Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 284
  • 713
  •   1
Отговори
# 315
  • София
благодаря ви момичета! Hug
 Аааа Светле,ни дей тъй с тоз момък.Аз мома съм си заплюла,а около мен все повтарят,че и този път ще е момче.Бе то да е живо и здраво,пък каквото дойде.После ще има поправителна. Laughing

# 316
Минавам само да ви пожелая приятна седмица, по-късно ще ви чета и пиша  Hug.

# 317
Леле какво се е случило тука. Оставих ви вчера привечер и като съм изчезнала сте изписали цяла страница и то основно по болната ми тема. Която след снощи е още по-болна... Миличкият ми е готов да се съгласява със всичко,без много много да се замисля...понеже има доверие на мама и не може да си представи,че в случая при нейните условия излиза мнооого пре...цакан...  Срещата продължи около 2 часа/в които се обсъдиха и много други проблеми/, след което ние двамата седнахме в колата и говорихме още 2часа и половина... тамън до посред нощ.  И този път го говорихме съвсем спокойно и човека осъзна,че съм права... Понеже като страничен наблюдател виждам нещата от друг ъгъл... Общо взето се потвърди тезата,че при подялба на имущество роднини няма и ако не си отваряш очите и най-близките ти хора ще се опитат да те пре.../цакат/.  Как обаче сега ще излезем от тинята,в която сме затънали,не ми е ясно...Всичко зависи от него и от това дали ще намери смелост да каже на мама нещата в очите така,както са... И особено дали ще успее да я надприказва... Понеже който от вас го е виждал,знае колко е приказлив... Свекито може да не сте я виждали,ама тя е точно другата крайност...все едно не му е тя майка в това отношение... Много ми е мъчно,понеже не искам да се караме, но и от друга страна не мога да гледам как тя облагодетелства дъщеря си за сметка на мъжа ми...

angels_zg,много се радвам за сърчицето:)) Чаках кога ще го напишеш:) Не знам кой какво говори,но мойто вътрешно чувство е,че двете с теб през Март /живот и здраве/ ще станем женски майки... Да видим дали ще ме излъже вътрешното чувство.  И като говорим с Ники,аз все говоря в женски род и той се възмути и ми каза да престана,че съм щяла от зачеването на детето да го объркам какъв пол е,ако случайно  е момченце... #Crazy

Меги,хайде таз кукла да я раждаш, вече съвсем нямаме търпение... Ама и ти си си виновна,явно си много добра къщичка за бебка и не и се излиза... А какво стана с Мегита? Да не вземе да те превари?   
Защо имам някакъв смътен спомен,че мама rose_madder беше от Варна или Бургас.... Какво търси в Стара Загора или нещо съм се объркала? Ама бебе Иван е голям сладур. Да им е жив и здрав!!!

Светленце,кофти за ромската махала...ама все пак са си роми...вари ги,печи ги...циганска работа..
Фивърче, ще се нормализира цикъла,ама явно му трябва време. Аз когато съм пила Дуфастон ми казваха,че трябва да ми дойде до 3 дни след спирането му,а ми е идвало и след 7... И доколкото си спомням,около 20ти щеше да идваш на София, чакам те,да знаеш! И Светлето чакам...

Айде стига писах за сега. Хубава седмица на всички!
 Hug Hug Hug

# 318
Хубава седмица и от мен!  Hug
Снощи забравих нещо да напиша и сега на патерица  Laughing
 Берни, честита ви първа месечинка! Много да ви радва малкия мишок  Hug
KikiNiki радвам се че сте се разбрали. Между другото и на теб забравих да кажа нещо  Laughing .Имах и аз такъв период с тестените изделия  ooooh! Ама при мен беше някъде към 6-тия месец. После нещата се оправиха, пак си хапвах, ама не беше ония зверски глад за хляб  Grinning Обаче през цялата бременност качих към 13-14 кг, от които 4- 5 само през 6-тия месец, което си беше множко...
_MEGI_, чакам с нетърпение! Аз залагам на 17-ти  Wink

# 319
Имах и аз такъв период с тестените изделия  ooooh! Ама при мен беше някъде към 6-тия месец.

Аз в момента съм в тестения период - дай ми да лапам филия с масло и (мед/салам/червен пипер/мармалад - каквото има).
А тази сутрин се опитах да се наям с една баничка, но дори и след половин час болният ми мозък "крещеше" ГЛАДЕН СЪМ........ направо не знам.

До момента удържам фронта със само 4-5 килца, но не се знае. Между другото не мога да повярвам че вече пълня 23-тата седмичка. Но пък съм непоправим оптимист напоследък.

Целувки за всички.

# 320
Аничка, така и трябва.  Hug И за оптимизма, и чат-пат за баничките.  Laughing
Веселушке, по-кратко не можа ли?  Mr. Green
Ники,  Heart Eyes

Кой рече бира за тази седмица? С Ники сме на мнение за към четвъртък-петък, ако не иска тя да промени плановете според нейното Ники.  Hug

# 321
  • Виена
Здравейте от Шипка!  Mr. Green
Да ви кажа, след като се напуших доволно много, та чак и на вас ви помрънках, оставих страницата на темата точно с моя пост на екрана... И имаме пробив!  bowuu Нощеска тате стана с мама, изми нааканото дупе на синето и ми го връчи за кърмене. Днес, понеже е на работа чак от следобяд, сутринта се занимаваше с детето, та мама успя не само душ да вземе, ами и да се види в огледалото. (То не че това не ме вкара в нова депресия  Crazy )  И ме поотпусна шапката малко, да видим докога.  Whistling По този повод съм решила да готвя   chef. Дано Филип да ми позволи и да поспи още малко...
angels_zg, честито за сърчицето! Само такива положителни емоции ти пожелавам през цялата бременност, а през пролетта - хубаво сладко мъниче да озари дните ти!
НикиHug Стискам палци да се оправите по-бързо!
Сега изчезвам, че съм решила, както споделих, днес да съм бяла и добра!  Mr. Green
Гушкаци на всички и благодаря за окуражителните думи!  Hug

# 322
  • Варна
Здравейте момичета!
От днес съм в отпуска и такъв здрав 4 часов следобеден сън му ударихме с мъжа ми, както не помня досега Simple Smile. Преди малко съм седнала на компютъра  Grinning
Ники за съжаление отпада идването ни към София, няма да ходим на сватба, точно поради едни "приятни" роднински отношения. Булката е първа братовчедка на мъжа ми, но поради стеклите се събития през последните 2 месеца, той им отказа поканата. Много исках да се видим, но съм сигурна, че все ще намеря повод да дойда до София.
Приятна вечер на всички!

# 323
  • Стара Загора
Защо имам някакъв смътен спомен,че мама rose_madder беше от Варна или Бургас.... Какво търси в Стара Загора или нещо съм се объркала?
Ани е от Стара Загора...съпруга и е от Бургас. Но тя държеше в Стара Загора да си изкара бременността и тук да роди. Е роди сладкия Иван Mr. Green Да и е жив и здрав още веднъж.
Ейнджълче честито ти сърчице Hug
Ники Hug
Рони  Drunk
Меги аз залагам за 15.08...страхотен ден за появата на една малка принцеса Hug

# 324
Четенето на темата на работното място се е оказало повече от диагонално.  Embarassed
Зори, все хубави и занапред да се чуват и виждат.  Hug
Февър, честита ти отпуска. Когато стигнете в София ще те напипаме привечер.  Hug
  chef - Готвачева Laughing, с какво ще ни зарадваш апетита (освен с млекцето на Филип).
 Heart Eyes
Меги, айде утре в болницата. Мъжете вече точат лигички за пипилотата ти.  Heart Eyes

И докато се напиша, представител на тайния модераторски живот ни навести. Mr. Green  Heart Eyes

# 325
  • Стара Загора
И докато се напиша, представител на тайния модераторски живот ни навести. Mr. Green  Heart Eyes
Ми изпълзях от към избата да видя какво...що... Mr. Green

# 326
Здравейте,милички! newsm51
Ние вчера се завърнахме и едва успях да ви изчета,но ме домързя да пиша!След 24-те часа път направо не знаех къде се намирам.Иначе почивката беше страхотна,като изключим дългия път.Повече едва ли ще се навия да го пропътувам целия път с автобус.
Направо не ми се връщаше обратно.Отдавна не бях ходила на истинска почивка-последните години само работа лятото на морето.В Мармарис е много красиво.Ходихме и до острова на Клеопатра-разказват че острова и е бил подарен от Марк Антоний,който специално за нея докарал пясък от Северна Африка.Наистина пясъка е уникален-няма такъв никъде другаде,а на самото островче е райска красота...водата е кристална...Имам си и тен,но от вчера гръбчето и ръцете ми така яко се белят,че приличам на петниста хиена,както ме бъзика милото.
А относно университета записах археология в СУ с надеждата на второ класиране да успея да се докопам до право или Минало и съвремие,макар че малко се съмнявам.Утре е деня на истината.Иначе в УНСС съм приета право на второ класиране,но по настояване на милото записах в СУ и сега малко съжелявам.Все пак мечтата ми беше право....Сега ми остава надеждата с прехвърлянето,но губя още една година. Confused
Ей,да не забравя!Ейнджълче,честито ти сърчице!Много се радвам! Hug
Дари,много хубава булка си! Hug
Меги,сигурна бях че като се върна ще има изненада,но май наистина на бебка и харесва в твоята къщичка.А относно залагането-аз съм за 17! Laughing
Много гушкаци на всички! Hug Hug Hug

# 327
  • Пловдив
Честит рожден ден на rose_madder!!!!
Досега правихме дълга разходка с мъжо,бая се уморих но файда засга няма Mr. Green
И аз искам да е на Богородица....чакам си

# 328
Честит рожден ден на rose_madder!!!!Желая ти много здраве,любов и много,много щастие с малкия сладур Иван!
newsm51
Между другото качих и снимки в албумчето ни.
Забравих да ви кажа милото колко било ревниво.Бармана в хотела едната вечер ме повика да се снимаме и вечерята на шведска маса,а на мен ми дава чинийката с укара от лимонче и доматче направени на розички. Mr. Green Милото направо... Shocked До края не ми позволи да си поръчам пиене от бара....А единия ден на яхтата сервитьора ме заприказва и се оказа че е бил фризьор в нашия хотел и написа една бележка да я предам на единия барман и като си тръгвахме милото вижда бележката,а момчето ми вика "See you tonight".... Mr. Green Моето зверче направо полудя.Чак момчето вечерта като дойде да си види приятеля дойде до нашата маса да му обясни и да се извини...Целия хотел разбра какво ревниво чудовище си имам.... Laughing

# 329
Честит рожден ден на rose_madder!!!

Електра, браво на теб! умница си! щом държиш да учиш право, по-добре е СУ, макар че и в УНСС не е толкова лошо!
при всички положения можеш да учиш и втора специалност паралелно! успех!

Мацки, тук съм, но имам много работа - затова ви чета, а не пиша! много ви се радвам!

за баниците - ходех всяка седмица на гинеколог, не толкова заради прегледа, ами защото в близост има най-страхотната баничарница! папкайте и се не бойте!

Общи условия

Активация на акаунт