За нула време сте почнали и нова тема,че и две странички сте изписали.
Отбора на ходещите се увеличава.Това е страхотно!
на мен ми се вижда голямо чудо.Всички снимки който пускате на малките така ме радват,че мога да се връщам по няколко пъти да ги гледам пак и пак.Всички са различни и всички хубави
Весна, ЧРД! Бъди обичана, здрава и щастлива от всичко случващо се край теб!
kaleia новините от теб са чудесни.Какво ще учиш?Браво за постиженията с Каринка.При нас е един ад с гърнето,просто защото Арен е решил,че е много забавен като си го сложи на главата и балансира с него из стаята.Разсипва се от смях и очаква и ние да се смеем на това.
Вине се тревожи за пътуването както казват и другите дали сте на нашето море или съседките ни,подготовката е една и съща/изключая паспорта/
Щастливкати ще имаш 3 в едно.Да се видиш с любимата ти сестрица,моренце и чужбинско
МарияФ страхотен е Филип
виждам,че и той е с биба.Арен без нея не си ляга вечер.Като заспи я изхвърля през леглото и не се сеща за нея до следващата вечер като си ляга,но ако я няма е голяма драма.Зачудила съм се какво да правя
Играчката на Арен за финните движения я взех от Холандия/понеже ме попитаха няколко човека/.Не виждам по нея никъде етикет или надпис с името на производителя или фирмата.Предполагам Марияф може да каже,със сигурност ги има и край тях в Белгия.
mari_anka кога е кръщенето?
Авивреме беше да откриете сезона
много се радвам Ние вчера имахме среща в парка отблизо с един питбул.Седнала съм на една пейка пия си сок,а Арен на 5-6 крачки от мене си ходи и бута едно дрънчащо топче на пръчка.И изневиделица буквално видях едно препускащо срещу Арен куче,бутна го в крайна сметка на земята и за мое щастие го облиза ...Арен също реагира положително и започна да му се радва.Това се случи буквално за половин минута.Скочих взех Арен,а след малко пристига стопанката на кучето и започна да се извинява и казва : "Ох,слава богу...,че той понякога хапе. "
А защо не е на каишка?Незнам!Много усмихнат ден ви желая и бягам по задачките
.След тежката и бурна нощ , направо съм като разглобена
, Мони се събуди в 3 ч и заспа някъде към 6 .Пустата хрема не го оставя да диша миличкия , в комбинацията с кашлица , направо става 
)
,виждам льха добро настроение както винаги 
Понякога я кърмя и следобед, но вече се случва все по-рядко.