Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Talcid и за какво се използва?
Какво е ехокардиография и защо е важна за бебето?
Каква е помощта за второ дете и какви са плановете за увеличаване на тази помощ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Talcid и за какво се използва?
-
Какво е ехокардиография и защо е важна за бебето?
Ехокардиографията е неинвазивно изследване, което използва ултразвукови вълни за изобразяване на структурата и функцията на сърцето. Това е важно изследване за бебето, тъй като помага да се определи дали сърцето му функционира нормално и може да идентифицира потенциални проблеми, които изискват медицинска намеса. Ехокардиографията е неинвазивно изследване, което използва звукови вълни за създаване на изображения на сърцето. Това е важно изследване за бебето, тъй като помага да се определи дали сърцето му функционира нормално и може да разкрие необходимостта от оперативно лечение в рамките на няколко дни след раждането.
-
Каква е помощта за второ дете и какви са плановете за увеличаване на тази помощ?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са различията в мненията на участниците относно лекарите и медицинските прегледи?

), всичко може да върви и по - леко. трябва до 2-3 седмици да реша, но чакам да ми кажат дали ще ми пазят къщата и колата тук (щото се оказах прецедент), иначе няма да остана.
просто исках да споделя че с мъжа ми откак сме се омъжили преди 6 години сме се разделяли само 2-3 пъти заради негови командировки в чужбина и то винаги защото е нямал избор да откаже. не че аз го спирам, мъжа ми примерно отказва да ходи по фирмените тиимбилдинги без мен, защото му е скучно. има и други колеги които мислят като него и са измислили да се събират винаги с жените си, защото се познаваме и ни е много весело и забавно като компания. така де на никой не му се скача в един чувал и да е с някви си непознати там за цял уикенд. в тази връзка да ви призная предния път преди 3 години мъжа ми се върнаот Белгия и толкова си липсвахме че веднага след кока-колата ванила и бонбоните рафаело е станала и нашата дъщеричка Ема
ето сега са от 8 дена на море и всичко друго ми се види излишно и безмислено тях като ги няма. в този смисъл споменах за скъпите неща, които не ме правят щастлива 
Момичета, като стана дума за контракций и аз имам такова втвърдяване или долу вдясно или горе до пъпа особено като лежа.Незнам какво е-дали е бебо или са контракций.На 13 съм при доки да чакам ли до тогава или да ида по рано?
За циците -растат ама според мен нормално.с дъщерята бях като Лоло ферари
след това спаднаха на75- Б а сега съм 80 -Б, 85 -Ц.
, та малко да го разведря...
Що се касае до ремонта има бая време до снимки, но няма да пропусна да ви се похваля
щото не виждам за какво. не всеки има парите и възможностите на другите, а и всеки си решава кое е най добре за него и семейството му.