6те да се желае но за на4ало е добре. Ето малко снимки:
http://images18.snimka.bg/003496225.jpg
http://images18.snimka.bg/003496226.jpg
http://images18.snimka.bg/003496227.jpg

Вие се оазете в тия жеги. аз пък обратно, последните дни само умирам от студ и съм станала много сънлива. Само спя, но поне си отспивам за безсънните но6ти. Така ме мързи напоследък, 4е незнам, а мама пристига в 4етвъртък и ме 4ака генерално 4истене. Няма да се излагам, трябва да се покажа добра домакиня. Хи4 не ми се мисли как 6те се мобилизирам.

Поздрави   bouquet

# 132
Ми надявам се да не раждам в близките поне 10 дена, без Магнерота.Те ми казаха да го спра още в понеделник, ама аз имах да си доизпивам опаковка и днес вече го приключих.
А бебка така здраво се бута и рита, че се чудя този околоплоден мехур от стомана ли е направен newsm78

За слузестото нещо-аз го имам от няколко дни и си тече, не да изтече един ден и после да го няма 3 примерно.И като потече е супер гадно, ама.........ще видя във вторник какво ще кажат като ме бръкнат.Лекарката първо каза, че ще ме бърка 10 дена преди термина, ама като видя плацентата миналия път 2 степен и изтегли бъркането за 1-ви ден на 9 месец newsm78

# 133
  • вкъщи
здарвейте и от мен!днес голяма разходка си направихме в слън4ев бряг,св.влас и кошарица.видях малко свят,погостувахме на едни приятели,оба4е много жега там бе не се диша.тука в бургас сякаш по-бива.днес даже не ми се яде,само се наливам с вода.
на вси4ки мами,които имат проблеми с татковците  пожелавам да нямат пове4е ядове.мегита,мила я не се ядосвай толкова,като те гледам по снимките каква си усмихната и лъ4езарна,не искам да си помислям,4е може да си отчаяна.
лек ден,ще полегна малко,4е ми туптят краката.

# 134
абе днес Гита я нема нещо  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт