ВМ-НВХ Божествени тела с пържоли и яйца 21част

• 17 468
  • 384
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Отивам си след малко-тая вечер много яйца, печени чушки, домати, чесън, сирене, кашкавал и обилно краве масло-туй ще е в касеролката. Нещо ми се разводни режима тия дни-не съм доволна от мене си, но предвид настроенията ми пак добре,че не съм хванала вафлата Laughing
Корасоне де си  ба, совсем та изгубих от хоризонта Heart Eyes
Росе-МотоРосе ти чуваш ли го, видиш ли го-ко стаа с него, тури ли си греса, залепи ли си плочата, Мустафа ощи лий у тях-
кой го знай де са скри, с кой под одялото са зави, да пуши у някой да са гуши,
фас пали и мисли дали да си купи нови сандали

# 346
Здравейте момичета Hug Аз за малко ще мина  само на сурови плодове и зеленчуци и чай и вода...много сериозен се оказа проблема ми и дори ми предписаха едни нови хапчета пак билкови за справяне с проблема.До седмица трябва да съм готова да си продължа с вас Hug Heart Eyes

# 347
Да не са Лакс С? Я влез в ICQ да обсъдим проблема  Crazy

Слагай масло, зехтин и сметана на зеленчука, хем ще си малко по-ВМ хем ще подпомогнеш процеса (мазното все пак смазва храната).

# 348
  • Berlin
добрутру * Simple Smile при мен напоследък всичко е 6  Grinning. обаче снощи установих 1 нещо. като сготвя нещо вкусно и ако остане след вечеря (аз обикновено готвя така че да не остава), не ми дава мира и постоянно ходя до кухнята да си чопна от него. много лош навик. вместо 1 парче броколи с кашкавал и сирене, изядох 2 - 2рото след като уж се наядох.  ooooh!

# 349
Тони как си днес,мило Hug?

Минаха ли лоши настроения и притеснения?

# 350
Abs,
уф и аз съм така.
Като съм си в студентската квартира ВИНАГИ се готви колкото за 1 ядене - 1 пържола с 1 порция броколи например.
Обаче както се прибера вкъщи домашните ВИНАГИ готвят по повече - като вчера - 4 пържоли за 2ма души, 2 останаха разбира се за хладилника, ако се правят за 3ма пържолите са поне 9! Да имало........ Е какво да има като накрая пак няма, щото аз съм го изяла!
Много се дразня така.
Разбирам поне гости да са дошли и затова, а то ей тъи, за да имало! Както казах накрая пак няма, а Деничката е с надут корем и съжаление в душата!

Ама напоследък съм им взела страха - в хладилника всичко е нарязано на порции за мое удобство - сирена, кашкавали, бекони и ако някой посмее да ги рзбутаааааа  Twisted Evil!

Тони чете, чете и нищо не каза..

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 11:34 от Denichkata

# 351
Аз да се похваля. След вчерашното включване на зехтин в салатите (защото до сега се храних без мазнини  Embarassed), 50 гр. сурови бадеми и късната вечеря в 11 часа  #2gunfire, няма повишения на кантара сутринта.  Whistling Днес до сега карам на тричавия бъркоч с ВИСОКОмаслено мляко, но още не съм измислила обяда. Разглеждам Фитдей и си вкарвам някои храни. До сега се мъчих да разбазикам готово въведените храни и да ги кустомайзна за да ги направя количеството да е в грамове. Нещо обаче не се получава.  newsm78

Усмихнат ден на всички.   bouquet

# 352
  • Варна
Оф, Курасон е голям нещастник!  ooooh!
Вчера мъкна двуметрова палма по центъра и никой такси не щеше да го превози за кратко разстояние.. Угоени, алчни таквизи бакшиш.. После докато чаках на спирката да доди от талафона таксито, измамих едни туристи, че чакат на правилната спирка.. Blush  А то в обратна посока трябало да отиват, ама аз така ошашкана бях, че хич не съобразих.. И едва заспах от притеснение, че съм ги измамил.. Дано са питали някой друг, аз не изглеждах уверен в туй, което говоря. Срам!  Embarassed
По-късно валя дъжд и джваках в една локва, после таксито спря и докато изляза от теснотията му (щото шефиорът доста голям муж беше)  си скъсах любимия чехъл. И са прибрах бос. И без чехла. И без пари, нали ги даваф цял ден по таксита и магазини. Кхъх.  Money
И поне манджата беше прилична, та дори за закуска днес имаше превъзходни охладени кюфтета с домат. Алилуй - какви радости носи нисковъглехидратната храна на душата ми!!  Heart Eyes
Хаде, добър Ви хапетит! Hug

# 353
  • Варна
Ох що тъй няма никой бе-в тоалетните ли сте Laughing
Досега съм търчал до поликлиниката за медициско и до съда, после по банки..луд станах #Crazy обезводних се по тия пътища-отивам на расторант да ям, много съм гладън
Ай после ще се включа пак

Докат са напиша и те дошлииии Laughing

# 354
Готовите храни във Фитдей не могат да станат в грамове, само ръчно въведените.

Тони, след обяда искаме един дълъг и подробен пост от теб  Twisted Evil!

# 355
Здрасти Сисинче,
Сега няколко общи съвета:
1. Яж поне по 4 пъти на ден, 5 е дори по-добре - закуска, обяд, вечеря и 2 междинни закуски.
2. Яж яйца - много добре вдигат мазнините, а ако им слагаш и по някое тънко резенче масло ще е още по-перфектно.
3. Гледай винаги да имаш на храненето белтъчина. Оптималният вариант е белтъчина + мазнина + зеленчук.

Успех   bouquet!

Вчера за мое учудване успях да издържа. Само за сладко мислех обаче  Rolling Eyes
Ядох 100 гр. маслини. След това ядох 250 гр. млечна салата. Тя е мазничка (от цедено пълномаслено мляко)
За вечеря пил. филе, домати и маслини отново  Grinning
Това всичкото за 5 хранения.
Малко ще ми е трудно тия дни с меренето на храната и смятанията, тъй като по голямата част от времето няма да ям у дома.
Но ще наблягам повечко на мазното.
Благодаря за съветите, полезни ще са ми   bouquet
Ден втори започва  Mr. Green

# 356
Сисинче,
Много маслини, мого нещо - я ги замени със зехтин малко.
Сладко, та сладко - всичко е в главата.. Я се стягай..
Яж по-мазно, за да не ти се яде сладко. Най-добрият лек против сладко е месо със сметана!
Млечната салата не е особено оптимално решение, особено купената - сигурно има разни Ета и нишестета. Ако ще я ядеш - купуваш цедено мляко и краставици от магазина и ядеш.
Абе на едно истинско ядене (не междинна закуска) няма ли яйце или месо хич не е ядене ако питате мен.

# 357
Сисинче,
Много маслини, мого нещо - я ги замени със зехтин малко.
Сладко, та сладко - всичко е в главата.. Я се стягай..
Яж по-мазно, за да не ти се яде сладко. Най-добрият лек против сладко е месо със сметана!
Млечната салата не е особено оптимално решение, особено купената - сигурно има разни Ета и нишестета. Ако ще я ядеш - купуваш цедено мляко и краставици от магазина и ядеш.
Абе на едно истинско ядене (не междинна закуска) няма ли яйце или месо хич не е ядене ако питате мен.

Еййй как ме нахока  Embarassed Аз мислех, че добре съм се справила. Ще си взема бележка. Rolling Eyes
Ама не мога толкова много месо да ям ... То ще вземе нещо да ми стане  Confused
А яйца като цяло не ям.  Повръща ми се от тях. По какъвто и да е начин направени после ми става много лошо....
Може ли с масло запържени ? Ще пробвам така да ги ям ако може  Rolling Eyes

# 358
Ние тук се стремим да даваме съвети към съвършено хранене затова винаги имаме забележки  Sunglasses, не че си се справила лошо, спокойно   bouquet!
Добре си хапнала, просто принципно е можело и по-добре (ама то ВИНАГИ може по-добре  Crazy).
А като казвам на всяко ядене месо това не значи по 5 пържоли на ден. На 1 хранене спокойно може да хапваш по 50 гр месо, което са си 2 хапки има няма  Wink.

# 359
  • да има едно лесно - на мотора
Сисинче , не става запържени  Naughty Пробвай варени яйца да ги разделиш белтък от жълтък - аз така правя . Жълтъците с настъркан домат хапвам към 10 часа . Белтъците ( аз правя така с 2 яйца ) със салатата и месото - на обяд.
Небесна  Hug Нищо не каза за плащането на магазинаж   Wink
Тони , що са ти всички тия докИменти
Абсе , сложи катинарче на хладилника  Mr. Green
Крисси , много съжалявам за задълбочаването на проблема , дано всичко мине бързо
А Мина къде се изгуби  newsm78 И Фенчето не пише.

Общи условия

Активация на акаунт