Antonio, fa caldo... Italia - LXII

• 15 498
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Добре завърнала се Гери !  bouquet
Наистина писах , но всички спят и аз също преминах в това състояние .
Наистина тук е много по-приятно , особено във вашата компания и на момичетата от арабския свят .
Още веднъж комплименти за интелигентността на дъщеря ти !
Пожелавам и много житейски успехи , късмет и здраве ! Heart Eyes
Моя кукла , почивай си сега ти е паднало ! - друго си е да си при мама .
Лени , допи ми се  Wink !
Хм... ,  дали ако си поръчам едно да пробвам ще си увредя човечето  Embarassed ?!?
Отивам да обърна внимание на Самира , че и е скучно , до по късно .
Поздрави на всички ви и приятен след обед . Flutter

# 136
Дани, пийни си  Wink Аз пих едно в средата на 4 месец. от едно нищо няма да ти стане, мисля, че бирата има такова алкохолно съдържание.
По-добре го опитай, отколкото да го мислиш.
Аз много харесвам Мартини бианко, вчера награбих една опаковка с мини бутилчици (много симпатични ми се видяха, нямам намерение да ги пия сега), Давиде като ме видя с тях, му се събраха очите  Mr. Green Помисли, че нещо ми е станало.  Crazy
Много съм щастлива, че намерих на още едно място бирен фъстък тук  Party Обожавам го!

Гери, добре завърнала се  Hug
Първо, поздравления за дъщеря ти! Радвам се за ваканцията ви и на морето, разбира се, на българите май все обслужването ни куца  Sad
струва ми се, че и на теб България ще започне да ти липсва повечко  Wink
Чакам подробности  Peace

Моя кукла, почивайте активно. При мама е най-сладко  Grinning  Heart Eyes

# 137
Деси , с право са му се събрали очите !
Аз по цяла бира не си позволявам но 2-3 глътки си обръщам като има .
Ще пробвам непременно , пък било и само глътка .
Моето съкровище ми донесе поредния подарък за дома , нов офис кът - бюро  за компютъра .
Сглоби го за 20 минути хвърли си една вода и замина за работа .

# 138
 Laughing Дани, много те ухажва твоето съкровище  Wink
С новия компютър ли си?  Wink
Ние имаме навик, ако той пие бира, аз да си сръбна две три глъдки от нея, това ми е цялото пиене през бременността, а и иначе не ме влече.

# 139
Ох , малкия звяр  обърна старото бюро на крака си и сега се гушкаме .За сега само ако я пипна по удареното плаче не е отекло така , че няма да вдигам на ура и мъж ми .
Ми Деси , изкупува си греховете , защото му казах че ми е черен !
Не че е само негова вината за това , че съм ин атеза но на кого другиго да си го изкарам .
Та за туй  Blush ми се умилква .

# 140
Дани, Дани, той си знае, че на ръце трябва да те носи, не само заради сегашното ти положение, а и заради всички неща, които трябва да правиш с тези две малки деца  ooooh!

# 141
Бе не се оплаквам  добро ми е момчето !
Работливо , грижовно и сърдечно .
Преди време бях сто процента сигурна , че няма да издържим и месец повече  заедно , но уви 7-ма година минахме заедно и в осмата навлязохме .
В добро и в лошо , в здраве и в болести .
Дано още дълги години е така .
На всички го пожелавам от сърце !  Heart Eyes

# 142
Добре дошла на Гери Hug,много ми липсваше  скъпа  love001
Писах ти веднага след като родих,странно е,4е не си полу4ила съобщението ми newsm78.
Поздрави на вси4ки моми4ета,нямам време да пиша пове4е Crazy

# 143
Здравейте !!!

Много ми е хубаво тук, не искам да се връщам. Страшно се тормозя, много съм тъжна.

Маттео расте, развива се добре, чувства се добре тук, започвам да си внушавам че и на него му харесва повече в БГ.

Пращам ви много поздрави и ви желая по хладни дни.

ПП  Лени, някой те питашедали това си ти на снимката...не  е ли Белослава?? Ако си ти, изключително много си приличате на тази снимка.

Лек ден

# 144
Анджи, Белослава е, да. Къде ти аз...  Laughing

Мисля, че много добре разбирам какви мисли те вълнуват.  Hug
Ще намериш баланса, сигурна съм.

Пиколина, научих се да правя четки днес, кой кат' мен.  Laughing

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 17:07 от Lennie

# 145
Ей ме на и мен  Party

Добре завърнала се на Гери!

Ник,как са коликите?

Анджи,нормално е да ви харесва и на двамата...хубаво си е да си малко при мама и мястото,където са минали първите ти 25 год от живота,а и като сте замалко обирате овациите,то е ясно....център сте на внимание,Маттео е винаги с комапния,не го оставят да плаче или мрънка сам(предполагам де)...та нормално е да ви харесва Crazy

Влади, ти все на някакви идиоти попадаш...и моята е леко луда,но в малко по-човешки граници  Joy Joy Joy ,но твоята си е за смяна  Peace

Цугуми, щях да ти пиша за количката...и ние сме със същата и съм супер доволна...малко е тежичка,но е стабилна и удобна  Peace
А бебка добре върви  Peace браво....наистина за седмицата по теория върви голяма,но пък и това изчисляване на килограмите е доста относително,така че не се шашкай от сега ....ще дойде и ще мине  Peace

Наоколо съм  Crazy

ПП Вчера правих ей таз 'торта' http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208834.0 ...много приятна и лека...леко ще я модифицирам по наш вкус и ще стане бомбаWink

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 16:15 от Kaлa(Bella13)

# 146
Кал4е коликите на Габи понамаляха,сега пък му излизат едни ситни пъп4ици по бузките.Не знам дали не е от жегата newsm78

# 147
Пиколина, научих се да правя четки днес, кой кат' мен.  Laughing
Бравус Grinning И сега на кого Ще правиШ 4етки? Mr. Green
BTW, и аз миналата седмица се бях посветила на експерименти с 4етки. Illustrator оба4е. Аз от доста време съм захапала само Illustrator и малко зарязах сериозната работа с Shop Rolling Eyes

Гери, welcome back Grinning

# 148
Ето ме и мен  Grinning

Добро утро и хубава седмица на всички   bouquet

# 149
Кал4е коликите на Габи понамаляха,сега пък му излизат едни ситни пъп4ици по бузките.Не знам дали не е от жегата newsm78
Ник, май по4ти вси4ки беб4ета преминават през един пъп4ив период между първия и втория месец.
Андреа съЩо имаШе. Помня, 4е и АнДжи се оплакваШе от пъп4ици на Маттео горе_долу по съЩото време.
Ина4е жегата, да, най_добре да го обли4аШ съвсем леко детето (само боди) и да го покриваШ със съвсем лека паму4на завивка.

Общи условия

Активация на акаунт