МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 675
  • 306
  •   1
Отговори
# 240

Ей, аз се събудих с таз новина за медиците и от сутринта дебнах да се уверя че ще стъпят наистина на родна земя. Поплаках си, а и сега ми се насълзяват очите като се сетя близките им как ги посрещнаха и прегръщаха. Евала на всички, които помогнаха да се върнат.  Grinning [/color]
[/quote]
Това е новината на деня!Страхотно,да са живи и здрави да се радват на свободата си те и роднините им.Много изстрадаха тези хора!Мисля,че днес трябва да е ден на всенародно ЩАСТИЕ! Hug Hug Hug[/color]

# 241
не че е от голямо значение, но и аз съм родена на 22.05  Party

еее:) как да няма значение, ти пък:)

# 242
мъжките майки - някой до сега носил ли е стерилна урина от бебчо? как се справяте?

# 243
xai, по аптеките продават колектори за урина. С тях е лесно.

# 244
xai, по аптеките продават колектори за урина. С тях е лесно.

благодаря  Hug

# 245
Здравйте,

и аз съм супер щастлива от новината че медиците ни се прибраха + дпктпр Ашраф.
Хай - мисля че ние мъжките майки бихме взели урина по - лесно от момичешките, моят любо ме напикава редовно и аз започвам да разбирам кога се е приготвил да пишка.

Кажете докъде сте стигмнали със забелването, аз мисля че понапреднах малко, но не съм сигурнаSad

Кси досега не се бях заглеждала по - внимателно, но течицата ти са много много сладки, а момиченцето е направо красавица. Съвсем искрено, имат много хубаво черти и двамата.

А пък ние в квартала сме се събрали една глутница майки с момченцаSimple Smile))Цял отбор да знаете, мн малко са розовите бебоци.

# 246
Mama li  bouquetдобре дошла!!! По отношение на домакинството откакто спрях да гладя Laughingимам време за манджи,чистене,нет и за себе сиииии JoyГладя само горните дрехи и то ако са много измачкани,но единствено от естетическа гледна точка CrazyСега вече някой ше каже мърлаааа bowuu

# 247
аз снощи съм пропуснала новините,но днес сутринта като видях,4е ги 4акаме и направо  #Shocked newsm53 newsm03 аз е просълзих,катосе появиха - направо не е за вярване newsm51

много моля,търся си обиколник и не намирам! ако някой види,кажеъте къде да отида да го купя  Tired искам да не е комплект,а само той, и да не е висок,а нисък за половин височинА...  ИЛИ да поръ4ам да ми ушият,ама къде и как? 4е мира много се върти/свли4а,а не смея още да махна този 30градусов наклон на шезлонг4ето Rolling Eyes

# 248
ninochka, само обиколник не много висок съм виждала в една фирма Арте бул се казва, имат магазин срещу завод Витоша. Много сладки бяха, незнам дали ги имат още. Цена - около 60лв. (на мен ми се струва доста  Shocked)
Иначе имат много сладки дрешки да прилични цени.

# 249
  • Пловдив
xai, с колекторчетата е лесно, обаче не съм сигурна, че ще е стерилна. Ако ти трябва стерилна, по-добре махни памперса и се приготви за чакане и ловене направо в стерилното шишенце. Laughing

# 250
   party023 beer Wine Glass  food010 cookЗдравейте включвам се набързо да Ви почерпя виртуално-днес имам рожден ден и навършвам 28г(кога ли отминаха).
  е хайде че ме викат  Confused ей не ме оставя това бебе.Caisa ще пратя снимка ама малко по натам дано не закъснея
   Hug

# 251
  • Варна
Честито TIT!!!  Да си жива, здрава, много щастлива  и обичана жена. Споко няма да закъснееш

# 252
TIT, честито, да си жива и здрава, много късмет, щастие, люнов и всичко най-най-хубаво ти желая  bouquet

# 253
Ох, а ние от известно време си търсим апартамееент.Не ми се мисли кво следва, но дано поне си намерим нещо готино по-бързо, че в тая жега по огледи с малкия хич не ми се ходи.

# 254
TIT, честит рожден ден! newsm59  Gift  ura
Кси досега не се бях заглеждала по - внимателно, но течицата ти са много много сладки, а момиченцето е направо красавица. Съвсем искрено, имат много хубаво черти и двамата.
Станела, мерси! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт