Юлските мъници големи са гладници

• 10 302
  • 180
  •   1
Отговори
# 90
  • USA
Наливай ти масло в огъня... Обещаното си е обещано - чакам с нетърпение разходките на българска земя.  Heart Eyes

# 91
Ето ни и нас.
Бебо най-после заспа в количката. Хвана ми цаката тва дете и сега ме действа яко. Откачат ми се ръцете и краката да го друсам в тая количка ooooh!
Снощи реших да го изтощя за да спи по-дълго и го събудих 30 мин преди папане за да си пореве малко и да се измори! Mr. Green Имаше ефект - спа до 5ч. сутринта. Можеше и още да откара ама пустите му колики го мъчат много!

Вчера бяхме при чичко доктор- вече сме 5 килца!  Peace Коментара на лекаря беше, че върви към едро бебе... Сладкия дундьо на мама  Joy

Искам да ви питам на вашите бебоци трепери ли им от време на време долната устна все едно им е студено, само че не е от студ?!?!? Педито каза, че е нормално ама не знам  newsm78

# 92
  • София
Абе нашия атопичен дерматит май аз го оплесках Embarassed Значи малкия се изприщи миналата седмица, баш в най големите жеги, с едни малки червени пъпчици по лицето. И след 2-3 дена аз със умната си тиква реших да го намажа с крема на Бюбхен против подсичане. И тази сутрин цялото му личице беше в едни корички, кожата му седи твърда.
Roksi, същата картинка и при нас, само че освен с Бюбхен крема го мазах и с мустела за подсечено дупе вчера и пудра му сложих на вратлето. Утре ще видим педиатърката кво ще каже.
Ками27, благодаря ти  Hug- точно тези "гладни" симптоми има моя бръмбар и аз затова съм смятала, че ми е малко кърмата. Май ще почвам с чай, а после и капки п/в колики Cry
Рени, много си Идейна - рамката е супер Hug И на Тони му къркорят яко червата, но това смятам е ок - добра перисталтика
За неделята в ЮП има ли яснота?

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 09:26 от Aganka

# 93
  • София

Искам да ви питам на вашите бебоци трепери ли им от време на време долната устна все едно им е студено, само че не е от студ?!?!? Педито каза, че е нормално ама не знам  newsm78

Да, макар и рядко, случва му се. Но мисля, че по-скоро за треперене на долната челюст си говорим? Струва ми се, че става като напрегне някаква определена група мускули - не ми е ясно коя, но понеже докторката каза като част от гимнастиката да го вдигам за лапичките до седнало положение - примерно след 4тото упражнение му потреперва по този начин устичката при вдигането. И при други обстоятелства се е случвало, но в момента не се сещам точно кога.

# 94
  • sf
добрютро! днес малко поспах , понеже мъж ми го дундуркаше. гоце, а не ти ли пречат като реват или не се чуват ?
nikka , и на моя му трепери брадата- особено кате реве яко. май се прави на страшен  Wink
а мойто хлапе даже като спи  не спи като  хората- пъшка нещо, върти се, много гадно, не мога да мигна. мисля да спя в друга стая и само като ревне да ходя. тва неговото е  #2gunfire

# 95
  • София
Нищо не чувам вече,умората наделява

# 96
  • Sofia
сега се връщаме от драганов - имам един здрав прав РАЗГЛЕЗЕН малък мъж...
каза ни човека - оставете го да се наплаче - до 3 часа на ден са му позволени ...
сега реве - ще го оставя 10-15 мин да се нареве хубаво!!! аман вече - само на ръце да го носим.

# 97
  • София
Искре, ма то като го гледам колко е сладък как да не го носиш и да не го дондуркаш ...  Heart Eyes Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко  Laughing
Ника, и в болницата на едно от бебетата му трепереше така долната челюст като плаче, но това май е нормално и изглежда много сладко.

# 98
  • Sofia
Sofi Bo, абе той като е мирен и спокоен е голям сладур. ама вече ще съм лошата - рева рева и почна да се успокоява сам! явно си е глезан. сега си седи сам в кошчето за кола и си гледа някакви играчки дето съм му ги закачила и си сумти.
Иве, блазе ти! Аз съм строила мъжо утре да се занимава той с малкия, а аз да си почивам.

# 99
  • На края на вселената!
Една интересна тема за бебоците -  Не се бойте от бебето на ръце
Гери, за акането не се тревожи. За кърмените бебета е нормално от акане на всяко кърмене до това да не акат по 4-5-6 дни. Това че не акат често означава че оползотворява всичко от кърмата и няма какво да изхвърля. Ако наддава добре и пишка често не се притеснявай.

За треперенето на долната челюст при плач - на каката беше така, сега и с Кати е така. Но не винаги, трябва хубаво да се разплаче.

За срещата в Южния парк какво стана? По прогноза го дават дъждовно  newsm78

# 100
Здравейте и от мен.Да ви питам за коликите,нашия от вчера дава признаци,че ги има.Неспокоен е,върти се,плаче и почти не спа нощес.Ако му дам Инфакол може ли да е еднократно или трябва щом го почна да го давам на всяко ядене,както пише?И нали не може да му навреди,понеже не съм сигурна,че наистина са колики.Вие как разбрахте,че почват?

# 101
  • София
Иначе коликите при Ева се появяват почти винаги след ядене-тя е много лакома,вече се наяжда много бързо и ако на едното хранене не почне да се гърчи от болките и газовете то на след другото вече е почти сигурно че ще го направи.Само едно нещо ми е чудно-това че не всеки ден я мъчат тези  колики.Правя статистика и горе долу през ден е много неспокойна,на следващият е мирушка голяма  newsm78Коликите-охххх,по какво ли-нервност,ритане с крачета,напъване,стискане на юмручета,обща раздразнителност,плач, който едва можеш да успокоиш, и още нещо което доскоро бърках с глад-сучене на каквото докопа.Ева в момвнт на болки от коликите,когато я гушна суче ръката ми,врата ми, в зависимост как я нося.Един ден си засука ръката и си направи синица.Това сукане точно  ги успоикоява.Аз и давах гърдата си в началото,мислейки че е гладна,обаче забелязах че не яде а само дъвка зърната ми-от което естествено те се разраняват.Спрях да го правя и засега това което я успокоява ПОНЯКОГА е носенето като "тигърче"-коремчето й на дланта ми и с висящи крайници-сега ще кача една такава снимка показно  Wink
Eto, mokoloko - Ками го обясни вече

# 102
Ние пък май нямаме колики, чукам на дърво....сега ако ни се оправи и обрива съвсем ще сме отличници.
А...и ставаме на един месец, въртят ми се в главата идеи за празнуване, но не искам да споделям преди да са се реализирали. Така че довечера ще пиша:)

Аганка, да знаеш само че на нас ни изписаха Адвантан. Питах тук из форума и сега ще чета мнения. Иначе за съжаление нямам приятел педиатър, който да питам Sad Само едно бивше гадже коремен хирург, но той категорично не става.

П.С. Кога ще е срещата? Че пропуснах май, иначе не съм сигурна че ще успея да дойда.

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 12:47 от r0ksi

# 103
Здравейте,
За мен тази нощ беше кошмарна. Една хлебарка решила, че раните от псориазис са ми много вкусни и към 2 часа през нощта така ме наяде, че после час още ме болеше ръката. Беше си отлюпила цяла коричка и стигнала до кръв и здрава кожа. Направо вече се побърках с тези гадини. Все едно не сме пръскали  smile3511
Иначе бебко вече си разреди съня и не ще да спи през деня. Добре, че поне е кротичък и си стои мирно детето и не мрънка да го взимам в ръцете (пу пу да не му е уруки Simple Smile ). Иначе ако ме пита мен човек мога по цял ден да си го гушкам, щото ми е такъв гальорко... Heart Eyes
Вики, хубаво изкарване в Ботевград и да се върнеш бодра и заредена с положителни емоции.
За срещата, ако е хубаво времето сме там, ако не е, ще сме си по къщята...

# 104
яяя ама то било петък. аз съвсем съм изключила  Confused
Аз да се похваля нашия татко си е в къщи и днес спах до 10  Mr. Green Но пък малкия май го почнаха коликите и през нощта не сме спали много много
Хубав ден на всички. Аз ще използвам ситуацията да изляза малко да посвърша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт