Орифлейм - тема за консултанти 3

• 17 687
  • 393
  •   1
Отговори
# 60
ок, значи - цвят никакъв, като силиконов крем е. Дали се вижда - не се забелязва изобщо на лицето ако нямаш фдт Peace

# 61
Гланцовете дали стоят така както на картинката?Този карамела тъмен ли е или по бледо стои?

# 62
За тъмен не е - но има цвят

# 63
ок, значи - цвят никакъв, като силиконов крем е. Дали се вижда - не се забелязва изобщо на лицето ако нямаш фдт Peace

разбрахме се благодаря Peace

# 64
Моля, дано съм ти помогнала Hug

# 65
Здравейте. Честита нова тема. Много бързо сте я запълнили, да попитам някой получили си халата? Хубав ли е?Аз още не мога да събера поръчка и ще видим кога ще пускам. Тази новата спирала звучи доста обещаваща.

# 66
Да - страхотен е халата!  Party

Спиралата била страхотна, има мостра/демо версия или как се казва не знам  Laughing/ в офиса за управителско пробване - била страхотна-а-а! Чакаме да видим Sunglasses

# 67
Халата е много хубав!
Доволна съм!  Crazy

# 68
еми чакаме го с нетърпение. Дано да е истина,че ще засилят много рекламата за тази спирала.Чакам я с нетърпение... Sunglasses

# 69
мисля че последния цвят не е син,а повече ще бие на тъмно лилав...

# 70
Какви мислите за Течния Руж Вижънс : стр.35/ от Каталога за август? Много се двуомя...?

# 71
Какви мислите за Течния Руж Вижънс : стр.35/ от Каталога за август? Много се двуомя...?

Аз много го харесвам.Бях скептично настроена към него,обаче останах приятно изненадана.Много малко количество е достатъчно и много лесно и равномерно се нанася!  Peace

# 72

И аз подкрепям, че е хубав. Една клиентка си го поръча. Каза, че не ставал за скули, тъй като много бързо засъхвмал и не можел да се разнася добре. Но за очи бил перфектен, защото не се събирал на клепачите Simple Smile

# 73
Момичета, на някоя да е останал случайно "Овлажняващ и подхранващ крем за тяло" код:10280? Спешно ми трябва за една клиентка, че е останала много доволна от него и иска още един.

# 74
Момичетата от Пловдив да пишат на 13-ти в офиса ли ще се състои представянето на нови продукти?Получих е-маил и пише също,че ще има някакви лекции,какви ще са те,закакво става дума?

Общи условия

Активация на акаунт