Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 310
  • 622
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Бо, да се теглиш веднъж дневно си е напълно достатъчно, според мен. Повече действа изнервящо. Сега съм в 3 фаза и се тегля веднъж седмично, да не стане фал и да кача  Laughing Пък иначе стратегията на Вещи е най-добра - всеки път, като се тегли, е с минуси  Laughing

# 196
За сега карам смесен режим 5/5, но от 13-ти съм решила да го правя 4/3. Добре е в началото да се мериш 1 път на ден, за да проследиш реакциите на организма си. Но като почна 4/3 смятам да се меря на седмица Simple Smile))

# 197
  • Варна
Тъй,
много ми беше гот с вас, но ще се видим чак в понеделник следобед! Просто ползвам компа на работа за интернет, а утре и в неделя почивам. Ище правя така:

Само дето краката ми са малко по-дебелички  smile3534
Чао, прегръщам ви

# 198
 smile3506 .................. искам и аз така  smile3502

# 199
  • В полето, под тепето.

Цитат
Аз пък се тегля веднъж на 10 дена или 2 седмици и винаги съм минус  #Silly
И аз ще правя вече така, че иначе от сутринта ми се скапва настроението. Laughing
Обиколих три супермаркета- няма  обезмасления кашкавал на Маджаров.
Не знам какво ми влезе днес в главата тоз продукт newsm78
Моля някоя дюканка - пловдивчанка- ако намери да свирка.  Whistling
Няма в Сани в /център и Тракия/ и в Кауфланд. И в Била съм търсила.
 smile3514
То нещо нашата група се поразреди, но дано се появят нови попълнения. Mr. Green

# 200
Вещи, честит празник! newsm51 Почерпката е на ниво. Hug

# 201
  • Петрич
Виждам говорите тук за моя любим кашкавал,та се сетих да питам и за сиренето.Аз си купувам свежо сирене,ама не ми харесва много.Има ли друга алтернатива?

# 202
  • Пловдив
Тиси, доста нови попълнения има от тия дни  Crazy Дали и тук да не си направим едно списъче на 1 страничка - кои сме, от кога сме, изходна позиция и сегашни килца newsm78 Какво ще кажете? Flutter

# 203
Виждам говорите тук за моя любим кашкавал,та се сетих да питам и за сиренето.Аз си купувам свежо сирене,ама не ми харесва много.Има ли друга алтернатива?
Аз ям някакво гръцко, "талия", без холестерол, много е вкусно. Не е много нискомаслено май, ама не ми се отразяваше зле на диетката.

# 204
Тиси, доста нови попълнения има от тия дни  Crazy Дали и тук да не си направим едно списъче на 1 страничка - кои сме, от кога сме, изходна позиция и сегашни килца newsm78 Какво ще кажете? Flutter

newsm10

# 205
  • Петрич
Мерси,Foli!   bouquet

# 206
  • В полето, под тепето.
Става, ама аз ще съм на последно място по постижения. Sad

Вера има и сирене на  Маджаров-бях качила снимки, но ги изтрих. Пише Краве сирене Лайт на етикета.

# 207
  • Пловдив
Става, ама аз ще съм на последно място по постижения. Sad

Вера има и сирене на  Маджаров-бях качила снимки, но ги изтрих. Пише Краве сирене Лайт на етикета.

Тиси, къде ги има?

# 208
В Русе в КАУФЛАНД има КРЕМ СИРЕНЕ ЛАЙТ НА МАДЖАРОВ - едни малки кутийки от 170 гр и има 150 кал на 100 гр.
Намерих само тази снимка, но иначе видях ЛАЙТ версията.

Хмммм какво намерих ето тук http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=22308

Оказва се, че са Пловдивска фирма. Тези, които са от там може директно да се свържат с офиса им и да попитат къде могат да намерят продуктите им:
Димитър Маджаров - 2 ЕООД
Пловдив 4003, ул. Ильо Войвода 3
тел. 0339 / 35 12
mobile: 0887 / 81 62 75
e-mail: madjarovi@mail.bg

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 20:47 от Denichkata

# 209
Силно подозирам, че жената на Маджаров е върла Дюканка Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт