Юлските мъници големи са гладници

• 10 303
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
 Ние масажа го правим вечер след баня и нашата също много плачка, защото вече е гладна. Аз набързо го правя, и сутрин също масажирам ръчички и крачета. Мими (Томасе) ми каза как да го правим  и в една книга четох и ето обобщението: Първо погалваш с каквото там мажеш, после пощипваш, потупваш лекичко и накрая пак погалваш. Ръчичките почваш от китките нагоре към рамото, крачетата от стъпалата нагоре, гърдите от коремчето нагоре и от раменцата навътре, гръбчето от кръста нагоре и от раменцата навътре, като не се пипа гръбначния стълб.
 Теди честита ви месечинка, все така да се слушкате  Hug   bouquet

# 151
  • На края на вселената!
Аз масаж й правя вечер след банята. При първото посещение на педиатърката, тя ми показа как (по-точно ми припомни). Масажът май се почва още с изписването, а гимнастиката от началото на втория месец.

Теди, да ти е жива и здрава, и все така послушна   bouquet

# 152
  • sf
моя за цял следобед рева много малко на фона на предишните си изпълнения. спа доста, е, верно,върху мен и нищо не можах да свърша, но пък си починах горе-долу. ял е в 16:30 и сега се чудя дали да го будя за ядене или да го оставя сам да се събуди. ама после си омотва графика, къпането, уф, не знам  newsm78

ааааа и да кажа сега, ч епосле не знам дали ще имам време. утре сутрин заминаваме за Ботевград. ако всичко е наред ще останем с малкия там към 10тина дни. вие да слушате през това време и да пишете, та после да има какво да чета   bouquet   айде чао засега

# 153
Вики приятно изкарване на Ботевград, дано си починеш, и да се върнеш заредена с положителна енергия и без калинки  Wink  Joy

# 154
Ева така плака цял следобед,че сега ме е страх да я поставя в количката и да я изведа,така сладко спи вече час и половина  Praynig
Дори и за ядене няма да я будя ще чакам и стане ли 22.30 и още ако не е будна ще я буде вече за баня  Laughing
Искра аз всеки ден чиста носле,защото има доста секретчета,свирка яко,особенно ощем,а сутрин кърменето й е кошмар,защото едва диша през запушеното носле.На нея изобщо не й харесва докато и бъркотя вътре ,ама после милото се облекчава много.

# 155
А ,Рени ми помогна за снимка на аватора,появи се и сега защо я няма  newsm78

# 156
намерих я ,изперках  Crazy

# 157
  • sf
Танче, калинките мисля да ги хвърля някъде по пътя- само да не дойдат в ЕлПе  Wink

моя за първи път този следобяд спи в леглото,.а не в мен. чак ходя да проверявам дали диша  Crazy   ееееееееееей, не е лесно да си изперкал

# 158
  • Sofia
чудя се - дали малкия плаче защото има сополки?!? днес няколко пъти и прокашля - дано не сме го простудили детенцето...
утре ще отидем до поликлиниката да го видят ...

# 159
Ей ме и мен, пак на линия! КАмера не си купихме, утре ще ходим пак. За сметка на това аз се сдобих с две блузки, ако малкия не се кокореше и въртеше можеше и повече да са:) Малкия е изкъпан, наяден и си спинка кротко. Дано да успея да се наям и изкъпя като бял човек и да се хоризонтирам най накрая в кревата Praynig

# 160
Започнах темата, обаче ни е време за баня. Ако ми остане време ще я довърша още тази вечер.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211655.msg4619203#msg4619203

# 161
  • sf
браво Рени, супер са!
а моя още спи. след малко ще го вдигам за банята, ама кой знае ко ще ни прави през нощта  Crazy  калинкиии, калинкиии

# 162
Рени браво  Hug
Тая нощ се будехме за хранене почти през три часа - голям рахат  Grinning дано и тази нощ да е така Grinning
Ние с Десо си гушкаме и целуваме Никола нон стоп...не знам дали би могъл да се разглези от това, но ми прави впечатление, че от внимането което получава се чувства добре... много е спокоен и откакто се е родил почти не съм го чула да плаче
Инфакола и аз не го давам преди всяко ядене , а само като се появят колики и то ако топленето на коремчето не е помогнало
А колкото до яденето - почти всичко смъкнах с раждането, но сега съм на вълна захранване (заради кърмата и заради това , че от раждането много ми падна хмгб). Свеки готви и ми носи, така че не ми се налага аз да се занимавам с това.Не знам ако трябваше аз да готвя, как щях да намеря време точно на този етап
Теди, честит Ви празник   bouquet

# 163
страхотна става темичката Рени  Hug
Евичка заспа,татко й също,а аз съм един кукуряк.........Вечер едва заспивам,ама сутрин съм като сомнамбул.Вече две поредни сутрини,взимам малката при мен кърмя я в полузаспало състояние и заспиваме и двете.Обаче не за дълго,след час вече се е ококорила и започва да се върти и да си бърбори нещо-та дотам с моя тъй бленуван сутрешен сън

# 164
  • София
Рени, страхотни са.   bouquet Нямам търпение да видя всички бебчовци.
Рокси, за Адвантана и Софи съм я мазазала на същата възраст като вас. Изписа ни го въпросната д-р Ангелова от 29 п-ка, а на нея й имам 100% доверие. Нямахме странични реакции, въпреки че се наложи по-дълго мазане.
Мими, Марти, благодаря ви за успокоението.  Hug Днес малко се изакахме, така че се поуспокоих. Дано успея този път с кърменето, много ми се иска. Ама с тези моите тесни канали работата става по-бавно.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт