Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
Как се чувствате относно името Велин?
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
За да се отоплява бебешката стая ефективно, може да се използва инфрачервен (лъчист) радиатор, тъй като той е енергийно ефективен, не изсушава въздуха и осигурява равномерна топлина в цялата стая. Освен това използването на овлажнител или поставянето на мокра кърпа върху радиатора може допълнително да помогне за поддържане на подходящa влажност в помещението.
-
Как се чувствате относно името Велин?
-
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
-
Какви са мненията за отглеждането на кърмачето, свързани с отделителната и половата система?
-
Какви са препоръките за отопление с конвекторни радиатори?

- акушерката последния път ми каза да съм лежала на лявата страна??? - явно не трябва да е от дясно бебето ли??? имате ли някаква представа?
, ама що беше девойка 

. Аз много се разстроих, но успях да отида при моята си лекарка и тя ме убеди, че всичко с бебето е на ред
и хубавичко я наредихме онази другата 
Ехоо привет и от мен! Снощи имаше някакъв токов удар и НЕТА се скапа
ей такава беше моята реакция-чаках ЕМАйл от моето мъжленце-
нали вече месец съм си сама и бременна и ТЪПИЯ нет се скапа
рестартирах ко ли не праих НИЩО.Легнах си нещастна даже и вас неможах да прочета и да стикам ПАЛЦИ на
направо тоз доставчик щях да одя да им взривявам офиса-нестига,че вън жега,няма нет,кабелната се скапа аз ша изперкам бе
Ех камак ми падна!

:
Пожелавам ти един много весел празник днес, а на есен най-послушното и сладко бебунче!!! 
Малееее изкара ме на нейния менте кантар цели 70,600 кг. Щях да го строша това чудо неверно.
Ама аз си го знам, че така ме тегли с 2 повече. Че и на всичкото отгоре това ми се вписва като реални килограми, ужас.

По-добре така, че иначе ми се късаше сърцето като я гледах...
- а съкровището в тумбака ми какви шутове раздаваше, явно като не им е удобно се обаждат.
- искаме снимки и на сватбата и от медения месец
АКО нашето дребосъче беше момче щеше да е Кристиан

ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН НА ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ

Добро утро аз пак се кукнах в 6 часа поне тоз път ГЪЗА ми
не се подаваше в 4 часа сутринта от хладилника да търся нещо за папане
Гледам снощи като съм ви оставила всички по леглата сте били нищо не сте писали
ама е супер-поне няколко дена да подишаме по спокойно
хе-хе сетих се за ПАРТИЗАНСКАТА НИ СРЕЩА преди това "ПОД ДЪРВОТО"
дано дойдат повече мами, че ще е по -забавно
И аз следващата седмица ще те последвам и нямам тъпрение вече.....после минава август и септември ще трябва да сме нащрек.
Мамите се ослушват, а то времето си наближава.....и ще им се караме....
Аз съм съгласна ще си сложа телефона, но мисля, че трябва поне още 3-4 момичета.....