Отговори
# 30
Здравйте ,бонбонковци!
За нула време сте почнали и нова тема,че и две странички сте изписали.
Отбора на ходещите се увеличава.Това е страхотно!  Hug на мен ми се вижда голямо чудо.
Всички снимки който пускате на малките така ме радват,че мога да се връщам  по няколко пъти да ги гледам пак и пак.Всички са различни и всички хубави  Heart Eyes
Весна, ЧРД! Бъди обичана, здрава и щастлива от всичко случващо се край теб!
kaleia новините от теб са чудесни.Какво ще учиш?Браво за постиженията с Каринка.При нас е един ад с гърнето,просто защото Арен е решил,че е много забавен като си го сложи на главата и балансира с него из стаята.Разсипва се от смях и очаква и ние да се смеем на това.
Вине се тревожи за пътуването както казват и другите дали сте на нашето море или съседките ни,подготовката е една и съща/изключая паспорта/
Щастливкати ще имаш 3 в едно.Да се видиш с любимата ти сестрица,моренце и чужбинско  Mr. Green
МарияФ страхотен е Филип  Hug виждам,че и той е с биба.Арен без нея не си ляга вечер.Като заспи я изхвърля през леглото и не се сеща за нея до следващата вечер като си ляга,но ако я няма е голяма драма.Зачудила съм се какво да правя  newsm78
Играчката на Арен за финните движения я взех от Холандия/понеже ме попитаха няколко човека/.Не виждам по нея никъде етикет или надпис с името на производителя или фирмата.Предполагам Марияф може да каже,със сигурност ги има и край тях в Белгия.
mari_anka кога е кръщенето?
Авивреме беше да откриете сезона  Hug много се радвам
Ние вчера имахме среща в парка отблизо с един питбул.Седнала съм на една пейка пия си сок,а Арен на 5-6 крачки от мене си ходи и бута едно дрънчащо топче на пръчка.И изневиделица буквално видях едно препускащо срещу Арен куче,бутна го в крайна сметка на земята и за мое щастие го облиза ...Арен също реагира положително и започна да му се радва.Това се случи буквално за половин минута.Скочих взех Арен,а след малко пристига стопанката на кучето и започна да се извинява и казва : "Ох,слава богу...,че той понякога хапе. " #Crazy А защо не е на каишка?Незнам!
Много усмихнат ден ви желая и бягам по задачките   bouquet

# 31
Здравейте и от нас  newsm51.След тежката и бурна нощ , направо съм като разглобена ooooh! , Мони се събуди в 3 ч и заспа някъде към 6 .Пустата хрема не го оставя да диша миличкия , в комбинацията с кашлица , направо става  #Crazy .

Да ви почерпя -  днес ставам на 26 г
. bowuu

http://images19.snimka.bg/003609935-thumb.jpg със сладко изкушение и с бутилка изстудено бяло винце  http://images19.snimka.bg/003609934-thumb.jpg.

Чао за сега , може по-късно пак да се включим , а утре ще покажа и снимков материал от празника ми .  bouquet

# 32
Здравейте от мен!
От доста време не съм писала - бяхме малко на Поморие, после имах гостенка за 10-на дни и от плажуване не ми оставаше време за компютъра.
Сега пък имам други гости и пак няма време....
Но днес съм сама /бебе е на гости при баба си/ и седнах да почета малко и да попиша, че гледам 2 теми съм изпуснала.
Алекс е малко болен. Пак спазъм на бронхите, но този път без антибиотици, само с хомеопатия и честно казано бързо се оправя. Дано да е така и за в бъдеще, че не ми се иска да боледува. Днес ще го водя пак на лекар да видим как е положението.

честит рожден ден на Весана и на Дони!
честити месечинки и на всички малки сладки бебчета!

За кръщенето на Алекс мислим да е заедно с рожденния му ден в Троянския манастир. И общо взето ще съчетаем 3 празника на куп - кръщене, рожден ден и кумуването.
И аз мисля да се кръстя сега на 15.08. даже и кръстник си намерих.

За сега толкова от мен. Желая лек ден на всички и обещавам по-често включване!

# 33
Денис, наистина класи4еския дървен вариант на въпросната игра4ка я има навсякъде, във всяка аптека или Baby corner, но признавам 4е ме затрудни как се казва... 
Това е Busy baby beads или бебе6ки мъниста ...

Има ги в Amazon и Ebay, ина4е не знам дали ги продават в България. Утре 6те проверя колко струват тук и 6те дам пове4е инфо ...

# 34
Честито на Весана и на Дони!!!

За гърнето - около 5 и 7 месец много активно го използвахме, после ходихме на море и сега отново възобновяваме упражненията. Обикновено ежедневните ангажименти развалят дисциплината и е трудно за бебко да свикне.

За уолкъра - виждала съм такива, но просто не съм знаела, че така се казват. Благодаря, МариІанка.

МарияФ и Асита - много сладки снимки!!!

За отбиването - все още не съм готова да разкъсам тази връзка между мен и бебко. Доста е уморително, но пък има повече плюсове, отколкото минуси.
Бях се сетила още неща, но спря тока.

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 13:07 от Desssy

# 35
Честит Рожден Ден на stes и Doni na Moni! Момичета, желаем ви от сърце незабравим празник, много усмивки и сбъднати мечти!

С много любов: mari_anka  и tzveti roussimova (която ми е на гости Grinning)

# 36
Здравейте,много ми липсвате моми4ета!
Напоследьк не сьм писала...много проблеми се появиха okolo men,но няма да ви натоварвам.
Много теми4ки сте иzписали  Simple Smile,виждам льха добро настроение както винаги  Simple Smile
С Мити бяхме на консултация таzи седмица,мерките ни са 10.140/76 см,добре се раzвива мьника.Педиатьрката,като раzбра 4е о6те не лаzи(zатова пьк пристьпва с помо6т),ни препорь4а да отидем на кранкенгимнастик и в4ера бяхме семейно там  Simple Smile.Много приятно бе6е,пьрzаляхме се с Мити,игра,правихме упражнения(правите ли о6те упражнения на де4ицата?),6те ходим 3 месеца ,ведньж седми4но,ло6о няма.
За хапването_Мити папка по4ти вси4ко ве4е,като иzкÜ4им цитруси,6околад,мед(може не6то да пропускам)Яде от на6ите манджи4ки и ве4е по рядко пÜрета.На 4 хранения сме ве4е.
Ранобудник е ,а така искам да си поспивам,блаженни момински времена  Grinning
От 3 дни майка ми е на гости  Grinning
Не можах да ви иz4ета иzцяло,видях 4е коментирате игра4ките на бебковците.
Мити,играе с куб4ета,коли,топки,камиони,по кьсно мога да пусна снимки.
Както писа МарияФ играта бебе6ки маниста _Motorikschleife ,можете да видите тук колко струва и подробностиЧ
http://www.galeria-kaufhof.de/sales/aktionen/productdetail.asp?f … &prodid=47784
Имаме я в кь6ти от 1 седмица  Simple Smile,тук в МÜнхен,може6 да я види6 вьв всяка 4акалня на лекарски кабинет,zьболекьр и т.н. кьдето се посе6тава от деца.
Мити си пльzха топ4етата и в пове4ето слу4аи я друска zа да му дрьнка  Grinning
Като 4уе някаква муzика zапо4ва да се подрусва целия ,а ако е прав тропа с кара4ета.
Не на последно място 4естит праzник на праzнува6тите и на месе4ковците!
 Hug

# 37
  Момичета само да се похваля за новия ни апартамнет на Оазис, вече свалих снимките вижте

# 38
Здравеите и от нас с Дари!
Малката заспа току що и се възползвам веднага да ви драсна няколко реда че два дни нямахме нет и както виждам вие сте били доста активни през това време Wink
Честит Рожден Ден на stes и Doni na Moni-бъдете безкраино щастливи и нека никога усмивката не слиза от лицата ви!  bouquet
За играчките-вниманието на моята кукла може да се отвлече само за 1-2минутки не повече и то не с играчки ами с нещо елементарно(хартиика,щипка,дистанционно шише от вода и..... Simple Smile)Направо се възхищавам на мъничетата -на тези които вече ходят, и на тези които успяват да оставят мамите си да отидат поне до банята-при нас положението е трагично Confused в момента коийто напусна стаята и става ужас Rolling Eyes
Обривите се оказаха резултат от някакъв вирус и сега сме на капки и мехлем-дано се оправим бързичко!
Sesiliq -дано не е нещо сериозно и всичко потръгне при теб WinkБраво на мъника-страхотни мерки,а това с лазенето ммалко ме учуди.
MariaF Assita -снимките са страхотни,много целувчици на сладките мъничета Heart Eyes
Иринни-страхотна темичка както винаги  bouquet-надявам се да присъствам редовно в нея Wink
Ави-къде потеглихте със сладкия Сашко -ще чакаме разкази,разбира се придружени със снимчици WinkПриятно изкарване!
Лек и усмихнат ден момичета Wink

# 39
mama_meggie -невероятно Hug-поздравления страхотно жилище-бъдете много щастливи в него  bouquetА за гледката просто нямам думи-приказка!

# 40
Здравейте момичета!

Честит рожден ден на Дони и Весана! Пожелавам ви много здраве на вас и на любимите ви хора и да бъдете много обичани!

Колко рожденници се събрахме днес, айде и аз да се отчета с една торта, днес ставам на 33!

Марианка, много се радвам, че Мими е вече добре! Heart Eyes
Мамичка Яничка - скорошно оздравяване на Алекс!
Ави, весело изкарване и ви чакаме да се завърнете отпочинали и заредени с много положителни емоции.
МамаМеги , поздравления - справи ли сте се страхотно с обзавеждането! Много приятни преживявания във ваканционният ви дом!
За пътуванията -  ние вече пътувахме с Рая няколко пъти и най-неприятната част е самото пътуване - не може да седи дълго време седнала на едно място и това е.... Пеем, играем и икаквото се сетя още, но бързо и омръзва всичко. Спи малко по време на пътя, за разлика от брат й, който както се качи в колата и заспива, независимо кога е станал.
Паспорта го извадихме доста отдавна, за да сме готови, че винаги организираме пътуванията в последния момент. Стана бързо  за 10-тина дни - обикновена поръчка.  Багаж носим доста,  даже се снабдихме с допълнителен багажник на колата, хладилник и второ сгъваемо легло. Обикновено купувам готови пюрета за целия престой, сирене, сухари и масло - за любимата ни попара.
Много съм щастлива, че Рая обича риба. Давала съм готови пюрета, както и домашно приготвена, но във всички случаи я харесва.
Прави ми впечатление, че вече не харесва пасирани неща - всичко трябва да е по-наедро, за да усеща храната, а още по-добре е ако може и сама да си я държи и да отхапва...
Играчките - обикновено харесва, неща които не са много подходящи за игра, но има и слабост към книжките  - особено тези с животни, прелиства внимателно страниците и се радва много на любимите картинки. Обожава кучетата.
Щастливка, и Рая като Бобо не търпи обувки. В къщи и на вън ходи боса или по чорапи със силиконова подметка, за да не се пързаля, а обувките не ги търпи и секунда! Не знам като застудее как ще ходим тогава.
За отбиването - не знам кога ще се случи това, кърмя я само сутрин към 5-6-7 , след което пак заспива. Към 9 яде попара или кус-кус, а вечер преди лягане правя кисело мляко с 2-3 обикновени бисквити и изяжда по 300гр. Shocked  Така се научи да заспива сама в леглото, а не на гърда и освен това мама може да излезе да поразпусне някъде Naughty Понякога я кърмя и следобед, но вече  се случва все по-рядко.
За гърнето - Рая я сложих за първи път на 5-6 месеца. Не бях особено постоянна, а и още не съм, но  обикновено като усетя, че започва да ака или веднага след ставане от сън я пробвам, при първи признаци на досада от нейна страна я вдигам  веднага и мога да ви кажа, че резултата е на лице - вече определено знае за какво се използва и в 99% от случаите имаме резултат. Остава да си пожелая повече постоянство от моя страна и ще намалим доста количеството памперси.

Сега виждам , че  Марианка и Лилка са ме разкрили - благодаря за пожеланията момичета! Hug

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 15:13 от stes

# 41
4естито на рожденниците! Живи и здрави!
Афродита, мерси! Това с поспортите го направихме ве4е, дойдоха да проверяват дали децата живеят на адреса и казаха, 4е за 2 седмици ще са готови паспортите.
Мен пътуването не ме притеснява, бебка я мъкнем от 2-месе4на насам-натам. По-скоро ме притеснява комбинацията бебе-4ужда държава. То4но пък в Гърция аз ли4но не съм била, може би заради това. В смисъл, ако възникнат проблеми със здравето...
Ирини, пропуснах за отбиването да си кажа мнението, извинявай HugАз ли4но не бързам да отбивам 1-во - защото така ми е по-лесно /където и да отидем и да закъснеем не се притеснявам, 4е ще остане гладна, сутрин /а и следобяд/ ако ме мързи, бързам или не мога по някаква при4ина не правя попара или др. закуска, давам да си су4е и за 5 мин. сме готови. Въобще 4есто ми се слу4ва да цокаме вместо да ядем твърда храна./ 2-ро - мисля, 4е бебка още не е готова за това, търси си цокането детето, може би сега заради зъбите, но не искам да я лишавам от това успокояващо средство. 3-то - убедена съм, 4е така засилвам имунитета й и съм по-спокойна. и реддр. при4ини, които няма да изброявам. Това е ли4но за мен, ти ще прецениш дали Спаси е готов и ти как се 4увстваш.
Мама меги, 4естито и браво на вас, много експресно се справихте!

# 42
За рожденничките!

Честита месечинка на Ева на Поли! (загубихте се ей)

Честито за новото жилище на Меги-чудесно е! Hug
Много се радвам,като гледам снимките на всички бебоци-ние сме щасливки с тези съкровища,които имаме! Heart Eyes
На болничките бързо оздравяване!Още исках да пиша,ама нещо не се чуствам много добре,май кръвното ми е паднало и ще полегна,докато спят малките разбойници Mr. Green
Целувки на всички!
П.П. Поздравления на Ирини отново за чудесната темичка!

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 16:10 от yoana77

# 43
  • Sofia
Мили виртуални приятелки, черпя ви послучай моя рожден ден Simple Smile

Благодаря ви за милите думи и хубавите пожелания Hug

Stes, бъди жива, здрава, усмихната и много обичана от хората, които обичаш!

# 44
Честит рожден ден на Дони и Весана!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт