Мноо та обичам и не ща да си тъжна,да знайш! Жалко,че си чак в тва Карлово,иначе можеше да те заведа при моя човек... И като заговорихме за морето,имам спомен как нечий съпруг се скъсваше да прави снимки с едно много хубаво ново фотоапаратче,а до сега снимки не сме видели...Леле разписах се,ама още нещо искам да споделя,тоя път за Берни и нейния ревящ мъник. Оня ден бях на среща на класа от гимназията и там една съученичка с 2 деца-породени-сподели как се е справяла с тях като ревнели. Направила запис на касетофона на шума на прахосмукачката и всеки път като плачели и тя им го пускала. Имало невероятен ефект,поне при нея...
Иии,Берни,виждам 5-годишнина се задава:))
Дари,добре си дошла:) Още един ерген значи:) Браво,много се радвам:))
Аз приключих първия работен ден и се оказа,че не било толкова страшно. От работа нямах време даже да си помисля,че може да ми прилошее. Да видим утре сутрешната смяна как ще бъде...че сутрин ми се гади малко...
Гуш и хубава вечер!

,е имаме си и момиченца
,но мъжете надделяват ми се струва .И май тези които сме в очакване все още трябва да правим момиченца ,че да на са самотни вашите момченцата. 

Завършила съм финанси, имах добра 5 годишна школа в една администрация. После реших, че вече мога да сменя попрището.