НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 707
  • 589
  •   1
Отговори
# 285
  • у дома
Emillybg, Благодаря за идеята, ще го оправя!  Peace

но вагонетката няма как да я сложа веднага след печката, в шкафа до нея е газовата бутилка  Mr. Green нашата печка е с два газови и два ел.котлона, в програмата нямаше такава, за да са точни нещата  Peace

ние все още се двуомим за тази мелачка за отпадъци  newsm78

# 286
  • София
Ето и моята кухня.

Преди време я бях пускала някъде из форума, но не я открих .

# 287
  • София
blueeye®, дала съм в Лабиринт да ми направят проект за кухнята. Повече ми харесаха там кухните, отколкото в другите магазини, но това си е мое мнение.  Simple Smile За изработката - според мен зависи от майсторите, които ще ти я правят, въпрос на късмет.

Аз имам едно въпросче - какво покритие избрахте: Лак или Мат? Чудя се, защото лакът е супер ефектен, обаче като се опрях останаха такива следи, че......А и не знам лесно ли се почиства......

# 288
  • София
И  аз съм се спряла на лак, с добър препарат ,щадящ повърхностите, мисля ,че ще се справя. Понеже нашата  кухнята и хола са  в едно помещение сега съм в дълбок размисъл и не мога да реша..... кухнята ще е червен лак с бежово(много  лек и приятен цвят светло дърво) обаче ми се ще да избера поне още един цвят за акценти в цялото помещение. Какво според вас най-върви с бежово и червено? newsm78

# 289
  • София
iskrichka, и при мен е едно помещение......Идеята ми в началото беше кухнята в червено и черно. Но тогава комбинациите за трапезария и хол ставаха доста ограничени (не искам да става шарения). А и според мен щеше да стане доста тъмно......Затова сега съм се спряла на жълта кухня, в комбинация с череша. Поне ще създава усещане за светлина.  Peace

# 290
  • София
Разбирам те, и аз затова се насочих към бежовото , със скрито допълнително осветление ще стане свежо ,но за останалата част на помещението , а именно хола ми си ще да добавя още един цвят.
Влюбих се в кухнята, но в интернет не намирам подобна комбинация и за хол, стои ми постно тези два цвята само, тъй като и пода ще направя от същото бежово...... дано ми хрумне нещо  Praynig

# 291
  • при моите любими
при нас е точно така, червена кухня с бежови стени и светло дърво,както и пода,  като акцент мебелите в холната част са венге,  както и маста за хранене, за да не е всичко в светли тонове на дървото, стената срещу кухнята също е в червено, а за акценти в други цветове са аксесоарите, вази и покривки, варират от оранжево, слетли тонове до тъмно, както и отново червено.

# 292
  • у дома
iskrichka бежово, оранжево и червено  Peace мисля, че ще се получи добър вариант  newsm78

# 293
  • София
Cydonia, имаш ли снимки? Дори и от телефон ще са ми от полза, трябва бързо да решавам ,а аз не съм от бързите -сватбата си я организирах 7 месеца и пак ми бяха малко Joy А сега за 2м трябва да обзаведа апартамент , поне основните неща  #Crazy 
Ако имаш снимки  може и на пощата да ми пуснеш, много ще съм ти благодарна iskrichka@abv.bg  Hug Hug Hug

# 294
  • при моите любими
Изпратих ти лично съобщения, успех с избора Simple Smile

# 295
  • Бургас

Ще споделиш ли снимки и с нас. Мен също ме заинтригува тази комбинация. Hug

# 296
  • На края на света !
момичета да ви се похваля май другата седмица ще ми монтират кухнята ,очаквам я с нетърпение ,и дано ми хареса Hug

# 297

Ще споделиш ли снимки и с нас. Мен също ме заинтригува тази комбинация. Hug

Снимки снимки снимки Grinning

# 298
момичета да ви се похваля май другата седмица ще ми монтират кухнята ,очаквам я с нетърпение ,и дано ми хареса Hug
Айде дано да е мечтаната ти кухня. И снимки ще чакаме Simple Smile

# 299
Здравейте момичета.
Искам да се присъединя към вас. Нашият апартамент е ново строителство и ще бъде готов до 2-3 мес и аз вече умувам кое как  да бъде. За момента повечко ще чета, защото имам много идеи и ще трябва да отсявам, какво да направя като толкова неща ми харесват. Определено попаднах на доста полезни неща докато прочета всичко.

Общи условия

Активация на акаунт