Отговори
# 45
Честито на рожденничките , да са ни живи и здрави и още дълго време да споделяме радостите си заедно  Hug Hug Hug

За уолкъра аз като че ли искам да му вземем  Rolling Eyes Не само заради помоща за прохождането, ами и отпред има супер много занимания и мисля че би му било интересно  newsm78 Ох, чудя се още. Никъде в Стара Загора обаче няма уолкъра на Чико  ooooh! Могат да ми го поръчат, ако го искам, но трябва да са сигурни че ще го купя, защото бил скъп и щял да стои цяла вечност в магазина  #Cussing out А колкото и да ми харесва на картинка, искам да го видя на живо, все пак и аз пари ще давам  Crossing Arms Видях в един магазин уолкър на Чиполино, не е лош, хареса ми , но ми се искаше едно сравнение. На Чиполино е дървен и също има много интересни занимания отпред-кубчета с картинки, огледалце, звънче- http://www.chipolino.com/showpop.php?product=1456
Ами май ви надух главите  Embarassed Ама съм на тази вълна и само умувам  ooooh!

# 46
Честит Рожедн ден на Весана, Стес и Дони!!!
Мили момичета желая ви най - вече здраве, бъдете многооо щастливи и обичани   bouquet

# 47
Здравейте!
Честит рожден ден на Дони,Стес и Весана!Здраве,щастие и незабравими мигове ви пожелавам !

Ние пък сме доволни от Уолкъра на Чико -Румчо ходи добре с него и по паркета,а като му писне  започва да си играе с него-върти му колелата,по-натам ще пуска топки през 1 дупка и фигурки в съответните отвори.

От както пробиха зъбите Румчето неиска да смучи беберони-за добро или зло,основно си дъвче ръката.
Днес сме цял ден навън,защото  чистачката идва всеки петък,изпратихме майка ми на дълго пътуване до страната на изгряващото слънце-там отива на ежегоден есперантки конгрес,после се разходихме,хапнахме в Хепи и се прибрахме.

Лека вечер от нас   bouquet

# 48
  Стес, Весана, Дони - Честит Рожден Ден, бъдете много здрави, много обичани и обичащи и нека всяко ваше начинание жъне само успехи !  bouquet
  Момичата много ви благодаря за поздравите, аз наистина много се гордея ,защото това макар и така експресно, е първият чисто наш дом, който ние сме си направили от край до край и аз имам заслугата за всяко едно предметче вътре, а наистина смятам ,  че се получи много уютно и приятно, даже си говорехме , вече искаме там да си живеем за постоянно.... е какво ще правим извън апартамента вече не се знае... но... е и вкъщи си е хубаво щото си е вкъщи, но дай боже някой ден да си направим дома така както искаме да бъде .. на някое прекрасно място... мечтиииии Flutter
  Ивелина, ние имаме Уокара Лаци си ходи с него на първоначално не му се радвах защото Лаци имаше нужда от упора , а уокъра не е  много стабилен, но сега вече е ок, но да ти кажа и този на чиполино изглежда добре... абе готина играчка си е ... ако си решила давай
  Ирини мерси за инфото, но не беше за мен, Лаци има паспорт от както стана на 2 месеца и даже вече го водихме на ски в Австрия... успех на смелите странстващи , приключение си е, както до морето така и по- надалеч... все пак нашите съкровища вече , мърдат шават, искат и какво ли не още... Да са ни живи и здрави
 Да ви кажа Лаци е станал такъв лакомник, само вика амамамамам и като види някой да яде такъв вой надава, докато не му се даде... и днес направи на два пъти по 4-5 самостоятелни крачки, много ме зарадва, такъв ми е палавничко , навсякъде иска да се завре, да пипне , да види и т.н... сигурно както вашите
 З играчките, аз нещо последно време не отделям внимание на това , но ще се взема в ръце, той все си играе с нещо което не е играчка и то винаги е по интересно, но факт е  , че отдавна не съм му купувала нови играчки, за сметка на това днес се прибрах с една торба дрехи, че нещо от това амамамма нищо не му става..хихих
  Риба във всякакъв вид яде, в пюрета, чиста на пара(от нашата), пържена(от ресторанта)... нали ви казвам не дай си боже да е покрай теб ако ядеш...
  Голямо ми е инатче, като иска нещо, нищо не може да го спре... аз ми нещо не устоях и ме го позволих или той е нещо .. незнам вие давате ли всичко на децата си , което те искат и карате ли им се като правят бели, аз като ме се скарам той пуска долната устна и чака да види как ще реагирам... много е хитър.. ако мине номера ок, ако не по- късно пък ще пробва   Mr. Green
  За ТВ, животни и всякакви движещи се е винаги готов, много му е интересно ,точно както и вие сте описали, бон-бон си го гледаме редовно..
  Пописах, а вече ми се спи.. прегръщам ви всички и до скоро

# 49
Хайде да изпием по едно фрапе заедно! Hug

Ще почерпя и с нещо сладичко,че днес с моя мъж имаме празник-11 години сме заедно Heart Eyes,за съжаление е извън града по работа, но ще си го отпразнуваме като се върне.

И не на последно място-Честита месечинка на празнуващите днес сладури!

На всички весели почивни дни и много усмивки!

# 50
добро утро момичета.
мама меги поздравления за прекрасния ви апартамент! Много е стилно, изчистено и същевремнно с това уютно и модерно!!! Много хубави момнти да иате там и това д ае ген. репетиция за голямата къща!/не е лесно обаче, да знаеш  Wink  За пътуванията цитирах името ти по повод на това, че вече имаш опит и можеш да кажеш повече за организацията /както и стес/, а не че давам съвети  Peace
Днес спаси става на 11 месеца. Поздравявам наборчетата.
Черпя ви с

тук
Сесилия надявам се да си напълно добре вече, а ако искаш можеш и да споделиш за премеждията си - тук никой няма да натовариш. Мислих те  Hug
Ви, точно удобството също е част от мотивацията ми за кърменето... ох.. то ще си покаже времето дали ще спираме или не..

# 51
Добро утро, сладурки! Grinning
Бързам да честитя 11-тата месечинка днес на Сспас на irinii, Тити Мити на Sesiliq, Габи на walentin и Деян на Дас! Много щастие и радост в детските очи! Heart Eyes

yoana77, честит празник на теб и съпругът ти. Много любов ви желая и незабравими моменти заедно!

mama_megie, вчера с tzvety разглеждахме снимките на новият ви дом и много му се радвахме. Красиво е! Да си живеете в него в мир и сговор. Честито! Grinning
Ви, пътувайте спокойно до Гърция и приятно изкарване! Grinning Ще си вземеш лекарства от първа необходимост и така ще си по-спокойна.
stes, и аз не пасирам храната. Веси дъвче и се справя добре без да се дави.
Мамичка Яничка, тези дни си мислих за вас, къде се изгубихте. Вече разбрах. Grinning Стискам палци Алекс бързо да оздравява! Praynig
lillka, и моето положение е същото. Веси се е лепнала за мен като гербова марка и няма мърдане. Само да се обърна с гръб и се започва със сърцераздирателният рев. Confused
dennis, мислим да направим кръщенето 4 дни преди рожденният и ден. На 26-ти август. Вече се вълнувам много.
Assita и MariaF, много се радвах на хубавите снимчици. Grinning
Сега чакам tzvety, Ивето и Алекс да се събудят и отиваме на разходка. Мими и Ивка си играят много хубаво, толкова съм щастлива! Понеже, знаете, Мимка обикновено страни от деца, но те двете така чудесно се разбират. Голям екип са! Grinning Ще си направим снимки и ще покажем.
DVV, аз пък те "видях", че си тук. Crossing Arms А ти не искаш да се "обадиш".
Много целувки за всички вас! Прегръщам ви! Heart Eyes

# 52
Хайде да закусим заедно!

4естита месе4инка на празнуващите днес!
 yoana77, 4естит празник!

mari_anka, ама вие как така сте заедно с  tzvety? Май нещо съм недоразбрала Embarassed newsm78Извини ме Rolling Eyes

# 53
DVV, аз пък те "видях", че си тук. Crossing Arms А ти не искаш да се "обадиш".

А искам ама немога Joy Ники се размрънка и трябваше да ходим оттатък Crazy
Започвам да пиша и все за нещо трябва да ставам ooooh!  А то показва че постоянно съм тук  Crazy

Честито на всички рожденници Heart Eyes  bouquet Hug

Айде пак ме викат ставам ooooh!

# 54
DVV, много е хубава снимката на сладурчо на аватара. Grinning

# 55
Здравейте!  Simple Smile
ВклÜ4вам се zа да ви по4ерпя,на 01.08 мьжьт ми има6е рожден ден,а днес Тити_Мити става на 11 месеца.4естито и на набор4етата ни  Heart Eyes.

6те се по4ерпим с приятели,а дове4ера дано ни се отвори пара6ута да идем на концерт на Джана Нанини,днес раzбрахме,дано намерим билети.
Много се радвам на ходе6тите бебковци,Мити както писах не лаzи активно,само леко се отбутва наzад,мьрzеливи4ьк си е.Седи стабилно...и прави стьп4ици с помо6т.Каzва мама,баба,тата и др.които много много не раzбираме  LaughingАбе вси4ко му е наред на детето,педито каzа,но двигателното му раzвитие ме притеснява,вьпреки 4е всяко детенце си е индивидуално.
Ирини,благодаря zа вниманието  Simple Smile
Аz сьм добре,иzследванията на хормоните и 6титовидната жлеzа са ОК,няма там проблеми  Grinning,предписаха ми билкови капки zа регулиране на цикьла.Запо4нах да свалям килограми моми4ета,не мога да повярвам. Grinning
За премеждията ми.....те се слу4иха с майка ми,в момента е раzделена с ба6та ми,имат нужда от подкрепа и двамата,а мога да помогна само на единя....Аz раzбирам,но те са хора от друго време.
 Hug
Мити спинка,а аz се приготвям zа гостите.

# 56
Пропуснах да се похваля с новата игра4ка на Тити

а в4ера се сдоби и с ето таzи

# 57
Здравейте!

yoana77 , честита ви годишнина, дай Боже още 6 по 11 да сте заедно и много да се обичкате!
mama_meggie , честито за апартамента, страхотен е. И Алекс като вас яде всичко от всякъде, давам си му ядене от заведенията, от нашето, защото и той е лакомник.
Sesiliq , честит ти рожденник, малко на патрици! Да ти е жив и здрав! За килограмите - и аз започнах да свалям до такава степен, че съм заприличала на тапициран скелет  Mr. Green , вече се побирам в дрехи от преди 3-4 години, когато бях 48 кг  Rolling Eyes . Дано имаш успех  Hug
mari_anka , радвам се, че не сте ни забравили. Алекс вчера го водихме на лекар и е значително по-добре.

Ставам за сега. Лек ден на всички!

# 58
Честита месечинка на Спас на Irinii,  Габи на Walentin, Деян на Дас, Димитър на Sesiliq! Да растат здрави и послушни!

Ви, ние сме на гости на Марианка, в Стамболийски, да не ти е странно!
Ние сме тук за петък , събота и неделя, прекарваме си чудесно, в момента бебоците спинкат и ги чакаме да се събудят, за да тръгваме по разходки. Днес в града се прави съботен пазар, май няма да се класираме за него, но ще посетим магазините, разбира се. Следобяд планираме да ходим на езерца на Кричим, да се поплацикат децата.
Изобщо програмата е пълна, затова чао засега от нас, да не пропускаме свободното време.
Поздрави и целувки на всички бебчета и весел уикенд!

# 59
Честито на всички месечковци  Hug Hug Hug Да пораснете големи и засмени и следващия месец да се почерпим за годинката ви  Hug

Хехе момичета дечицата ни съвсем скоро ще станат на годинка  Party Толкова се радвам, а времето което прекарах с вас мина толкова бързо. Радвам се, че споделихме заедно толкова много емоции, протичането на бременността, раждането, а съвсем скоро и първата ни годинка  Heart Eyes Ох, нещо на чувства съм го ударила  Crazy

Sesiliq, сподели моля те за колата на Чико, хубава ли е, стабилна ли е, лесно ли се бута от майката, гумите пластмасови ли са и гладко ли върви по пътя? Обсипвам те с толкова въпроси, тъй като чичото на Светли ще си идва от Испания и ще му купува такава кола, но освен на картинка не съм я виждала и нямам други впечатления за нея  Rolling Eyes

Днес имахме детски празник в Стара Загора послучай ССК , снимки за сега мога да пусна само на тортата, която една мама сътвори, а по-късно ще пусна снимки и със Светли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт