На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 937
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Така като гледам срещата се очертава да е на 22.09 (ще ми носите подаръци  Mr. Green)

Аз предлагам някоя мама, която живее наблизо да се обади предварително и да запази места, защото по информацията от интернет - има само 16 двойни стаи и 3 апартамента.
Преди това, разбира се трябва да направим едно преброяване  Peace
Аз предлагам, който със сигурност мисли да идва (разбира се никой не може да каже 100% сигурност, но все пак долу-горе  Rolling Eyes) да ми праща на лични едно съобщение с информация колко човека мислят да идват. После ще направя един списък и така...

# 256
  • БГ
Здравейте, мамета и пораснали сладурчета!!!  Hug

При нас е голяма жега и ме е налегнал един мързел, а татито днес е за последно на работа и трябва да стягам багажи зааааааа и аз незнам къде?!?  newsm78 Никога досега, откакто сме заедно, от 93-та, не сме ходили на почивка без предварителна резервация и плащане, ама тази година май ще е точно така! Няма да ви описвам колко се чудя как мъжа ми, така авантюристично, заявява, че ще тръгнем в понеделник, пък нещата по пътя щели да се уредят!!!  #Crazy Направо ще изкрейзя, не ми ли е предварително ясно кое, къде, как и защо, немога да тръгна, пък камо ли с детето, ама той като си го е навил на пръста, връщане назад няма! Стискайте палци всичко да е ОК!  Praynig

botzi, надявам се Боби скоро да е по-добре и отново да си ходите на плаж!

mama nina, големи сте скици! Целувки и  Hug за Лъчко и Ники!!!

Скъпата, не сте сами! И ние вече имахме подобен случай. Миналата седмица Марти се заигра, но решил да се примъкне до радиатора без да го видя! Чувам аз по едно време, че нещо пъшка, обръщам се и го гледам дърпа кабела, да го извади от контакта! Да ама както се мъчи, така си и ака, само че аз незнам! Викам го при мен, той идва и какво да видя крачетата нацапани и правят пътечка по килима, УЖАС!!! Хем ми е смешно, хем ми се плаче, хванах се в чистене и така цял час!!!

anitza, нашата кухня, май бие всякакви рекорди, страхотна е!!! Вече цяла година храня Марти с ястия от там и до ден днешен не е имало никакъв проблем! Цената на купона ни е 0,70лв и се взима ден за ден, което е много удобно! Малък купон - от 6 месеца до 1 годинка, голям купон - от 1 до 3 години!!! Менюто е страхотно и няма как да сбъркам супата с яденето, а през тази седмица то беше: пилешко ризото с кашкавал, мусака, филе от бяла риба в дом.сос, пиле със зеленчуци, и днес - телешко с картофи и моркови!

За криенето и Марти му е фен! Като го питам къде е въпросното скрито, той започва да се чуди, да вдига вежди, рамене и така докато сам реши да си го намери! Често, по грешка, хвърля играчки в боклука и аз също като krasykm06 си ровя ...

# 257

Аз предлагам някоя мама, която живее наблизо да се обади предварително и да запази места, защото по информацията от интернет - има само 16 двойни стаи и 3 апартамента.
Ние сигурно другата седмица ще ходим до вилата, та мога да отида на място да резервирам местата. До тогава, вярвам, ще сме наясно колко човека ще е групата  Rolling Eyes Ние със сигурност идваме тримата, но както писах по-напред, май няма да спим в хотела  Flutter

# 258
Здравейте!
Мони и Чечо от понеделник са на ясла  Wink за по един час, ще даваме отчет.
Аз ще кажа другата седмица дали ще дойдем.
Нашата кухня не е чак прекрасна, но я бива, Мони обаче не я яде много, много, обича много плодове, каквито ядем ние, но за останалото, предимно бонбони и сладки неща, аз избягвам да купувам, но винаги се намира кой да го почерпи  Laughing
Хайде лека вечер!

# 259
Атракция, мисля, че трябва да се резервира и ресторант - все пак не е лесно да се нахранят и напоят 20-тина напористи майки  Laughing, а и може би и татковците ще хапнат преди да приспят дечурлигата - та за всеки случай да бъдат подготвени  Wink
А преди малко как се смях.... - давам на Пепи една малка краставичка и го предупреждавам да не яде дупето, защото горчи, а той ми казва: "Няма да го ям, защото може да ми се изака в устата"  Joy Joy Joy

# 260
Атракция, мисля, че трябва да се резервира и ресторант - все пак не е лесно да се нахранят и напоят 20-тина напористи майки  Laughing, а и може би и татковците ще хапнат преди да приспят дечурлигата - та за всеки случай да бъдат подготвени  Wink
Е, разбира се  Peace значи, за момента, другия петък щеидем до вилата,та до тогава-строй се, преброй се  Sunglasses

# 261
  • София
Добро утро, момичета!
 Днес имаме годишнина ор сватбата - почерпете се за наше здраве!   newsm53

krasykm06 - пожелаваме ви безпроблемно ходене на ясла.

Чао за сега, че имам да тичам по задачи!

# 262
irinopolis , честита ви годишнина! Да сте живи и здрави, и да се обичате още много, много години!

За срещата нямам предпочитания за датата. Единствено 22.09. може да се окаже проблем, но засега още не знам  Rolling Eyes

Ходихме за три дни до морето да заведем Димитър. Много му беше хубаво, голяма радост и пищене  Grinning
Ето тук съм качила малко снимки http://diksi.multiply.com/photos

# 263
Честита годишнина, irinopolis! Живи и здрави да сте!
Ей,забелязвам,че никой нищо не пише за срещата  Confused

# 264
Здравейте и от нас!
Честита годишнина на irinopolis!  bouquetЖелая ви дълъг и щастлив семеен живот.
За срещата не знам още дали ще може да дойдем.Ако е за 22.09 сигурно няма да можем.
Еми това е за сега от нас.Желая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 265
Привет, момичета!

Иринополис, честита ви годишнина! Да сте все така влюбени и щастливи още поне 80 години   bouquet!
дикси, много е сладък малкият Щурчо! Ама как ми се приходи пак на моренцето... Ах, морето...

Атракция, аз живот и здраве съм  Peace о. к. за срещата - барабар с мъж и дете.

# 266
Привет мамчета Heart Eyes,
ние постепенно започваме да се оправяме, днес си хапна супичка и праскова  Whistling продължаваме с антибиотика и ни преписаха прахчета за разяждане ,
водихме Боби на цирк в петък вечер остана много очарован, не е мръднал през цялото време и гледаше в захлас, ние със сигурност сме трима за срещата
irinopolis ЧеСтИтА вИ гОдИшНиНа МнОгО лЮбОв, ПрИяТнИ еМоЦиИ и ЩаСтЛиВи МиГоВе ОщЕ дЪлГи ГоДиНи!!!
Краси, успех с яслата
stefaniika надявам се да прекарате страхотно и да нямате неприятни изненади Peace,
 mama nina ,ама какви сте сладури цялото семейство ,труден избор да се разделите с дечицата ,но се моля нещата бързо да потръгнат и усмихнат за вас, успех Hug,
дикси, малчо е голям чаровник,
спокоен ден  smile3525

# 267
Честита  годишнина  на  Irinopolis и  много  любов  в  семейството!Момичета  аз  ще  разбера дали  ще  дойдем  в  последния  момент  заради  работата на  нашия  тати,така,че  немога  да  кажа.Би  ми  било  приятно  да  се  запознаем,а  и  обичам  да  пътувам.Сега  ще  излизаме  в  парка  на  разходка.Лек  и  приятен  ден  на  всички! smile3503 

# 268
  • Габрово
   Здравейте, момичета!
 Ето ни отново. Поздравяваме всички, които са имали повод за празнуване.
 Предполагам, че ще се класираме за срещата /за 22 септември/, но както вече споменах ще сме забързо, без преспиване.
 Днес ми беше първият работен ден и не можах да изкарам цял ден. Обадиха ми се от яслата, че Антония е с обрив и сигурно е варицела, та да отида да си я взема. Та обрива е от комари и от топлото, но трябваше да ходим до личната лекарка за бележка.
   Откак Антония е на ясла спря да казва за ходенето на гърне. За сега ще поизчакам малко още да посвикне и ще почна да тътна отново. Даже трябва да вървя да сменям Pampers, че се носи страшна воня.
   А който иска може да хвърли поглед на снимките от морето в нашето албумче - понякога със snimka.bg има проблеми и затова при последната ми публикация не се отварят директно снимките.
   Това е.

# 269
Здравейте!
Иринополис, дълъг и щастлив семеен живот!
Какво да ви кажа за яслата, много хубава, всичко вътре е новичко, Мони влезе с желание, искаше да отиде сам при децата, докато не го извикаха лелките, аз докато бях там беше много щастлив, обаче като съм излязла(незабелязано уж) е взел да реве и през цялото не е спрял. После хълца един час. Иначе стоя само 20 мин. Явно още като ги видяха и прецениха, че ще реве.
Тони, ще разкажеш ли за Чечо или аз да давам?
За срещата датата ни устройва, но ще кажа до края на седмица със сигурност дали ще идваме.

Общи условия

Активация на акаунт