20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 589
  • 339
  •   1
Отговори
# 105

хот ...имам 60 видеокасети с хубави филми и не искам да ги хвърлям ами да ги даря или дам някъде.. ама къде newsm78
Обади се в библиотеката и ги питай. Ние в нашата приемаме все още дарения на видеокасети. Имаме постоянен малък щанд, на който продаваме за дребни суми даренията (видеокасети, DVD-та, книги, аудиокасети, CD-та). Само дългосвирещи грамофонни плочи отказваме, макар и да сме имали обаждания.
2 пъти годишно организираме и големи разпродажби на даренията.
Парите отиват най-вече за безплатни за посетителите програми, предимно за децата. Плащаме с тях на музиканти, циркаджии, змиеукротители, фокусници, майстори на драмата, и други такива екземпляри, дето спасяват майките от чудене как да забавляват дребните по цял ден.
Както и за разни други глезотийки - големи плюшени играчки да се въргалят с тях децата, пъзели, програми за възрастни (йога, тай-чи, как да си пазим идентичността, как да печелим от eBay, и т.н).
Ако одобряваш такива каузи, можеш да попиташ дали ще ти приемат видеокасетите. Simple Smile

# 106
А пък Джи, чойсовете могат да са, да речем три.  Laughing

Ок: Найлс, Найвън, Нийл. Тези трите ги съотнасям към фамилии като Иванов/Петров/Нецов даже Wink, макар че твоята сигурно е по-сложна. Абе, ти да не би да ни моташ тука да се бъхтаме с Н и накрая да ни шокираш с някое съвсем различно име с ер малък, примерно? Laughing

victoria, за касетите - ако са подходящи за деца, виж имате ли учлище за profoundly handicapped наоколо и ги дари там.

# 107
малкия, дето обича пържени филийки?

Тъкмо да те съжаля, че Марти е болничък, и ти за пържени филийки заговори  Crossing Arms... и нямаше как... направих си...
Според мене подведи Тандурито под отговорност, заразила те е по нет-а

А пък Джи, чойсовете могат да са, да речем три.  Laughing

Ами аз си спомних оня ден за снимката на ТинаХрисовото сладурче и на мен ми се прияде, хем не съм бременна Simple Smile, Ама Марти, уж болен, а как му плющяха ушите като ги яде Simple Smile Чакам сега Тандури да се покаже, че да сподели розеолните си впечатления и опит.

Аз галсувам за Никола и Нолън.

# 108
Моят син изкара дребната шарка(тогава съвсем се обърках розеола ли я наричат тук....друг вид ли е розеолата -бляяя...)....та така...щом има обрив-вижда се края...чакаш да отмине,и така...поне на нас това ни казаха.....

# 109
блажка...мерси за идеята,точно такова място търся по принцип.. с някаква кауза.От уебсайта на библиотеката казват че приемат книги обаче ,нищо не споменават за касети или ДВД.Ще звънна утре ,те пък може да ми препоръчат друго място.

А вие за имената давайте по един чойс де..кви са тез 3-4 чойса,няма как да изберем победителя накрая Naughty.Не ми обръщайте внимание обичам да регламентирам Rolling Eyes
Аз казвам Нейт (2ри чойс за всеки случай Никълъс)

лелее Джена щастливка си да знаеш ...колко майки могат да се похвалят че детето им има И виртуална кръстница

# 110
ТинаХрис, оправи ли се раш-а на малкия, дето обича пържени филийки? Мартин сега се показа с един, който ми се струва на хийт раш, ама не съм сигурна, защото изглежда сякаш го сърби. Сега ми присветна, че може да е розеола. Тандури, на Елена предписаха ли и нещо? Мартин беше 2 дена с темп. 100.1 и после спадна и след един ден се появи малко петно с пъпчици на гърба и днес се увеличи. На Елена по цялото тяло ли беше?

Абсурд да ви насмогна на писането! До тоя постинг на Бистра стигнах и отговарям, щото е за мене- да, по цялото тяло е, не е осособена пъпка, а по-скоро петна. Нищо не се дава за Розеола, само гледай да не се изпотява много, дръж с по-малко дрехи. Давай течности и следи температурата. За 2-3 дена е изчезнал обрива.  Peace

Отивам да чета нататък  ooooh!

Айде дочетох!!! bowuu

Розеолата НЕ Е дребна шарка, двете са много различни. По принцип реозеолата ибива по цялото тяло, но започва отгоре надолу- първо глава, лице, корем, крака и т.н. Щом е спаднала температурата с появата на обрива, значи може да е от това.

Аз да ви се похваля, намерих си страхотен deal за keyboard ( да му се не види на това йоника ли му се вика в БГ?!) за малкия 2-ра ръка. Не планирахме да го купуваме още, ама така се случи и го взехме, в следствие на което майка му се спука да свири тая вечер  Laughing и установи, че за от преди 18 години свирила, не е чак за изхвърляне, дори си помних как се четат ноти  Joy Малкия обаче е такава дебела глава, нищо не дава да му показваш, всичко сам иска да прави( нали и на пустото Монтесори затова го пращаме), че направо жална ми майка как ще го уча.
Я майките с опит изкажете се какви школи да му купувам за начало за да му обясня що е то ноти и т.н., малко гами и други екстри. А да го оставям ли да дрънка като му се дрънка или да ползваме пианото с респект и само по предназначение newsm78 Иначе малкия заек има хубава стойка, пръстите му пасват чудесно, аз на тази възраст не можех да стигна половината клавиши Simple Smile, схвана как да свири със свити пръсти, ама толкоз за първи път  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 07:32 от Tandoori

# 111
За името:
 Найлс
 Нолън
 Натаниъл
 Честно не ти завиждам, че трябва да го кръстиш на някой, а не както на теб ти харесва Rolling Eyes.

Тandoori, аз ще питам свеки какви книжки с ноти да вземеш на Калин( тя е учителка по пиано). Мисля, че е малко малък за систематизирани уроци, но пък e хубаво да започне отрано.

# 112
Хелоуу, хъмериканки, кат дойде събота и айде на втора страница още от сутринта... Sad
Какви ги правите толкова, че хич, ама хич ви няма?  Wink

...А пък аз днес хоствам бейби шаур, да се похваля- на една приятелка, която очаква момиченце нач. на Окт., ще пусна после снимки (ако успея и намеря време да направя, де).

Анет, не се ослушвай, къде са снимките от твоя шаур от миналата седмица, а?   Simple Smile

Лек и хубав уикенд на всички!   bouquet

# 113
Цитат
Хелоуу, хъмериканки, кат дойде събота и айде на втора страница още от сутринта...
Какви ги правите толкова, че хич, ама хич ви няма? 
Нали...оказва се,че през работната седмица,се намира повече свободно време за форума,а сме заети ( и то как) през почивните дни:))) и после,много се работело  в Америка,а  Mr. Green (да не ме започнете сега...лиготи ми се днес....).
лека почивка и от мен.

# 114
Нали...оказва се,че през работната седмица,се намира повече свободно време за форума,а сме заети ( и то как) през почивните дни:))) и после,много се работело  в Америка,а  Mr. Green (да не ме започнете сега...лиготи ми се днес....).
лека почивка и от мен.

Определено уикенда ни е по-натоварен от работната седмица и все казвам, ох да дойде понеделник, че да си почина  Laughing Mr. Green

# 115
Определено уикенда ни е по-натоварен от работната седмица и все казвам, ох да дойде понеделник, че да си почина  Laughing Mr. Green
Все едно аз съм го писала. При нас сега мъжа ми е в отпуск и всеки ден е уикенд, дори мъжа ми каза снощи "Ох, да тръгна на работа, че да си почина", след като почти целия ден прекара сам с децата, щото аз се мотах сама по магазини и на фитнес, а привечер го изпратих сам с децата в парка Simple Smile

Не съм следила много детайлно обсъждането, ама да се включа за наградата поне Wink, аз залагам на

Никълъс
Никола
Натаниъл

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 21:46 от Tannita

# 116
  • usa
аз само да заложа. нощес спах като пън и нищо не сънувах, та ще решавам самостоятелно без спиритюъл помощ. залагам на нийл и нейт. това е. чакаме резултата с вълнение. тичам, че тълпата около мен дава зор.

# 117
MrsG ,шауърът, мила ,е след 2 часа,ей сега седнах да поема дъх..ето ви картинка на тортата от дайпери,наумила съм 4 игри,маса храна,Стеф понеже е момченце е аут с татко си и може дори и аз с някого да разменя някоя и друга дума:)

# 118
Момичета, откъде мога да си поръчвам по интернет книги на български? Най вече ме интересуват тези на Хари Потър?( Най-накрая реших да ги прочета, че скъпия не спира да говори за тях). Знам, че мога и на английски да ги чета, но на български ще е по-бързо, че нямам многo време за такива занимания в моментa. Мерси!

# 119
Еее, чета аз старата тема ( щото не е заключена или поне не беше като я почнах преди няколко часа) и тамън викам изчетох, ми то нова имало и то на 6 страница. Днес ми е такъв гърч на работа, че просто не мога да ви насмогна. Тема 20 ще я чета утре Crossing Arms

Джена, аз си падам по Ник, Никалъс, Натениъл, Нейтън... Туй момченце дето сега ми е у шкембака и аз като Виктория го гласях да е Никол, ама не ме огря. Не съм мислила още за мъжко име, ослушвам се да видим до кога. Обаче да ти кажа, евала на свекър ти, съвременен човека, не очаквах такива предложения от него.

Хиър, дано стане чудо с майка ти. За сестрите в болницата, няма да коментирам, това е животинско изказване, повръща ми се от такива.

macoball, добре дошла, ето още кой ще притеснявам на лични за Лондон Embarassed.

Мацки, нямам повече време, за което съжалявам и сигурно пропуснах нещо ( аууу да, за котенцето, много кофти Бистраз) утре ще наваксам.

Мда, Слушайте Бистраз за Приселци, мноооооого вървежно Варненско село и близо до морето дет се вика, и аз нямам против да имам имот там.

Общи условия

Активация на акаунт