Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 191
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Въъъй, таз наша Анютка колко била раздразнителна. Тез хормони какво правят с хората, да им се неначуди човек.

# 91
  • Виена
 hahaha hahaha hahaha
Въъъй, таз наша Анютка колко била раздразнителна. Тез хормони какво правят с хората, да им се неначуди човек.

# 92
Хихи - два дни нямам нет - две нови тумбачета - ако трябва да зачезна за по-дълго, само кажете Laughing. На новите бъдещи мами желая безпроблемна бременност и здрави бебета на финала Hug.

И аз я ловнах Ники, чак ме нарече "Инспектор", щото много издълбоко я лових  Wink. Никчо, много се радвам, че сте си чули и сърчицето  Heart Eyes.

Утре след 15ч. имам нужда от всички възможни стиснати палци, много ще съм ви благодарна  Hug Hug Hug.

# 93
Аничка извинявай аз наистина не бях разбрала. Понеже моите страхове и лош опит от предишното бебе бяха свързани със сърчицето на детето, та за това на там обърнах нещата. Стискам палци всичко да е наред с теб.

Стискам палци на Vesela-az от сега та до утре 16 часа!

# 94
  • София

Ти пък к'во се хилиш, да не мислиш че си от необременените.И твоите хормони още не знаят къде се намират.  Hug
Ренчо, разкажи как сте с малкото дзвер, спинкате ли в момента?

# 95
Хихи - два дни нямам нет - две нови тумбачета - ако трябва да зачезна за по-дълго, само кажете

И при мен така се получи.Днес направо ме разтопихте от кеф. newsm44 newsm44
Честито на Сладка мама.Лека и безпроблемна бременност желая и пухкаф финал накрая.
Ники,честито и на теб,миличка.Аз ти казах каквото имах по телефона.Сигурна съм,че този път всичко ще е наред.Настрой се положително (знам колко е трудно),но пък си заслужава.
И да знаеш,че имаш и на трима ни много силно стиснатите палци. Hug
Не случайно ти седях на стола с големия тумбак,бях сигурна,че ще се заразиш и ти много скоро  Mr. Green

Ренка,как е малкия бонбон?Слушка ли мама?
Нашия днес направо кипи от енергия,чак сега заспа.От сутринта се е събудил и дивее яко.Задремва за малко и като усети,че е сам започва да вика и да ръмжи.Като го взема на ръце и се усмихва. Laughing
Аз за нослето съм си взела Стери мар и много му помага,наче нощем направо имах чувството,че не може да диша.Сега взе,че ни се подсече и дупето,и се мажем.

Меги,ти още ли си тук.Айде раждай я тази мома,че да се появи още някоя с + тест.Виж ние с Рени като родихме какво стана след нас.

Весе,много силно стискам палците за утре. fingerscrossed

Гуш на всички  Hug Hug Hug

Току-що бях ухапана и загубих 3.74 литра кръв. Laughing

# 96
  • Виена
Ренчо, разкажи как сте с малкото дзвер, спинкате ли в момента?
Боже, спане...  Joy Joy Joy
И Филип като Марти си е в бодро настроение. Ма мамата пие редовно кафета, та ще му ги намаля...  Mr. Green А как любовно ме следи.. Едвам пиша. Сега изчезвам, че тате ни чака край реката за вечерната разходка Wink Гушкаци и до утре! И да прочета още някоя новина за две чертички сладки...  Heart Eyes

# 97
  • София
Много сте вкусни. С кеф ще ви ям.
Ууупс, и приятна разходка на младото семейство.

# 98
Някой се променил, че се и прекръстил. Пък и  клюкарка го раздава. Да се ненадяваш.  Mr. Green

Берни, ти ми отвори окото за нова подредба.  Mr. Green
Приятна крайдунавска разходка на Филип и свитата.  Heart Eyes
Вярно, спрете малко кафетата и минете на нещо по-твърдо.  Grinning
Ники, а ти си пий и яж всичко, което ти се ще. Ното  в алкохолни подвизи те виждам да се вкараш, нито да се зобаш с кофеин.  Heart Eyes
Само да не пушиш.  Naughty

# 99
  • София
Аз изгоних домашните на разходка и сядам да ви видя малко.
Весе, имаш моите силно стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Рени, много хубаво се спинка край Дунава, май Grinning
Меги, `айде... чакаме, хем ти е ред, хем ти се пада Hug
А някои хора хич ги няма, сигурно толкова са отслабнали, че не ги виждам  Wink Липсват ми.  Heart Eyes
Глори, а ти как си мила? Уф, напоследък хич нямам време. Ти като можеш - пиши Hug
Много гушки на всички Hug Hug Hug

# 100
  • София
И мен ми изпиха кръвчицата - цели 5,98 л. До къде стигна борбата с върколаците Simple Smile

# 101
  • София
Борбата е ожесточена. Гадове са си тези върколаци и това си е. Аз много благодаря за пореден път че ме храните след битка, най-добрите приятелки сте.  Mr. Green
Ронка, клюкарка станах ама покрай вас каква да съм.

# 102
  • Варна
Колко много сте изписали само за два дена Simple Smile
Страшно се радвам за хубавите новини, няма да казвам честито, КикиНики и Сладка мама от сърце ви пожелавам този път всичко да е наред, пожелавам ви да се заредите с повече положителни емоции!
Не мога да напиша друго, просто съм много щастлива заради вас  Hug Hug Hug

# 103
Айде кукувицата на отбора да започне деня:)) Доколкото видях на началната страница.днес си имаме една рожденничка!!!
Честит рожден ден на Красуна!! Най-напред да си здрава и ти и всички около теб, после много,много щастлива и през Февруари- най-щастливата мама!!!

Ей,ама много ме разчувствахте вчера... Много ви мерси за милите думи!!! Сега се чувствам малко по-малко уплашена... Какво щях да правя без вас,а??? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И да знаете,че искам в най-скоро време изобщо да няма долна част на списъка, искам всички да сме с кореми и с бебета!!! Ясно,а???

5,2 литра. Внимание,кръвопийци!!!!!!!!!!!!!

Весеее,не знаеш само как стискам палци!!!!!!!!!!!!!!

# 104
  • София
Честито на Красуна и от мен - да си жива и здрава,много щастлива и обичана и живо и здраво бебче през Февруари!
 Веселче,стискам всички възможни палци!

Общи условия

Активация на акаунт