Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 329
  • 622
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте, момичета,

Аз чак сега си пристигам в офиса-бях по задачи.

Тази сутрин кантарчето ме отчете 79.900, а вчера-80.500-много съм доволна, да не говорим, че съм в м.ц. и сигурно след ден-два ще се видят големи резултати, е друго си беше с онова лъжливо механично кантарче- сега щеше да показва 74-75 Flutter, ама вече знам, че само ме е баламосвало Laughing

Успешен ден ви пожелавам и много прегръдки от мен Hug Hug Hug
Супер,  newsm81, страхотно, след МЦто ще има още.

# 151
Зачезвам за малко, че ми се отвори работа.
Предлагам  да помислите за една среща на по кафе. Ако има ЗА ще гласуваме.
Чао за сега и прегръдки.

# 152
  • София
Аз съм за срещата  Laughing

а, какво е МЦ..  Blush?

# 153
  • Бургас
ха ха да наистина е вярно това с обувките. На мен така бяха ми станали малки всички обувки като напълнях, може би носех с един номер повече да не говорим че ми ставаше само един чифт по широки ботуши, но от скоро забелязах че някои чехли са ми широки и старите обувки вече ми стават.

# 154
И аз го забелязах това с обувките.Преди голямото дебелеене носих 39 номер обувки.А  когато вече бях качила многото кила 40.Сега забелязвам че  почват и на мен да ми хлопат на крака.

а, какво е МЦ..  Blush?
месечен цикъл

# 155
  • София
И аз го забелязах това с обувките.Преди голямото дебелеене носих 39 номер обувки.А  когато вече бях качила многото кила 40.Сега забелязвам че  почват и на мен да ми хлопат на крака.

а, какво е МЦ..  Blush?
месечен цикъл

За убиване съм, как не се сетих!

Мислех си, че е етап от диетата  Blush
 Joy Joy Joy

За обувките е съвсем възможно. По Дискавъри имаше предаване за тези операции за редуциране на големината на стомаха и едната жена след сваляне на към 100тина кг беше наламила номера на обувките с 3-4 мерки.

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 13:06 от mihaella77

# 156
месечен цикъл

Мислех си, че е етап от диетата  Blush
 Joy Joy Joy

е ми етап от диетата си е -такъв дето качваш през него, а после рязко сваляш Joy Joy Joy

# 157
  • Пловдив
Завърнах се от моето спортуване. До центъра на Пловдив и обратно с количката - към 4 -5 км. Уж не е жега, ама само уж...   ooooh!
Иначе за обувките - просто краката отслабват и може би затова. Аз нося стандартен български 35-36 номер, но ... при ширината на крака ми съм принудена да си купувам 38, дори и 39  #Crazy Просто не влизам в малките номера, защото са по калъп и ширината отговаря на дължината  #2gunfire

# 158
  • В полето, под тепето.
Сноу поздравления за резултата newsm51. Пийваш ли Липозана?
Фоли - кексчето ти е супер-  newsm10
Може ли някой да качи снимка на обзмасления кашкавал newsm78
Знам на кой щанд да търся, но досега не съм откривала. А като знам етикета, ще е по-лесно.
На несвалилите кураж!

# 159
Здравейте Simple Smile Днес цял ден имахме проблеми с интернета в офиса и затова чак сега пиша.
Браво на всички с минуси, а и на задържалите! Много се радам, че най- накрая намерих режима, от който наистина има някакъв ефект.
Хайде и аз да се похваля Simple Smile - 500-600 гр. Вчера бях 74,5, а днес 73,9 или 73,8. Кантара ми е механичен и не ми показва точните грамове.
А да ви попитам моркови могат ли да се ядат?
Благодаря!

Пожелавам лек и приятен ден на всички!

smile3525 newsm51 smile3525

# 160
Браво Сноу!!!  newsm68 newsm44 newsm68
Крайно време беше да получиш и ти минусче Simple Smile)

# 161
Поздравления, Пети,

моркови можеш да ядеш в смесените дни, когато са разрешени зеленчуците.

Момичета имам питане: от няколко дена усещам схващане на някакъв мускул на хълбока, не е болка за умиране, но е доста неприятно. Дали няма нещо общо с режима? Аз не мога да си го обясня, но вече 4 ден е така, схваща се само левия крак, а не съм се натоварила физически Thinking Thinking Thinking.

# 162
  • София
Сноу поздравления за резултата newsm51. Пийваш ли Липозана?
Фоли - кексчето ти е супер-  newsm10
Може ли някой да качи снимка на обзмасления кашкавал newsm78
Знам на кой щанд да търся, но досега не съм откривала. А като знам етикета, ще е по-лесно.
На несвалилите кураж!
Тиси, мерси,  Hug още 2 дни съм на стария фет-бърнър и от неделя почвам Липозана.
Ама си мисля, че с Липозана трябва да имам по-добри резултати  newsm78
Относно продуктите на Маджаров, и аз се интересувам!
Пети, поздравления!!!   bouquet Моркови - в смесените дни
Бачи,  Hug  bouquet  Grinning
Маша, не мисля, че може да е от Дюкан... Надявам се да се оправи, както е започнало!  newsm10

# 163
  • Пловдив
Момичета, черпя, днес правя половин година от режима  bowuu

# 164
Поздравления, Пети,

моркови можеш да ядеш в смесените дни, когато са разрешени зеленчуците.

Момичета имам питане: от няколко дена усещам схващане на някакъв мускул на хълбока, не е болка за умиране, но е доста неприятно. Дали няма нещо общо с режима? Аз не мога да си го обясня, но вече 4 ден е така, схваща се само левия крак, а не съм се натоварила физически Thinking Thinking Thinking.

На мене ми се схаванаха прасците на 7-мата нощ май беше и.... казаха ми, че е недостиг на магнезии. Купих си 10 хапчета Магнерот  и ги изпих. После взех витамини Доплер(*1 на ден) и рибено масло Ескимо(взимам по 2 на ден). Сега съм добре.

Общи условия

Активация на акаунт