43 теми сме изписали от ЮЛСКИ бебета орисани!

• 15 537
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
Момичета кажете какво да правя,направо ще ми се пръсне едната гърда от болка.Просто няма пипане.Цедя обаче почти нищо не излиза и нещо взе да ме хваща шубето да не стане някакъв проблем. Sad

# 136
  • София
Момичета кажете какво да правя,направо ще ми се пръсне едната гърда от болка.Просто няма пипане.Цедя обаче почти нищо не излиза и нещо взе да ме хваща шубето да не стане някакъв проблем. Sad
Както и Рени беше писала - мн горещи компреси и колкото и да боли - цеди - и не спирай, докато не омекне гърдата!!!В Шейново половин час ревах в ръцете на акушерката Боби, която единствена ми помогна като ме изцеди.  Ако те е страх сама - отиди да ти помогне някой с отпушването на каналите, но сега. Успех! Hug

# 137
  • София
Искре прави му повече и колкото си изяде,другото в канала,няма да се циганим я. GrinningНие така правим.За разхлабващи чайчета е рано.Масажирай коремчето.Аз съм доволна от Нутрилона,акат супер е Ради по малко в сравнение с самосвалчето Ники-7пъти.
Вики,ходихме щем нещем с тях,няма на кой да ги оставиш Confused

# 138
  • на пистата
момичета някоя от вас правила ли е онова нещо секс където му се вика newsm78аз вече забравих какво е това,моя как ли издържа милия от 3 месец на бременноста не съм му  обърнала внимание и сега стават 7месеца общо ooooh!горкия.

# 139
  • sf
секс ли? ко е туй?  newsm78

при нас тая нощ беше по-добре. рева, ама после заспа в мене,та гледах даже и филм. от 22:30 и после яде чак в 6. не че спа през другото време, де.
по принцип знам, че не е много хубаво да се сменят туко-така марките АМ.
Рокси, за Горна баня нямам нищо против, ама графика на мъж ми е много плаващ, та не знам кога ще е свободен и в последната минута ще хукнем натам.
arksi_ , то мила няма да стане от раз тва отказване. мен за тва ме е яд, че още от самото начало не го научих на нощната пауза

# 140
  • София
Ние кекса го правихме,като девствена бях,след 10мес.пост. Embarassed
Немога да си кача аватар от снимка бг.Кажете как?

# 141
  • София
Аз правех ледени компреси за облекчаване, защото от горещите още повече кърма тръгва и понеже адски ме болеше оставих Ицо да ме тормози, нямаше такава болка просто, но няма никакъв друг начин освен цедене, ще трябва да търпиш. Той ме цедеше първо на ръка и после с помпата като поомекне гърдата... Успех ти желая, дано се отпушат каналите че да не те боли Praynig

Марти добре дошла миличка на теб и на Никола! Много да те слушка малкия чочон и скоро на разходки огре в Гео Милев  Laughing
Весинко, изпуснала съм те но стискам палци!  Praynig
Много са ви сладки бебоците Аганка и Ани  Hug

Ето и наши по-нови снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155089&photo=16

# 142
Гоца, най вероято в края на тая седмица ще идем до Горна баня, или в началото на следващата. На 03 август правим 1 месец, някъде около тая дата ще е.
Донси, то и ние май ще сме плаващи.... newsm78

Вчера си купих няколко кравешки сутиена и днес изхвърлих доста от старото ми бельо, то някои неща си плачеха за изхвърляне де, че това чекмедже горкото не е подреждано от една година Embarassed.
Днес поне температура нямам, и гърдите ми са по добре, дано да няма проблеми.
Уф, много неща щях да пиша и сега всичко ми изхвърча от главата. Май са ме полазили няколко калинки...

# 143
Ели, бебчето ви е супер сладко Hug

# 144
  • BG
Здравейте и от мен момичета!    bouquet
Много ви благодаря за окуражителните думи  Hug
Elpet, за бебко терапията ще е около година. Надявам се да се оправи по-скоро, но няма гаранция.
Аз също съм с епизиотомия и в началото много ме болеше, но вече съм по-добре. Имам доста вътрешни шевове и от няколко дни нямам кръв, а някакво по-светло течение, което определно не мирише добре  Sick Дали има някоя от вас подобен проблем?
И аз имам проблем с гърдите, защото Евтим не суче, а аз се цедя и му давам от шише. Вчера ходих до Майчин дом за да проверят колко е голям проблема с гърдите ми (защото стават твърди и много болят,особено в посока към мишниците). Там една от лекарките като ми стисна гърдите - направо очите ми изхвръкнаха от орбитите от болка. Каза ми да се цедя ръчно  ooooh! обаче толкова боли ... Също така ми каза, че трябва да държа гърдата си изправена напред докато се цедя, защото иначе не излизало цялото количество мляко.
Яна, стискам палци за скорошно безпроблемно раждане!
На мен лекаря ми каза, че за секс можем да мислим едва като станат 2 месеца от раждането ...  Sad

# 145
Стефи, ама ти в крайна сметка нормално ли роди?
За течението - и мойто е някакво подобно... и нямам търпение да спира вече, поради всички възможни причини Simple Smile
Надявам се Етко да се възстанови бързо!

# 146
  • София
Здрасти!  Sunglasses
Много са ви сладки бебочетата! Аз още съм тук, 2 в 1, умряла от жега и т.н. Докараха ни днес климатика обаче и към 10-и ще го слагат, бленувам го този момент!  Laughing

Успех на Там-там днес!!!
А като гледам и Яна ми се губи, но може и по разходки да е.  Simple Smile

# 147
  • BG
Стефи, ама ти в крайна сметка нормално ли роди?
За течението - и мойто е някакво подобно... и нямам търпение да спира вече, поради всички възможни причини Simple Smile
Надявам се Етко да се възстанови бързо!
В крайна сметка родих нормално, защото лекарите решиха, че нямало проблем, защото бебето било крачно седалищно прилежание. Седях в болницата един ден за задържане,но тапата ми падна и водите ми изтекоха и родих нормално. А професорът с когото имах уговорка така и не се появи!!!!  #2gunfire
Благодаря ти - дано да се възтанови бързо Евтим, защото сърцето ми се къса като го гледам със шиничките  Sad

# 148
Фил, чак към 10ти? Баси, тея хора се оливат...

Стефи, и твоето човече ли не ще да суче? Докато се рових насам натам намерих това:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5418
Гоца май също имаше проблем със сученето, може пък това да помогне Praynig

Спряха ни водата точно като реших да се изкъпя, значи писна ми от тея комшии дето правят ремонти и спират водата на целия блок, поне една бележка да турят...
А, някой сутринта ако е гледал Сблъсък- бележката, която показаха накрая е от нашия блок във Варна, да се надуя малко. Ние я отлепихме миналата година, а сега стана хит- имаше я в "24 часа", сега и по телевизията.. Laughing

# 149
  • София
Сигурно имат много поръчки за климатиците по тва време, макар че е верно дълъг срок...
Рокси, и на нас днес по същия начин комшиите ни спряха водата и дойдоха да "предупредят" след това  ooooh! Поне не беше за дълго.
Абе аз ли ще остана последния мохикан  Crazy А преди месец умирах от шубе да не родя случайно преждевременно.  Mr. Green То угодия няма... Кумата ми се обади да не съм се офлянквала и да раждам до сряда, за да хване напиването, че след това заминава на море   Joy Всеки с претенциите си.

Общи условия

Активация на акаунт