20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 593
  • 339
  •   1
Отговори
# 90
Evanscent, виждам, че си ни увеличила Сиатълската група. Добре дошла и бърза адаптация.....От прочетеното до сега добре се справяш. Сиатъл предоставя много възможности като град и съм сигурна, че скоро ще го оцениш. Таксите са височки, мисля, че са 9.3% във Вашингтон, но хранителните стоки не се таксуват (незнам дали във всеки щат е така?). А типс е прието 15-18% да се оставя.
Много рядко пиша тук, но пък често чета и момичетата са страхотни тук.
Мариана

# 91
  • usa
А пък аз искам да изкажа огромните си благодарности за сътрудничеството ви в именоването на нероден Петко и да обявя най-официално, че мъжот и аз се спряхме най-сетне на име.  newsm44

Мълча обаче, кът' пукъл  smile3505 да не ме разубеди някой.

тук сега ни разочарова... аз предлагам да организираме едно наддаване с дребни награди за разпознаване на името на неродения петко. мчи тъй де, толкоз време похабихме да го именуваме, няма тъй безславно да завърши цялата тази епопея, дай поне да я поразточим още някой друг месец...

# 92
  • usa
На малкия ще му спестя окончанието от мидъл нейм-а, пък ако не му харесва ласт нейма да си го сменя като порастне, дотогава ще си е "белязан" и той  hahaha

Моите деца са така, с мидъл нейм името на баща им без окончание "-ов". Така ни изглеждаше най-естествено.
Фамилното име е фамилното на баща им. Ако искат да го сменят - тяхна работа. Но аз се съмнявам да го направят, не мисля, че някой кой знае колко ги "забелязва". Около нас има хора откъде ли не с предци откъде ли не. Историята от "The Namesake" в нашия район звучи като "имало едно време".

моите горките пък всичките са с различни имена - първородната е с две -ова, щото е родена в българия когато изобщо не ни е хрумвало да се местим тук, втората е с второ име бащиното с -ова накрая и фамилия -ов, щото вече бяхме тук и се опитвахме да станем семейство с едно и също фамилно име, а синът е с второ име името на баща си без -ов или -ова и вече утвърденото фамилно име... пълна каша... абе да са живи и здрави. ако искат да си сменят имената един ден, на мен и без това вече ми е писнало да спелвам и описвам как ми се произнася фамилията, изобщо няма да се обидя ако те решат да се отърват от нея, нищо, че имат предци, които са я направили значима.

# 93
  • usa
Искам да ви питам нещо: тук на всичко се плаща данък (федерален и/или щатски), който не е включен в цената в повечето случаи. А на заведение/ресторант как се процедира? Четеш цената, смяташ и 9% такси и после изчисляваш tip-a ? Crazy Rolling Eyes Grinning
Или там цените все пак са с включен данък. Или на око?.. Joy Joy

ако решим да сме стриктни, типът се смята преди да се включи таксата Simple Smile. 15% от сметката е минимума, освен ако си особено недоволна от обслужването, до ... може и да удвоиш сметката, общо взето 17% е средното, което е прието да се оставя. таксите не ги смяташ ти, те си ти ги добавят.

# 94
  • usa
Преди година и нещо четох една статия за новата политика на правителството да не се предоставят противозачатъчни средства тип Постинор дори и на жертви от изнасилвания  Shocked Shocked Shocked, защото била Божа работа.
Имаше и интервю с една майка, болна от рак на гърдата с 3 деца и станал фал по време на секс - докторът й предписал Постинор, но аптеките в града (3 на брой) отказали да  я  изпълнят - директиви на Партията.  То май ти остава само да се молиш, защото в някои случаи и въздържанието не помага Sad.

подобряват се нещата - наскоро четох, че замисляли федерален закон, според който всяка аптека трябва да има поне един служител, който да няма проблем да продаде всяко лекарство. отделен аптекар можело да откаже да ти изпълни рецепта за постинор, но аптеката трябва да има някой, който да няма задръжки по въпроса... абе не ме подхващайте на религия, че не може да ме спрете!

# 95
А пък аз искам да изкажа огромните си благодарности за сътрудничеството ви в именоването на нероден Петко и да обявя най-официално, че мъжот и аз се спряхме най-сетне на име.  newsm44

Мълча обаче, кът' пукъл  smile3505 да не ме разубеди някой.

тук сега ни разочарова... аз предлагам да организираме едно наддаване с дребни награди за разпознаване на името на неродения петко. мчи тъй де, толкоз време похабихме да го именуваме, няма тъй безславно да завърши цялата тази епопея, дай поне да я поразточим още някой друг месец...

Тотално съм за идета на мис  Peace  Само че кой ще види записки и за какво ще е битката  Twisted Evil

# 96
А пък аз искам да изкажа огромните си благодарности за сътрудничеството ви в именоването на нероден Петко и да обявя най-официално, че мъжот и аз се спряхме най-сетне на име.  newsm44

Мълча обаче, кът' пукъл  smile3505 да не ме разубеди някой.

Тотално съм за идета на мис  Peace  Само че кой ще види записки и за какво ще е битката  Twisted Evil

Да, ама ако е измислила някое ала НаНецо - нямаме шанс. Аз предлагам, който познае, да получи правото да се води виртуална кръстница на Джениното бебе. Аз залагам на Nangel или Nyles. И сега 53 дена to go ли има да се чудим?
Джена, извън майтапа, мерси!

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 04:21 от Джи

# 97
Натание(ъ)л....ако ме накарате още един път да го изпиша,по какъвто и да е повод-искам надница Crossing Arms

# 98
Много ма надсмивате....  rotfImbo, ама трудна работа   helpuu, поне мълтипъл чойс не искате ли   coolcool

1. Найлс
2. Никълъс
3. Найвън
4. Нейт
5. Никола
6. Нийл
7. НаДаниъл
8. Нолън
9. Натаниъл
10. Норман
 newsm80

(за почитателите на Навудохоносор  smile3553 )

Тина, ти не разбираш , НаДаниел е същото като ДаниелОВ, така и таткото сит и таткото на таткото сит

# 99
ТинаХрис, оправи ли се раш-а на малкия, дето обича пържени филийки? Мартин сега се показа с един, който ми се струва на хийт раш, ама не съм сигурна, защото изглежда сякаш го сърби. Сега ми присветна, че може да е розеола. Тандури, на Елена предписаха ли и нещо? Мартин беше 2 дена с темп. 100.1 и после спадна и след един ден се появи малко петно с пъпчици на гърба и днес се увеличи. На Елена по цялото тяло ли беше?

# 100
Много ма надсмивате....  rotfImbo, ама трудна работа   helpuu, поне мълтипъл чойс не искате ли   coolcool

1. Найлс
2. Никълъс
3. Найвън
4. Нейт
5. Никола
6. Нийл
7. НаДаниъл
8. Нолън
9. Натаниъл
10. Норман
 newsm80

Според мен ще е едно от синичките.   Naughty

# 101
  • usa

1. Найлс
2. Никълъс
3. Найвън
4. Нейт
5. Никола
6. Нийл
7. НаДаниъл
8. Нолън
9. Натаниъл
10. Норман
 newsm80

Тина, ти не разбираш , НаДаниел е същото като ДаниелОВ, така и таткото сит и таткото на таткото сит

хм, аз мислех да заложа нтумбунто, а го няма в мултипъл чойса  newsm78... ще видя какво ще изсънувам нощес и тогава ще реша.

бтв, в духа на старата филмова тема, снощи гледахме едно доста приятно новозеландско филмче, лекичко и непретенциозно, съвсем подходящо за лека нощ - the world fastest indian с антъни хопкинс. който му се гледа, да заповяда.

# 102
Bistraz ,още не е отшумял,но определено НЕ го сърби....и нямаше Т (предходяща)....
 О,Джена,то стана много сложно....зацепих чак сега...Нейт не е лошичко...абе,списъчето си го бива...мдам...

# 103

1. Найлс
2. Никълъс
3. Найвън
4. Нейт
5. Никола
6. Нийл
7. НаДаниъл
8. Нолън
9. Натаниъл
10. Норман
 newsm80

Ето, познала съм за Найлс - първи е изтипосан. Хади, аз ще викам за Найлс и, опа, чакай малко, колко мултипъл ти е мултипъл чойса? 3?4? 10?  newsm78

# 104
малкия, дето обича пържени филийки?

Тъкмо да те съжаля, че Марти е болничък, и ти за пържени филийки заговори  Crossing Arms... и нямаше как... направих си...
Според мене подведи Тандурито под отговорност, заразила те е по нет-а

А пък Джи, чойсовете могат да са, да речем три.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт