Орифлейм - тема за консултанти 3

• 17 698
  • 393
  •   1
Отговори
# 75
Да се оплача, поръ4ах масажора за крака един крагъл син  и накрая не дойде, казаха че бил в недостиг как така е в недостиг като е нов продукт? Някой знае ли не6то по въпроса?

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 12:26 от desiniko

# 76
ами често се случва нови продукти да са в недостиг, просто търсенето надвишава предлагането Peace

# 77
Доколкото знам е окончателно изчерпан. Аз му се точех, ама .. Изглежда много са му се точели. Joy

# 78
не се ядосвайте за масажора,чух мойта директорка да казва,че не бил толкова добър

# 79
Отново имам въпрос: стик коректора Таен АГЕНT на VIGION го взех днес и установих, че пълнителя едвам се подава на 5 mm от отвора , и се върти ама не излиза нищо повече. Според мен е развален, аз мисля че трябва да излиза поне 1-2 см още нагоре , а то няма нищо:( какво мислите, познавате ли този продукт?

# 80
Отново имам въпрос: стик коректора Таен АГЕНT на VIGION го взех днес и установих, че пълнителя едвам се подава на 5 mm от отвора , и се върти ама не излиза нищо повече. Според мен е развален, аз мисля че трябва да излиза поне 1-2 см още нагоре , а то няма нищо:( какво мислите, познавате ли този продукт?
newsm78 Странно, незнам дали наистина не трябва да излиза повече или пък подаването на 5 мм не е достатъчно. аз ще си го поръчвам, ама не съм го виждала дали е наистина развален. Да помогне някой,който го е ползвал.

# 81
Има няколко празни хода като въртиш, не знам колко са, но тръгне ли да излиза не го вади повече, защото не се прибира. Ако доста въртиш и няма никакво развитие спокойно може да му направиш рекламация. Но ме съмнява да е такъв случая, няй-вероятно не си минала празните ходове.  Peace

# 82
Момичета,аз го имам този стик-коректор и сега отидох да го погледна.Зна4и като го завъртя си излиза,колкото повече въртя,толкова повече излиза,само че после като завъртях на обратно,не се прибра и  трябваше да го натисна с пръст отгоре и така си се прибра.Иначе е много хубав,аз сигурно 2-3 вече съм изразходила.

# 83
Ха Агата ме е изпреварила Simple Smile

# 84
Поли, не е добра идея да се набутва с пръст, защото може да се счупи, ти може да си успяла с един, ама да не пробваме с всички Simple Smile))
Поздрави!

# 85
Момичета въртях до несвяст и в двете посоки _НЕ ИЗЛИЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #Cussing out Sick

# 86
Агата права си,ама в случая нямаше друго решение Crazy

# 87
Десинико,явно не е в ред.РЕКЛАМАЦИЯ! Naughty

# 88
Да, ако не тръгва - спокойно му правиш рекламация

# 89
Момичетата от Пловдив да пишат на 13-ти в офиса ли ще се състои представянето на нови продукти?Получих е-маил и пише също,че ще има някакви лекции,какви ще са те,закакво става дума?

В понеделник 13-ти има лекция на Стела Статкова "Грижа за лицето" от 17,30чл. до 18,30ч. Не си ли ходела до сега  newsm78 Много са полезни подобен род мероприятия. Ще си говорим (и по-скоро тя) за начина на поддържане на лицето, грижите за него, ще демонстрира и нови продукти ... Така че заповядай, ще имаш полза като консултант  Wink

Общи условия

Активация на акаунт