ВМ-НВХ Божествени тела с пържоли и яйца 21част

• 17 464
  • 384
  •   1
Отговори
# 360
Роси, как ядеш белтъци, аз само като си помисля и  Sick, то жълтъкът е единственото хубаво нещо на яйцето.

# 361
Оооооо аз пък умирам за белтъка Laughing Joy Обожавам го, ама съм алергична и повече от две яйца на ден не мога да ям #2gunfire

Момичета да ви кажа честно хапчетат действат вече..до неделя ще я карам на плод+ домат и краставица със зехтин, а от понеделник се завръщам Laughing

Сисинче, много се радвам миличка да те видя тук Hug Hug Hug Hug Добре е, че си се вразумила като мен и си спряла строгите диети и глада Peace Дени е суууупер Laughing Мен какво ме е правила, ако знаеш..ама съм и много благодарна за всичко Hug Heart Eyes, защото ме научи да ям правилно и да не ми се подува корема/сега е подут, ама нали спрях цигарите/ но ще се оправя...вече имам подобрение Mr. Green

Пешони ти как я караш с режима?Само надничаш и нищо не казваш Laughing

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 12:48 от Kpuccu

# 362
  • Варна

Тони , що са ти всички тия докИменти

Малеее новата маймуна яко е омазала пейзажа-ей сега ще ми си разкаже играта от засичане ooooh!  днес такъв екстремен ден-вир вода съм, даже си купих една проста блузка за 8лв да се преоблека

Ми Роси -нали като ме назначат(след като първо си намеря работа) и ще ми трябват медицинско и свидетелсво,че не съм сериен убийц, то една друга банка ходих да си оправям сметките с нея-всичко да ми е наред, че харчил Тихомир..пилял пари Laughing
Трябва да оправя вноса и ДДС-то, до петък как ли ще сваря с всичкото туй,пък как ми иде да и вдигна конското...ай хиляди дяволи
В понеделник жив-умрял трябва да се доставя с екстресния влак или с кото там намеря-накое магаре също върши работа ...та вечерта тряба спя вече в новата колиба-да съм жив дотогаз,че както ме подкара днес съдбата...зема са гътна

Към новите-не е казано,че трябва всичко изброено да ядете като задължителни манджи...просто си харесайте от разрешените храни тези,които най обичате и си ги комбинирайте.

Нямам време засега, да ходя да омазвам сметките и после ще дойда пак

Корасоне-любоф палмова, ща ма скъсаш... Laughingутри някой мен тъй ши ма прати в другата посока и аз ко....кат незнам смятай че съм тръгнал

# 363
Здравейте Hug
Чета ви отдавна и се възползвам от идейте ви.Опитвам се да съм режимна,харесва ми този начин на хранене,хапвам малко повече плод,но аз не целя отслабване,а по скоро здраве Wink
Големи жеги тук, топим се, а морето е далеко още.....
 Hug ви и лек и режимен ден на всички

# 364
  • Berlin
сега почвам едни упражнения - минаване с прахосмукачка, чистене на банята, миене на пълна мивка с чинии и после бърсане на праха из стаите  Crazy

# 365
Абсе, натренира ли се  Crazy?

# 366
  • Berlin
мисля, че стана добре  Grinning днес хапнах броколи с кашкавал и сирене (от снощи остана !), после домати със сирене, после пилешки дробчета с гъби и бекон в сос от домат, лук и вино (на заведение)+ зелена салата с яйце. само 3 хапвания, но времето доста бързо ми мина днес и хич не усетих. сега правя омлети и запържвам половинка свинска плешка с 1 сос тайландски уж - чили със чесън и босилек ... доооста люто ми се стори. това мисля да ми е за утре, ако остане нещо, понеже май френд ще прави късна вечеря и затова готвя по това време.

# 367
Днес определено бях на ВМНВх режим:
-кисело мляко (0,1% масленост), ленено семе, лъжичка масло  Mr. Green
- кисело мляко (същото) и трици
- половин пиле на грил, чесън (половин глава) и зехтин
смятам по-късно да хапна и салатка от домати и краставици с ъс зехтин.
Калории не съм броила, но вероятно са доста по-малко, отколкото приемам по принцип  Laughing
Пийвам си водица (3-то литърче за деня) и се чувствам екстра!  Peace

П.С. От къде си купувате ленено семе? Аз взех от БИЛА, но беше някакво специално, частично натрошено... Смлях го пък да видим...

# 368
Добрутро  bouquet Аййййййй къде сте се дянали всички??? #Crazy #Crazy #CrazyАмам че е празно.Моя проблем се разрешава вече...пу...пу...пупупупупу Mr. Green

За денс съм помъкнала малко сливи/не режимно за закус,ама няма как..все още си лекувам з...ка/ иначе имам и яйца с масло и краставица и пилииии Joy Една торба пълна с 3 вида манджа Joy Заела съм хладилника в офиса LaughingЩях само на суровини да карам, ама не се стърпях без месце Mr. Green

# 369
  • Варна
Здравейте, ида от ТЕЦ-нямам думи #Crazy туй не са хора Close
Закусих яйца и масло, довечера сме на ресторант с отдела-кат за последно Crazy
Мъни-поради каква причини на купуваш нормално мляко-четох ти поста,където пишеш съмненията ти, относно високата масленост, но нямаш ли и съмнения,относно обезмасляването....? И едно мляко от 2%масленост би ти свършило по-добра работа Wink

П.С. От къде си купувате ленено семе? Аз взех от БИЛА, но беше някакво специално, частично натрошено... Смлях го пък да видим...
Дени-в следващата тема обезателно на първа страница изброй магазини за ленено семе,че пак се върнахме на 6-7 страница Laughing

# 370
Тони, аз викам направо по градове да ги изброим и да добавим карта със стрелки  Joy!
Кога да пускам темата?
Петък ок ли е?
Малко е раничко, но събота ми идват гости от София, а неделя заминаваме на море.
Всъщност мога да си я подготвя петък, ще си я запаметя в Уърд и ще я пусна събота вечер.

Крисси,
аз к'о да кажа като у нас сум заела целия хладилник с мойте нарязани на порции млечни и манджи наш'те ги е страх да я ядат да не изядат нещо дето не трябва и после да се цупя  hahaha!

Сега ще си правя бъркоч с ленено семе, овесени трици и какао, ама съм си взела и 6 ванилийки от тея малките да видим как ще паснат на вкуса.

# 371
  • Варна
Като искаш и тази вечер и утре-тема пускам на 20стр като отвъртим, но гледах да е все в неделя, че тогава съм свободна, пък и за мен неделята е по суеверие по-успешна от понеделник. Тъй че-ти си прецени
Аз и утре до 17h ще имам нет и после ....може би чак към края на месеца ще се появя. Sad

# 372
E как края на месеца бееееееееееее????!!!!!!!
У ВарнУ не са ли открили чудото на интернета?!

# 373
  • Варна
E как края на месеца бееееееееееее????!!!!!!!
У ВарнУ не са ли открили чудото на интернета?!
Ох,то туй чудо мож и да са го открили, но знаш колко неща трябва да се свършат преди да стигнем до нета-ако джуниъра си дойде към 15.08 може и по-рано да са очудесим, но ако-не, ще го чакам-не мога да се разправям с доставчици-и незнам кои са и какви са, той като си дойде ще реши-в крайна сметка, не ми се търпи конско що съм избрала тоя или оня или забележки от сорта-няма да умреш една седмица без нет-....всъщност аз съм полуумряла като нямам вкъщи нет, добре че поне на работа има...
Какво да обядвам-това е въпросът, сега щъ измислям храна. Ти кога си идиш от морето?
 То совсем няма да има хора беее-и Корасон чат-пат само се вясва, Росито-Босито да поддържа огъня  Heart Eyes

# 374
Ами живот и здраве, ако всичко е точно, съм точно за 1 седмица на море. Ама съм много далече от теб иначе можеше да се видим. Общо взето тръгвам за другия край на черноморието.
Дано времето да е като за плаж де.
Тук вчера цял ден беше горещо след 3-4 дни на студ и порой и вечерта имаше почти буря от немай къде.
А по въпроса за обяда... Каквото има в магазина ще ядеш, тоя път няма да те пращам да си вариш яйца в офиса  Crazy! Като се замисля що не забъркаш в офиса един гювеч от тея най-големите да има за колегите, като прощален обяд ще си спретнете  hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт