Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 223
  • 713
  •   1
Отговори
# 180
Светленцеее, недей така,мила. С Вики всичко е наред. Нали на море бяхте,на плаж беше човека, на слънце се пече... кой знае едва ли е нещо притеснително. А нали знаеш лафа- Да не ти се случва това,което ти мисли майка ти... Аз за себе си съвсем сериозно съм решила,че ще ходя на психолог. Искам само да понапредна малко с бременността..поне да достигна до 3-4 месец. Понеже тогава сигурно ще ме нападнат много повече страхове. Искам да ги боря още от сега... След преживяното съм абсолютно убедена, че ако имам живо и здраво дете, също непрестанно ще треперя над него и ще го задушавам по тоя начин... Мъжа ми ми е препоръчал един психолог. От един сеанс преди месец и нещо ми стана ясно,че е добър... Скоро ще започна по-сериозни срещи с него... Мисълта ми беше,Светле, че очевидно осъзнаваш каква не трябва да си...ако не можеш да се справиш самичка, потърси помощ... наистина всички имаме нужда от сериозна терапия...не сме преживели малко и живеем с огромни страхове... newsm51 Мноо та обичам и не ща да си тъжна,да знайш! Жалко,че си чак в тва Карлово,иначе можеше да те заведа при моя човек...  И като заговорихме за морето,имам спомен как нечий съпруг се скъсваше да прави снимки с едно много хубаво ново фотоапаратче,а до сега снимки не сме видели...

Леле разписах се,ама още нещо искам да споделя,тоя път за Берни и нейния ревящ мъник. Оня ден бях на среща на класа от гимназията и там една съученичка с 2 деца-породени-сподели как се е справяла с тях като ревнели. Направила запис на касетофона на шума на прахосмукачката  и всеки път като плачели и тя им го пускала. Имало невероятен ефект,поне при нея...
Иии,Берни,виждам 5-годишнина се задава:))

Дари,добре си дошла:) Още един ерген значи:) Браво,много се радвам:))

Аз приключих първия работен ден и се оказа,че не било толкова страшно. От работа нямах време даже да си помисля,че може да ми прилошее. Да видим утре сутрешната смяна как ще бъде...че сутрин ми се гади малко...

Гуш и хубава вечер!

# 181
Светле, не така моля.

Берни, за червено дупе - повече време без памперс при смяната. Колкото и някои хора да са против. След като хубаво го подсушиш - може да ползваш малко пудричка. Поне на Петър много помагаше. Иначе другия елексир за дупе беше течния талк на Авент. Живот и здраве мисля пак него да ползвам. От една страна действа като кремче успокояващо, от друга като изсъхне все едно си му напудрила дупето. Успех.

Дари, честита ти новинка и добре си се завърнала.

Тази вечер направих кратка обиколка на морската градина във Варна (само около лунапарка, че ми е близо до хотела). Но мирисът на море ме освежи след изтощителния път (почти до Омуртаг водата се изливаше като из ведро).

Варненки, ако искате звъннете или пишете на лични (сряда вечер ми изглежда много добре). Simple Smile

Ники, писах ти, но не знам дали си получила всичко. Ако не - пак ще пиша.

# 182
Иии,Берни,виждам 5-годишнина се задава:))
Даа,и понеже всяка година я празуваме на морете сме обещали на Марти ако е послушен и той да присъства тази година.
Ники,утре ще ти се обадя па някое време,че мъжа ми от два дни се е затъжил за теб.Както ти наближи края на отпуската и веднага е готов да ти създаде работа. Grinning
 Hug

# 183
Дааа,тежка работа се очертава значи с тази програма...  Sad

Благодаря много на счетоводните величия - Рони и Красуна Hug.Как си знаят само различните програми,Евала,няма да сте като мен.

Ники,папкай колкото си искаш и да не ти пука.Днес ми се скапа кюто,писах ти много,ама ти нищо не получи.Ще накарам Иво да го погледне и можем да си пишем утре?И не се преуморявай Hug

Светле,не се притеснявай.Нищо му няма на Вики,петна от слънцето.Ама ти си го заведи на лекар,за да си по-спокойна и го давай малко по-свободно /знам,че е трудно,ама то и за двама ви е най-добре/.

4U,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК.Да ти е жив и здрав и много да те слуша  bouquet

# 184
Здравейте ,муцки.

Светле ,поведението и реакцията ти са съвсем нормални и разбераеми след всичко ,което си преживяла.Уверявам те ,че един ден когато имам дете аз ще съм по зле ,и непрекъснато ще се притеснявам от най малкото.
А тези петна се получават от слънцето ,но не е нищо страшно,но за твое успокоение отиди на лекар.

Имам тука едни наблюдения ,че нашите бебоци са все мъжки newsm05,е имаме си и момиченца  newsm06,но мъжете надделяват ми се струва .И май тези които сме в очакване все още трябва да правим момиченца ,че да на са самотни  вашите момченцата. newsm04

love001  love001  love001

# 185
Алоу, Светланке. Спирай се овреме. При голям мъж за тормозене, ти точно Вики си си харесала. Дялкай трески на Митко.  Laughing
На детето нищо му няма. След море и слънце петна да щеш само. Сигурна ли си, че си изпрала хубаво Вики от някое мазутно петно?  Whistling

Асе, програмите никой не ги знае преди да започне да ги ползва на практика. Аз имам чувството, че има маса неща на Ажур-а, за които не подозирам, и че могат да ми бъдат страшно полезни. Пък и никога не съм знаела, че някога ще стана попивкопапка.  Crazy Завършила съм финанси, имах добра 5 годишна школа в една администрация. После реших, че вече мога да сменя попрището.
Така че всичко е въпрос на практика и желание да вършиш нещо конкретно.

Берни, да не сте сменили марката памперси на Марти? 

Ники, а ти се чудеше какво да ядеш през деня. Работата лекува всичко. Дори и отпускарската носталгия. Мисля да допринеса за трудовата ти терапия  Mr. Green

Анич, да не се преуморяваш по време на командировката (първо те бях засилила в отпуска Crazy).  Hug

Дари, добре си се завърнала. Момченца или момиченца - да идват живи и здрави, пък на 18 г. те ще решат какви да са.  Wink

Глори,  Heart Eyes

# 186
  • София
Светле, давай го по-спокойно, че после ще се чудиш защо детето ти е малко лудичко, а то с такава майка като теб  Mr. Green .
Ще се оправи детето, не го мисли толкова, явно си нямаш проблеми и сама си ги създаваш повечето.Ако искаш аз мога да ти създам някой друг проблем, за да те откъсна от Мъжо ми поне. Чудя се как ще спи с мен, като ти само го шашкаш детето. Crossing Arms

# 187
  • София
Дъжда не ви се отразява много добре ми се струва, размекнали сте се. Няма ли някоя девойка да се похвали, и да я местя в списъка, по-нагоре?

# 188
  • Пловдив
Ритка аз искам да се похваля в най скоро време,ама няма никакви признаци още....

# 189
Благодаря на всички за мненията.Ще се почудя още малко накъде да се ориентирам,пък ще видим.
Поздрави на всички

# 190
Баннали са моя форумен любимец Тони.  Cry
Ко пра`ите, а?
Ани вече е във Варна-та.

# 191
Рита, само да те предупредя - онзи ден с Вики се оговаряхме как като се ожени детето и ще ме вземе да спя при тях. А майка му каза, че жена му няда да я допусне тази работа/ах, тези жени/, на което на мама мъжът отговори: "Абе тя жената като заспи, аз ще викам мама да легне при нас!". Ма ти си ме обичаш и няма да имаш против, нали?

Рони, за Тони Сопрано ли иде реч. Че що? Впрочем аз да питам само той ли ти е форумен любимец? Thinking

В подкрепа на думите на Глорето и аз да кажа, че съм убедена, че всички тук или са или ще са в най-скоро време шантави майки като мен. Тогава аз ще ви се хиля отстрани. Mr. Green Глоренце, виждам оптимизъм в думите ти, мила. Така те обича. И иначе де! Heart Eyes

Асенце, чакам да си изпълниш обещанието, любов моя!

Къде са Весела и Аги днес бе? Знаете, че не позволявам безотчетност!

Ники, гади ли ти се още? Аз с всяка бременност бях така, знам какво е гадничко. Искрено ти съчувствам. Едно съветче - като ти се догади хапни сухар, кубети, солети - нещо такова. Временоно минава. И не се претоварвай с работа. Че имаш лоша класна и ако те хване.... ooooh!

Ох, забравих бе - водих Вики на лекар - най-вероятно е пигментация от слънцето. За всеки случай ще го наблюдаваме. А утре горкият е на зъбар. А единственият такъв, който харесва доколкото знам е Ники. Ама тя е далеч. Sad

# 192
Светле, обичам те! и аз съм като теб, но си мълча... Сигурна бях, че на Вики нищо му няма!

Дребната се изтърколи от спалнята - не ме питай как се почувствах! естествено, че нищо й няма -като майка си е - с дървена глава

Рони, за какво са баннали Сопранов? не ми беше чак любим, но и неприятен не ми беше

# 193
аааа, Ламчето е тук! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не вярвам на очите си/че си тук де/! Ако знаеш колко често разправям за твойта мома. Щото все съм виждала тарикат бебе, ама то това гениално бе. Да му мислите как ще ви работи от сега нататък. Щом на тази крехка възраст, така му се отдава. Mr. Green Разнесла съм славата на беба до морето, тъй да знаеш!

П.С. и още -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 194
  33uu
На мен пък и Тонката, и Барбалячката са ми любимци. Но сигурно Еди знае. Свежари и са и двамата. И ме разведряваха. Сега ще разчитам само на Барбалячка ще трябва да го прави.
И съм бясна на "Левски", т.е на Батков, Сираков и чичо Скруч. Но за това ще ходя в споделящата тема.

Общи условия

Активация на акаунт