Какви са тези хора от НЗОК?! Сигурно ги избират с конкурс за безсърдечност. Как могат да оставят дечица и болни и страдащи хора без помощ, та нали затова са там! Да не ми се оправдават с процедури, ако има желание има и начин, но нали трябва да си седнат на (с извинение) задниците и да поработят. По-лесно е да се ходи на почивки, да се пие кафенце и да се тюхкат калко много работа имат.
Търтеи! Извинявам се за тирадата и то не по темата за малкото ни слънчице, но просто се нервирах. Понякога ми се иска да се махна от тази страна и да отида на по- нормално място, това което ме държи тук са хората, приятелите ми, това което чета в този форум и виждам, че не съм сама и че има хора които се борят и се организират. Вие мамчета ми давате надежда, че детето ми ще живее в една по-добра България. Ако някога имам нужда от помощ знам, че вие сте насреща и аз мога да гарантирам, че ще отвърна със същото. Извинете за дългия пост.Мисля всеки ден за Криско и за родителите му, надявам се и се моля всичко да се нареди.