Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 263
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден Ясна.Бъди здрава и много обичана.Пожелавам ти скоро да се радваш на едно малко слънчице!
Ники,аз бях същата работа,такова желание имах да готвя,но като се замисля май се е появило от желанието ми да ям  Mr. Green
Меги,приятна разходка и да не забравиш да се отчетеш като се върнеш да не те мислим.
Ронка,не съм сигурна,че шлемофон и броня ще ме спасят,май най-добре ще е да не влизам в кухнята,явно там не е безопасно.Ноо,няма да ме огрее. hahaha

# 436
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯСНА!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И ПЪЛНО СЕМЕЙСТВО С ДЕЧИЦА!!!
МЕГИ, ани-бани, още малко изтрайте... вече сте на финала, мислете за срещата ви с бебчетата Hug
Рони, и на мен Хита ми е любим. Лошото е, че влизам за две три неща, а излизам с двадесет - половината ненужни. Crazy Ама ти като си била в наше село, що не свирна да се видим? Heart Eyes
Светле, а счупи ли се вълшебното огледалце Laughing
Приятен ден на всички Hug

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 14:13 от 4U

# 437
Рени,какво хомеопатично си взела за Филип,че наште колики са ад,направо вече не знам какво да го правя

# 438
  • морето и сините вълни :)
ухх Меги  и твойта не е лесна ..взе да преносваш вече,много гадно ooooh!
а аз пък от вчера съм с едни контракции,само стягания на корема.Ама постоянни-хем пия хапчета да ги нямам тез контракции ама явно не помагат вече ooooh!.Добре че утре сам на лекар и да ме вкарва да ме режат че немога да търпя аз така бебо да е под постоянно напрежение с тез стягания на корема Sick

честит празник ЯСНА  bouquet  bouquet

# 439
Ани,пий си хапчетата и гледай повече да лежиш.Аз бях същата работа като теб.Изпих промишлени количества хапове и пак си имах контракции.Пази се остана още малко  Hug

# 440
  • София
Ясна,честито миличка-да си жива и здрава,много обичана и щастлива и догодина на този ден,да празнуваш с твоето бебче на ръце! Весело изкарване и мноооого подаръци! bouquet Heart Eyes  bouquet

Сладурки и аз съм много поспалива,тази нощ спах 11 часа ,а сега се събуждам от 3-часов сън. EmbarassedДовечера сме на концерта на Слави-дано да мога да поседна някъде. Grinning Embarassed.
 Аз вече съм брюнетка  Crazy ,вчера от нищото ми щукна ,че ще се боядисам кестеняво,но на мен както винаги ,цвета излезе друг .То и аз не мога да го определя какъв е,затова по-късно ще се снимам и ще ви покажа.

# 441
Куха невиждаща лейка съм аз.
Ясна, жива и здрава да си! Много обичана да си! И много слушана! За подаръците също да са много и все желани.
  bouquet
Ейндж, честита ти нова фаца. Аз се опитах да си направя устата да ходим на Славевото турне, но не ме огря засега. Но аз съм оптимист, че и от нас ще чувам джамборето добре.  Crazy
Аги, даже не съм си и помисляла да се обаждам, и не заради липса на желание, а защото Хит-а ни изскочи много удобно на пътя. Слез 3 часа обикаляне в Горубляне да дирим кола на свекър ми и после оглед на едни степери в (Технополиса и СпортДепот-та) за майка ми, накрая бяхме изтощени.   

# 442
Ясна, Честит Рожден Ден! С цялото си сърце ти желая да празнувате следващия ти рожден ден с един/поне/ повече! Бъди жива и здрава, и мноооого щастлива!  bouquet
Зори, ние пък искаме снимка на новата прическа!!!

И без скафандър нищо няма да пипаш.

Абе, и това няма да помогне. То като си си с две леви ръчици и за нищо не вършат работа.
Впрочем, Рони, и ние обичаме кифтенца с биричка. Що не свирка, ами така тайничко?

Светле, а счупи ли се вълшебното огледалце Laughing

Неее! Да разбирам ли,че ме очакват седем години щастлива либоффф?

# 443
Здравейте на всички. Grinning

Честито бебче на мама Мегита.Да е живо и здраво и с много късмет.

Ясна,Честит рожден ден.Много ,много щастие и късмет.

Ние се върнахме от почивката и вече съм на линия.Ходихме във Велинград и прекарахме чудесно.Досега не бяхме ходили там,но много ни хареса.Прекрасно градче,и с много забавления за щерката-тя беше най-доволна от всички.И най-важното -басейна беше използван най-рационално-почти постоянно. Laughing-от щерката ,де.Аз така и не се научих да плувам ,от кръста по-дълбоко не влизам.От отпуската има още една седмица,която мисля да използвам за лятно-есенно почистване.Ако ме хване музата-иначе не обещавам.

На Ники-поздравления за добрите новини за бебчо.

На Меги И Ани
-стискам силно палци.

Поздрави за всички. Hug Hug Hug

# 444
angels_zg ,спинкай сега,че после и да искаш няма. Laughing
Меги,виждам те ,че си тук. Как си?

# 445
  • Пловдив
Направихме много хубава разходка.Запалих свещичка за всичките ни ангелчета....
Утре ще ходя до болницата и може да ме приемат така че стискайте ми палци че ме е страх.

# 446
Мегиfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed. Всичко ще бъде наред.
angels_zg, сега ти е паднало, поне се наспи. Simple Smile

# 447
Меги,само се успокой.Всичко ще е наред.Ние всички стискаме палци.
Последните дни наистина са много изнервящи,но пък те приближават към срещата с бебчо.

# 448
Меги, иска ли питане за стиснатите палци.  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дали да не взема да изляза в отпуска, че да не ви тежат вече тумбачетата на теб и Ани-Бани? Mr. Green

# 449
Meги , не съм спирала да ги стискам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover с теб сме и чакаме хубавата новина.

Общи условия

Активация на акаунт