Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 200
  • 578
  •   1
Отговори
# 330
Уф, най-сетне сядам Tired. Изкъпана и приготвена, че потеглям след малко. После ще докладвам.
Ванче, аз ще пиша в темата, ама да ти кажа и тук - златна си  bouquet! Половин крокодил ометоха вече мъжете - божествен е Peace! Малко ми стана твърдо тестото, но това не е тема за тук.
Айде, влазяйте в подписа и гледайте, че не ми се пуска линк...

мариетке,отдъхнах си,да знаеш.... Heart Eyes

ти си го направила по-хубав от моя беее...браво.

# 331
  • Пловдив
Уф, най-сетне сядам Tired. Изкъпана и приготвена, че потеглям след малко. После ще докладвам.
Ванче, аз ще пиша в темата, ама да ти кажа и тук - златна си  bouquet! Половин крокодил ометоха вече мъжете - божествен е Peace! Малко ми стана твърдо тестото, но това не е тема за тук.
Айде, влазяйте в подписа и гледайте, че не ми се пуска линк...

мариетке,отдъхнах си,да знаеш.... Heart Eyes

ти си го направила по-хубав от моя беее...браво.

Вий двете милост нямате към нас  Joy Ама и аз като някоя мазохистка гледам  и се радвам  hahaha

# 332

Вий двете милост нямате към нас  Joy Ама и аз като някоя мазохистка гледам  и се радвам  hahaha

дааа,ти си мазохистка,аме аз ко да кажа,кат го правя най-редовно...

# 333
Идвам за вечерната проверка  Grinning
3 кафета с по малко захар и общо 450 гр. мляко,
250 гр. биволско кисело мляко, 1 пилешка кълка - горно и долно парче,
парченце черен шоколад, резен пъпеш, 1 голяма шопска салата и много мъничко свинско печено
Калориите не мога да направя точна сметка -
1000 калории са без шопската салата и свинското - за тях не знам колко са.
Въглехидратите са повечко от необходимото. Протеините по-малко.  Tired
 и  newsm46
Мариетче -    bouquet страхотен е крокодила, обаче сладкиша е който истински ме разчувства  Joy   
Чакаме утре да кажеш кво каза доктора  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 22:06 от huffman

# 334
  • ГОре на черешата...
Даже веднага казвам, Хъфчо!
Всичко е оки - скоро няма да се ражда. Мишокът си е направо едър - видеозонът изкарва термин 10-ти август, доки каза "Хм, към 3 800 ще е поне..." Rolling Eyes ooooh! Whistling.
Всичко за момента е наред, само дето днес се скапах. Утре обещавам ще лежа цял ден /най-много до парка да прескочим с Калоян/.
Пък аз си хапнах от Крокито - режимно-нережимно, грехота е цял ден да се блъскам и да не опитам.
Ама сладкиша си е цял - така ще се носи, с тавата.
Лека нощ от мен Hug!

# 335
Вечерен отчет
Днес прекалих май с храната , иначе съм по режима .

Закуска :
пиле ( филе ) на скара 300 гр

Обяд :
две кюфтета 150 гр

В промеждутъка жулих прясно мляко с нескафе - 1 л  Rolling Eyes

Сл. закуска :

пилешки пържолки 250 гр

До вечерята изпих към 500 мл кола , но беше лайт , дано не ми се отрази .

Вечеря :
яйце 1 бр
извара 20 гр

Total:   1533   Thinking 
Fat: 64  576  38%  Tired
Carbs: 50  202  13%  Sunglasses
Protein: 181  722  48%  Mr. Green

Така днес си отчитам факта , че кюфтета и пилешките пържолки след работа бяха от готовите ... тоест нищо чудно вътре да е имало и друго освен пиле .  Crossing Arms
Пих кола защото ми беше много отпаднало и реших , че ми е паднало кръвното   Twisted Evil, иначе  съм й върл противник и по начало не пия газирано от както се помня , даже натурални сокове избягвам .
Като съм на заведения си поръчвам  минерална вода , фреш , бяло фрапе без захар или чай .

След работа си легнах ужким за малко , а съм откарала 3 часа сън и сега ще стоя до нощите .
Днес ме е ударила музата да пиша и може по нощите да почна някакви излияния ... да не ми се обръща внимание , от колата ще да е .

Мариетка крокито е станало много добре ... ако може да ми пуснеш тук линка с рецептата за него .
То моето едва ли ще мяза на крокодил де , но аз да се пробвам - имам скоро повод да се изявя .
Съни ядеш много малко , това което си изяла за целия ден , на мен са ми калориите до обяд . Целта все пак е не да стоим цял живот на диета , а да си оправим метаболизма като започнем да се храним редовно . Не ти го казвам с поучителен тон , да не се засегнеш ... просто от опит .   bouquet

# 336

Мариетка крокито е станало много добре ... ако може да ми пуснеш тук линка с рецептата за него .
То моето едва ли ще мяза на крокодил де , но аз да се пробвам - имам скоро повод да се изявя .

ето ти линка,Непуки. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.0

# 337

ето ти линка,Непуки. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.0

bouquet Отивам да чета и да точа лиги ... въпреки , че съм преяла , по скоро препила с течности .
Ти няма ли да лягаш ?  Simple Smile
Отивай да почиваш .

# 338
отивам,вече едва гледам

лека нощ.

# 339
непуки, не се сърдя. ще ям пак. че пак съм гладна.

# 340
непуки, не се сърдя. ще ям пак. че пак съм гладна.

И аз съм гладна ... май ще се ляга въпреки , че не ми се спи , не искам да ям толкова късно .  Crazy

То как няма да ми се дояде , изчетох 22 страници със снимки на тестени крокодилчета с невероятни плънки .
На мен точно тестеното ми докара една голяма част от килата дето сега свалям .

# 341
  • ГОре на черешата...
Поспаланкииии, кафетоооо, айде че изстина Party!

# 342
Ехо, добро утро Grinning

Мариетче,   Hugрадвам се че всичко е добре и няма скоро да раждаш. Почивай днес   bouquet

закусих със 100тина грама пържола и пия кафе с мялко и захар   food010

Айчето успа  ли се тая сутрин newsm78

Хубав ден на всички пожелавам   bouquet

# 343
  • ГОре на черешата...
Слушам, Хъфи Hug! Отсега съм се излегнала пред компютъра. Ще си вдигна д...то само за разходка в парка и после пак мързелуване Grinning...

# 344
  • Пловдив
Драсти  и от мен  afwitch То още посЯд нощИте, ама ме събудиха по телефона и малки звер кат гу чу и скочи  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт