ВМ-НВХ Божествени тела с пържоли и яйца 21част

• 17 473
  • 384
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Ох, радост Party-не е по темата, но голяма радост Party-сега ми звъннаха от банката-няма да ми спрат овърдрафта, нищо че няма да имам работа, освен че няма да го спрат, няма и да ми намалят размера, че ще и се ползвам и с привилегиите досега-заради сегашната фирма, от по-ниска лихва и без такса-въййй имало Господ, много ма зарадвуваха тез хорица-надежден кредитоползвател съм, оставят ми го за 3 мес докато си намеря работа, после -го спират ако не съм почнала, но то се знае-трябва да съм почнала работа още през септември
Йехуууу  newsm68

# 316
ЧеститУ на платежоспособния Тихомир   bouquet!

# 317
Дени, при теб значи е наследствен запека..аз ако съм на теб ще отида на лекар, майка като не ме чува Thinking

Тони
, браво на тебе и банката Laughing

Роси, много се радвам, че се върна Hug

# 318
Крисси,
е на кой доктор да отида, ко да му кажа...........
Аз от края на Май месец до преди 1 седмица бях редовна като пушка всеки ден освен на морето - там 2-3 дни запецнах.
По-предната седмица взеха нещо да се спичат леко нещата и от една седмица насам съвсем.
Ама нали пих 2 бизелакса, а бизелаксът действа, имитирайки възпаление в стомаха и все тайно се надявам, че просто стомахът ми още се лекува от уж "болестта".
След една седмица пак отивам към морето и не ми се мисли пък там какво ще става.
Абееееее ла***на му работа.
Налагам вето по тоз' въпрос.
Дума повече няма да обеля.
Ни щЪ.

Да се "оплача" - хладилникът пак е пълен с безброй хубави неща - 2 вида сирене дунавия, крем сирене с орехи, свинска плешка, свински врат, 2 вида риба, средно мазно свинско за манджа със зеле, кашкавал елена, свински език, големи зелени пиперки, активиа, масло, масло с подправки, пилешки пържоли от бут........
Може ли да има толкоз' храна у тоз' наш хладилник на един път........
Добре че сметана на сердика няма, че щеше лошо да стане вече.
Как да реша кога какво да ям, че да опитам всичко, не е лесно  Joy!
Ух хем щастие, хем мъка.
Каква ситуация само  Laughing!
Да живее тоз' хубав наш режим!
Да живее мазнотията със зеленчук!

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 16:04 от Denichkata

# 319
  • Варна
Иди на доктор-за главата обаче, вземи и Крис с тебе-да прегледат и нея
Няма такова кино-успокойте се, имам приятелка която ходи по един път до ВЦто в седмицата-цял живот си е така, не се назорва да пие хапчета или бабини рецепти с гореща вода и други подобни-просто тя си знае-когато тялото и реши да се освободи от товара-отива
Защо да си насилваш червата и да им внасяш чуждо присъствие
Никви доктори-увеличи водата и трай-все ще излезе, всяка външна намеса  в изхождането води до следващото запичане

# 320
Тони, вече наистина приемам максимата "когато тогава", къде е написано, че трябва всеки ден, и да е написано - пак не ме интересува  Crazy!
А за доктора за главата - вече не ме иска тоз' доктор, каза, че няма спасение и само му губя времето  Joy!

# 321
Тони, вече наистина приемам максимата "когато тогава", къде е написано, че трябва всеки ден, и да е написано - пак не ме интересува  Crazy!
А за доктора за главата - вече не ме иска тоз' доктор, каза, че няма спасение и само му губя времето  Joy!

Ааааааа я да заведеш и мени..имам нужда-право е нашто ЖУРИ Hug Heart Eyes

# 322
Тони видиш ли че всичко се оправя когато най малко очакваш,радвай се на живота и не пускай лошите мисли в главицата си.

# 323
Утре май ще съм цял ден на свински джолан, свински ребра и зеле на фурна - от закуската още.
Никакви яйца, никакви салати, бекони или сирена.
Ще си ям от манджичката до скъсване, ммммммм  Twisted Evil!
И без това ще се готви от 1 кило джолан, 700 гр ребра и няколко кила зеле - трябва да помагам да се изяде, че няма място в хладилника много  Whistling!

# 324
Деничка, благодаря за рецептата за пилето!  bouquet
И да се похваля,че изпробвах рецептата на Тони с доматеното сосче и яйцата. Изпробвах я три поредни дни. Joy Joy Joy Много ми се услади!
И да помрънкам - отново зациклих с килограмите. Уж режимна, пък... Само дето водата понамалих, ама като захладня и все забравям да пия... Пак ще чета да търся причината. Иначе единият от "морските" кг. свалих. И дотам.

И аз да споделя една рецепта. Сигурно месец не бях правила тиквички. Вчера нарязах на ивици една тиквичка, накъсах при нея и броколи, сложих едни белен домат, разрязан на четвъртинки и парче масълце. Това в микровълновата. Като поомекнаха зеленчуците добавих и малко шунка и дунавия + чили пипер. Чукнах и едно яйце и разбърках. Изобщо каквото се намираше из хладилника - бухнах вътре. Ама стана вкусно и за днес остана.  Simple Smile

# 325
Светле,
понякога тялото изпада в безпричинен застой, който е много трудно да разтикаш.
Все пак то не е машина и понякога не му пука за % и сметки.

Това не значи да се отказваш, дори тъкмо обратното.

1. Моят съвет е - оптимизирай си режима колкото можеш повече:
- никакви плодове, дори до обяд
- само зелени сурови зеленчуци (имат най-малко въглехидрати), дори тиквичките махаш, намаляваш доматите даже
- намалени на макс млечни, колкото по-малко толкова по-добре
- основно ядеш месо, яйца и масло.
След подобна прецизност би трябвало да се раздвижат килата.

2. Но дори това първоначално да не стане, просто мини пак на по-улекотен режим (с млечни и много зеленчуци) и чакай.
Явно организмът се нагажда към новите кила, свиква с тях и има нужда от време.
Той сам ще вземе решение, но не "дали" а просто "точно кога" да се разделя с още кила.

# 326
Добор утро  bouquet Снощнат авечеря беше супер..дробчета на фурна с шопска smile3508 smile3508

Редакция:
Бях писала и по темате дее Laughing ама права си хайде трия! Hug

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 08:36 от Kpuccu

# 327
Крисси, ние 2те сме тежки мозъчни и чревни случеи, ама дай да не спамваме темата с наш'то 00. Честно казано съм убедена, че на всички им е писнало за това да слушат. Може да се жалваме на лични  Wink!

# 328
  • Варна
Ехо, здравейте Party ужасно гладна бях снощи и имах 2 вечери-първата миш-маш, а втората-късно към 22.00 варено яйце, сметана, печени червени чушки, сирене-супер вкусно и приспивателно Laughing, будих се 100 пъти да пия вода-0,750мл изльоках и нито един път не посетих въцъто, ма нищо..гладън бях-хапнах си
Таз сутрин млечен бъркоч-цедено мляко, печени червени чушки, дунавия, варено яйце, сметана, лен.семки-дет се вика до петък трябва всичко да изям и изпразня хладилника...тъй че сега ще се яде подобаващо
Туй е отчета bowuu кантара ми не мърда, оциклопвам се-мисля че ще е днес или най-късно утре, но в сантиметрите съм в нормите на 71кг, оттук нататък целта е до Нова Година да съм 68-даже, ако може да ги задържа до декември...но голяма борба ще е Twisted Evil

# 329
 Здравейте, момичета. Hug Hug Hug
Аз сУм У Пловдива града голяма, на командировка. Laughing
Мъча се да съм режимна.. и даже успявам незнайно как.
Вечер голяма скукаааа Crossing Arms, но днеска си намерих нет и ще ви досаждам когато мога. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт