Antonio, fa caldo... Italia - LXII

• 15 484
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Ей как ме подсети за мъж ми  Joy .
Той като бях бременна със Самира , все ме питаше дали ми е жена гинеколога , дали имало сестра при прегледа .
Така докато не стигнахме до зала травалио , там вече хич не му пукаше важното беше да мине по-бързо .
Та от тогава до сега не ми е задавал такива въпроси просто му стана ясно , че за тях е работа и не съм им първата .
Ех мъж ми много е ревнив  , но такъв съм си го избрала . Embarassed

# 91
Каква е тази Култура Модерна?  Shocked
Вчера по Сат2000 засякох предаване за България, правено е миналия февруари. Хората се опитваха да смекчат тона за нас, но пък картинките си бяха "мили родни"  Sad Имаше интервю с Боян Радев, който се оплака, че държавата не му предоставя помещение да направи музей с картините от колекцията си, заради това бил решил да използва за целта къщата си.

# 92
Дани, при нас е обратното  Sad Той ми казва, че аз не мога да разбера, че това е професия, аз дори не се и насилвам да разбирам. Изобщо не си въобразявам, че съм първата и единствената, която вижда  Mr. Green но какво да правя  Embarassed Утре отивам и няма да му мисля (поне ще се опитам).  Tired

# 93
Каква е тази Култура Модерна?  Shocked

Моля ти се. Канале Чинкуе. Не издържам, преди малко се развиках вече.  #Cussing out
Не мога да издържам този телевизор вечно включен.
Е така е - няма значение какво има, от сутрин до вечер това чудовище е пуснато. На всичко отгоре ме заплашва нов телевизор - по-голям, по-нов по ЛСД, по-звуков - съвсем да откача!!! Аз сигурно съм единствения човек, който не иска плоски екрани, HD и ултра стерео!!!
Няма значение гледа ли го, интересно ли е - фон!
Когато съм сама има малко мир -  или е изключен, или гледам някакви интересни неща.  Но прибере ли се мъжа ми от работа, се включва до лудост. До пълната ми лудост. Ядем, говорим..... всичко на фона на тоя глупав телевизор
Замислям да го счупя, но като знам, че ще даде пари за нов, още по-страшен....  Sick

# 94
Лени, ние гледаме много рядко, но и напоследък той е вечно в движение, а аз не го пускам. Когато се прибере обаче го оставям да ме тероризира с някакви спортни канали (това пусто калчо  Tired ). Аз му го връщам с черно белите филми, които дават непрекъснато тук  Mr. Green
Но като цяло можем и да не усетим, че не е включен телевизора.
Италианската телевизия ми е отврат, признавам. Снощи, понеже вече бях много изморена, полегнах и попаднах на предаване на Алба Париети по Италия Уно, мисля: интервюта с кой ли не. Някои ми бяха интересни, други типично италиански. Много ми харесва Владимир Луксуриа (настрана ориентацията му), беше ми любопитно да видя и това със Софи Марсо, но нищо не казаха.
Преди време гледах БлуНотте по Раи3.

# 95
А Лени и у нас е така !
А още по лошото е , че старият съм го блокирала и дистанционното му изперка и сега няма как да го включа .
Та като си дойде мъж ми се караме редовно .
Той иска да си пуска негови си работи аз искам друго той се лепва за компютъра и за цигарата .
Та накрая аз сърдита отивам и си лягам .
Ох още малко и ще съм си отделила достатъчно пари за нов телевизор в спалнята САМО ЗА МЕН .
А това предаване наистина е много скапано , но те по голямата част от предаванията тук са такива .
Дистраншън , Гранде фрателло , Фактория , са ми отврат .
Тсугуми , това го повтарят вече 2 пъти ако не се лъжа !

# 96
Tsugumi, точно в другата тема те питах дали не е гинеколог съпругът ти и виждам, че тук си писала по въпроса  Crazy
И аз като теб плащам всеки месец за частен гинеког, 120 еуро с ричевута. Колко е при вас?
Моят гинеколог е около 45-годишен, невероятен мъж  Flutter Има 2 момиченца, представям си какво го правят 3 жени вкъщи  Mr. Green  А жена му е супер ревнива.
И мен ме дразни ужасно много това предаване Култура Модерна! Еле пък името му!
Аз досега се занимавах с един превод от шведски на италиански, затова до телевизия не стигнах. Нищо не съм загубила, все по-ужасна става с множеството тъпи програми.
Лени, ти Фастуеб ли имаш?
А какво ви е мнението за този доставчик?

# 97
Да, Култура модерна е втори сезон, мамка му! И нямат отказване тия дебили. ooooh!
Аз с тоя телевизор съм все пред компютъра. Особено вечер- Д. като захърка на дивана  Laughing

Сонче, ние сме с Аличе на Телеком. Не съм чувала за хубави неща за ФастУеб ( май Гери са на тях). Някой ми спомена, че В.Роси съжалявал, че ги рекламира, защото изобщо не са добри. Нещо такова.

# 98
Сонче, за съжаление и моят лекар утре е много готин  Rolling Eyes

Ние плащаме 80 евро на преглед, но има и доста по-евтини (мои познати плащат съответно 30 евро и 70 евро)  и по-скъпи (този утре със сигурност ще е над 100 евро поне).

Лека нощ!  Wink

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 23:52 от Tsugumi

# 99

Сонче, ние сме с Аличе на Телеком. Не съм чувала за хубави неща за ФастУеб ( май Гери са на тях). Някой ми спомена, че В.Роси съжалявал, че ги рекламира, защото изобщо не са добри. Нещо такова.

И ние сме на Телеком!  Grinning Но нямам пакет тв. Мислим да пускаме, то аз не съм много запозната /мъжо предлагаше някакви неща/, само видях че има филми на бройка,  Laughing
Иначе, ние сме доволни от Аличе  Peace

# 100
Tsugumi, аз уж не съм ревнива, обаче в конкретния случааааай  Whistling Така де, съгласна съм с теб  Peace

И ние отиваме да спинкаме. Лека нощ  newsm46

# 101

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 13:03 от Tsugumi

# 102
Лени, от "Култура Модерна" гледам средно между 3 и 5 секунди Confused а именно докато докопам il pulsantometro Laughing (дистанционното) и сменя канала. И Габиббо, и Тео Маммукари са ми адски противни Confused
Брио Блу, мдаааа, много са зле. Така и не разбрах за какво се борят.

Този е толкова "готин", 4е заслужава да му плесна "най_лЮбимия" ми емотикон!
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
5 пъти!

Много негативен постинг.
Извинете.
Съвсем не се 4увствам така днес. Слу4айност Blush

# 103
А,Ленка,немой с лошо-с ТВто имам предвид...Мен в един период от живота ми само телевизора ме спаси да не лудна ConfusedИзгледах вси4ки сапунки,предавания от 7 до 24,4е и 1,2 през ноща...Трябваше някой да ми говори ина4е си загивах,4естно SadОсобено периодът,когато майка ми замина за Испания...добре ,4е имаше и световно тогава,а аз ма4аджиййка си падам.Освен това като бебе,майка като е имала работа ми е оставяла радиото вклЮ4ено до коша...На тишина ме хващат дяволите за отрицателно време.Та при мен ТВто е вклЮ4ено нон стоп,не винаги гледам,оба4е без него    SickНие имаме 3-един в кухнята/ве4ер мъж ми е на него/,2ри в спалнята/ за мен и там е зака4ен и сателита с БГпрограмите/ и 3ти в хола,там е зака4ен Плейстейшъна на баткото.Изобщо сърдити няма PeaceЕдна,супер умна италианка тук,пък се беше изказала,как така имало семейства,които мъжа и жената ве4ер гледали разли4ни телевизори/програми.Ами аз пък не виждам защо трябва да се изпокарам с мъж ми за глупости,нито го намирам за ненормално да имаме разли4ни интереси в тази област.В крайна сметка не съм го избирала по телевизионна ориентация Laughing
За сметките за гинеколози тук,бях писала и Соня изпадна в потрес Rolling EyesАз плаЩах 50 евро,а зълва ми нали бяха инвитро,ходиха при примариото на Пертини/голяма болница тук/и плаЩаха 60 евро.
Ани,заЩо не ти харесва Боян Радев?Човекът на страна,не го познавам,бивШ Щангист ако не се лъжа,не 4е се славят с много ум....Но това,4е е събрал с парите си такава хубава и важна колекция с картини,и иска вси4ки да могат да ги гледат го намирам за похвално PeaceНе съм 4ула на някой,неЩо да е направил...може и да е,но не съм 4ула newsm78

# 104
Привет момичета !
Цяла сутрин се боря да вляза тук и все не става , е най-после се разписвам .
Ей да ви се похваля от другата седмица сестра ми ще ми е на гости и съм безкрайно щастлива . Grinning
Италина , и у нас е включен нон стоп телевизора предимно с анимация през деня , но в часовете за новините е включен на новините .
Нощеска гледах едно забавно филмче , та си легнах към 4 и днес хич не съм ин вена .

Общи условия

Активация на акаунт