Отговори
# 135
Поли, много мило сте и я декорирали стаята. Моята майка е тук и хич не ми е недобно от мързела ми - нали се влежах, за да къткам бебчето.Тя дори скучае и боядисва, преподрежда. Мога ли да я спра???
Да ви кажа прочетох прпоръчания форум за безболезнено раждане и си свалих хубави неща за четене- дишане, релаксация. Благоадаря. Обаче нещо се стреснах. Защо в болницата не ни дават да се разхождаме? Заради тоновете ли?
Мамамецана и Мегита, ама как така ви тормозят. Аз верно, че от страх да не родя преждевремнно се бях умишлено изолирала от всякакви емоции и не позволявах дори да се ядосам на мъжа ми. Ама тези вашите мъже(единият е доста по за бой де. Дори не съм сигурна човешкото в него къде е #2gunfire) защо не мислят и не се изолират и те от някоя друга емоция.
Ади, аз спрях хапчетата преди седмица. Контракции имам на 2 мнути (безболезнени май), но съм още тук. Не се тревожи.
Елхичка, Велева, защо са ви държали толкова много в болницата? Нали сте вече в 9-тия. Аз ако им се явя с моите контракции без болка и разкритие сигурно ще ме лапнат като топъл хляб да ме следят и карат да раждам?

# 136
  • София
Мамамецана: За съжаление това, което бих те посъветвала е по-скоро да се разделиш с този мъж. Това е поведение, което не се променя, а напротив става по-лошо с времето. Аз също като весела живях близо 4г с изчадие, което в началото беше най-милия човек, а с течение на времето стигнахме до там, че да ме обиди пред общите ни приятели с думи от сорта "абе как може да си толкова проста бе" и това с крясък. Няма да забравя как ме пронизаха думите му, как съжалявах себе си...знаейки, че не заслужавам и капчица от това грозно отношение. И все се питах как може всички приятели и познати да ме хвалят и уважават, а този мъж да е сляп за всяко мое качество. Накрая разграфих дъската вкъщи (имам си дъска за писане с маркер) и от ляво сложих плюсовете, от дясно минусите на нашата връзка и на самия човек..познай коя колонка победи. Разделихме се, макар да беше много трудно, не на мен, А НА НЕГО. Не искаше да ме пусне, плачеше като малко дете, следеше ме, трябваше да опра до полиция. Този тип мъже, само когато загубят нещо разбират що за хора са и осъзнават грешките на поведението си. Но ние не сме длъжни цял живот да им показваме верния път. Още повече, че ние губим чувствата и страстта си към тях..т.е. и да ги избавим от блатото просто е късно за самата връзка. Зная какво е да живееш в стрес, да не смееш да кажеш мнението си, защото то няма да бъде зачетено, колкото и гениално да си се изказал. Не заслужаваш това. Ще имаш 2 деца, които още по-малко заслужават да са свидетели на нервните му изблици. Те трябва да бъдат възпитавани в спокойна и любяща атмосфера. А лошото е...че само ти ще си виновна ако не им я осигуриш, защото избора правиш именно ТИ.
Аз минах по този път и сега съм щастлива, че мъжа, който е до мен не живее живот, в който аз пърхам като пеперуда по оста, а съм втория главен участник.
Пожелавам го и на теб.
А най-вече ти желая смелост, за да направиш голямата крачка. Тя ти е необходима.
  bouquet

# 137
  • Златна Добруджа
Здравейте, тумбаци  Hug
Днес съм го отдала на мързел и релакс - само сутринта излизахме за около час и половина с Йоан, но беше страхотна жега и се прибрахме вкъщи на хладно. Оттогава съм ту на едната кълка, ту на другата  Grinning

Каке, Мира - страхотно сладурски неща сте показали  Peace Аз днес поразгледах набързо за някакво гащеризонче, но от тези с късите ръкави и без завършек на крачетата, ако ме разбирате, но все бяха много големи. В тези жеги продължава да не ми е много ясно живот и здраве, как ще обличам бебораната на изписването  newsm78

Елхичке, добре завърнала се  Hug
Велева, стискай зъби още малко  Peace
Мегита, я не му позволявай на мъжа ти да те ядосва  Crossing Arms Пази се  Hug
Бобченка, декорацията, а и самото име са много хубави  Peace

абе днес Гита я нема нещо  newsm53
Дано е каквото си мислим  smile3504

# 138
дано - от снощи не е влизала във форума  Grinning

# 139
Мами, гледах по телевизията филм за естественото раждане.Лелееееееееееее, как се гърчеха тези жени #CrazyЧак и мен ме заболя.
И накрая-все едно не се е случило на тях,най-щастливите хора на земята.

И аз щях да питам за Гита Blush

# 140
Аз питах в аптеката за въпросната тестлента за албумин и те ми казаха, че такова животно нема ThinkingНе били чували и нямало такава лента.

# 141
леееееле, колко сте изписали от вчера, не мога да ви прочета...
пиша само за да кажа че още съм на линия, иначе нищо интересно...в понеделник съм на преглед та тогава ще дам повече инфо!
За тези които са забравили...стискайте палци за вторник Blush Praynig Praynig Praynig
а за тоя "мъж" на мамамецана, мисля че всякакви коментари са излишни вече, но само ще и кажа че каквото сама си направи - никой друг не може да и го стори, тоест колкото и грубо да звучи, не знам как си стигнала дотук мила, доколкото разбирам имаш вече едно детенце от него, а сега и второ чакаш..., чак сега ли се прояви олигофренията му?!?! newsm78

# 142
Ивченце във вторник ли мислиш да раждаш?

# 143
Тук съм и аз, но докато изчета какво сте писали от сутринта и то един час мина.
Вчера бях на запис на тоновете на бебо - всичко е наред newsm10. Доктора ме гледа дали ми се надуват краката и вика, ама ти си супер. Аз наистина изобщо не се подувам и това много ме радва, че вчера като видях на една бременна жена краката и се изплаших.Знаете ли и аз имам гадно течение/като бяло течение/много неприятно и не знам дали да се притеснявам  newsm78или е нормално. Също и много се потя между краката. И не само.
На вас как ви се отразяват жегите?  Nature Sunny

# 144
Да ви кажа прочетох прпоръчания форум за безболезнено раждане и си свалих хубави неща за четене- дишане, релаксация. Благоадаря. Обаче нещо се стреснах. Защо в болницата не ни дават да се разхождаме? Заради тоновете ли?
Тиги, отчасти за да им е по-удобно, да следят тоновете, отчасти, ако имаш включена система - тя ограничава... Но ако си настояваш да ходиш, не могат да те спрат, а само от време на време да полягваш за тонове и преглед.  Peace
В тези жеги продължава да не ми е много ясно живот и здраве, как ще обличам бебораната на изписването  newsm78
и на мен  Thinking ще го решаваме в крачка, това измъдрих  Blush

# 145
нещо не мога да го изтрия това мнение   Rolling Eyes

# 146
Хей здр

# 147
Хей здравейте и от мен  Hug
И аз да изкоментирам за течението..  newsm78 от известно време имам ама е едно такова водно.. но мисля че е нормално.
По отношение на мъжете.. искам да споделя че и ние в момента сме доста чувствителни.Може би в друга ситуация не бихме реагирали така остро.И аз вчера се разсърдих на моя, че е уморен и не иска да излезем на разходка. Ама той цял ден на работа а аз цял ден затворена. Всеки си има неговите доводи, че е прав. Накрая излязохме де  Mr. Green макар че се поскарахме.Аз пък се надявам мамамецана да изглади отношенята с таткото.Мисля, че дечицата трябва да растът в една сигурна семейна среда. А ако видиш, че няма смисъл и нещата са изчерпани късай и това е.. пък все ще се оправите!
Желая много успех  Hug

# 148
Жега да, сега поспинках 2 часа и половина и се събъдих като в банята.  
Детенцето също поспа доста и се събуди с усмивка и в много любовно настроение.
Беб не ритка много много, не знам от жегите ли е или наистина му е много тясно вече? Каквото и да е до вторник ще стискам!!!
Стискам палци и на Гита!!!

# 149
  • София
Veleva, на 10тия етаж има и внимателни акушерки, например Вили е много яка. Днес бях на запис и тя беше на смяна пак много мила. Има и едни сърдити лели, ама май те са навсякъде. Стискам ти палци. Аз във вторник в 8ч постъпвам на 10ти етаж и ако си още там ще се видим  Grinning
[

Ако още не съм родила, в 67 ма стая съм. Simple Smile
[.
Елхичка, Велева, защо са ви държали толкова много в болницата? Нали сте вече в 9-тия. Аз ако им се явя с моите контракции без болка и разкритие сигурно ще ме лапнат като топъл хляб да ме следят и карат да раждам?

Не знам, моят доктор е извън страната, но и да е в страната, не е съгласен да ме оперира по-рано от 10 дни преди термина...Не знам, вероятно въпрос на гледна точка и на различни теории... професор е, нямам основания да не му вярвам..Но не ме питай за мен кълко е мъчително. Сега съм в дом отпуска имам контракции и се чудя да тръгвам ли за болницата #Crazy
какво е лъжливи контракции и как се познават от истинските?

Общи условия

Активация на акаунт